Προς το περιεχόμενο

Conn-x TV την εμπειρία σας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HD με το VDSL ή όταν επιτέλους ξεκινήσει το δορυφορικό conn-x tv.

ps. Βασική διαφορά στις σημερινές υλοποιήσεις είναι και το video on demand.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
HD με το VDSL ή όταν επιτέλους ξεκινήσει το δορυφορικό conn-x tv.

ps. Βασική διαφορά στις σημερινές υλοποιήσεις είναι και το video on demand.

καλυτερα Hd με vdsl παρα να κανεις εγκατασταση πιατα και βλακειες.

Δημοσ.
καλυτερα Hd με vdsl παρα να κανεις εγκατασταση πιατα και βλακειες.

Θα πρέπει όμως να τραβάς καλώδια δικτύου μέσα στο σπίτι :-)

Καμία ένδειξη κόστους για το VDSL έχουν δώσει ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ όσοι είναι στο πιλοτικό του ΟΤΕ για VDSL έχουν utp καλωδίωση σπίτια τους? περίεργο γιατί ο PCharon δεν αναφέρει κάτι κάτι στο topic που άνοιξε, ούτε τα παιδιά στο adslgr...

δεν έχει ανακοινωθεί αλλά από ότι ειπώθηκε στο adslgr δώθηκαν τιμές χονδρικής στους εναλλακτικούς για να παίξουν στο μέλλον και αυτοί σε VDSL με ΑΡΥΣ όπως στην αρχική φάση της ADSL

Δημοσ.

δλδ όσοι είναι στο πιλοτικό του ΟΤΕ για VDSL έχουν utp καλωδίωση σπίτια τους? περίεργο γιατί ο PCharon δεν αναφέρει κάτι κάτι στο topic που άνοιξε, ούτε τα παιδιά στο adslgr...

δεν έχει ανακοινωθεί αλλά από ότι ειπώθηκε στο adslgr δώθηκαν τιμές χονδρικής στους εναλλακτικούς για να παίξουν στο μέλλον και αυτοί σε VDSL με ΑΡΥΣ όπως στην αρχική φάση της ADSL

το λεει οτι θα πρεπει να τραβας utp καλωδια μεσα στο σπιτι για να δωσεις ιντερνετ σε ολα τα pc οπως και στον αποδικοποιητη.αν και υπαρχεικαι το ασυρματο.

και πιο ευκολα παιζεις wireless η με καλωδιο Utp η με Power lines παρα με καλωδιο για να κατεβει απο κεραια μεχρι κατω.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν εννοούσε αυτό λάθος μου τότε, συγγνώμη, αλλά όπως και να το κάνουμε τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Δεν μπορείς να έχεις VDSL και να περιμένεις να κάνεις Full HD streaming της προκοπής με WiFi...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το bitrate είναι της προκοπής και το N θα έχει προβλήματα, ειδικά αν θες να κάνεις FF...

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τι περιοχή είσαι και πως τα πάει η σύνδεση σου, εγώ πάντως Καλλιθέα με "24αρα" απ το conx tv είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (μακάρι δλδ να μουν τόσο και απ το ιντερνετ). Μετά απ το σκηνικό με τη Μακάμπι που μας ξενέρωσε, καλά βέβαια τη μεγάλη ξενέρα την έφαγα μόλις έβαλα να δω τη μπάλα γαμώ τον Λίνεν, δε μου χει βγάλει κανένα πρόβλημα και δεν έχει "πέσει" ποτέ. Είναι πολύ φθηνότερο απ το Nova και επίσης δεν έχεις πιάτα στην ταράτσα που προσωπικά δεν έβαζα ποτέ. Χίλιες φορές να σου τρώει σύνδεση, παρά πιάτο.. Μόνο μειον όπως είπε και κάποιος οι παμπάλαιες ταινίες που έχει free. Έχει και καινούριες αλλά παίζουν 1.5-3Ε..

Δημοσ.

Αυτό με τις «παμπάλαιες» ταινίες δεν το πιάνω.

Άμα δείχνει ποιοτικό παλιό κινηματογράφο, εγώ το γουστάρω πάντως, απ' το να βλέπω φρέσκιες αμερικανιές.

Δημοσ.

Σωστός για την επιλογή ταινιών. Αν το καλοσκεφτείς, για κάποιον που πραγματικά γουστάρει και έχει χρόνο να βλέπει ταινίες, τα 2€ μ.ο ανά ταινία είναι αρκετά (~30-40€ το μήνα), οπότε από content (για την ώρα πιστεύω ότι δεν αξίζει).

Σχετικά με την καλωδίωση, καλά καταλάβατε όσον αφορά το τι είπα. Το WiFi είναι αλήθεια ότι δεν το είχα σκεφτεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις 1 pc κοντά στην τηλεόραση για να το χρησιμοποιείς σαν hub or something.

Το powerline μου φαίνεται η πιο λογική λύση, αν και αυτό δε ξέρω πως θα την παλεύει με παρεμβολές, δεδομένου ότι πίσω από την τηλεόραση (συνήθως) γίνεται χαμός από καλώδια και η πρίζα που πάει εκεί είναι πιτωμένη με πολύμπριζα. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν χρειάζεται PC κοντά στην TV, απλά ένα wireless router :-)

τα powerline δυστυχώς έχουν και αυτά προβλήματα :-(

Δημοσ.
αν το bitrate είναι της προκοπής και το N θα έχει προβλήματα, ειδικά αν θες να κάνεις FF...

ενταξει πραγματι αν πας σε καλα bitrate 1000 καλωδιο μετα να παιζεις jet:D

Σωστός για την επιλογή ταινιών. Αν το καλοσκεφτείς, για κάποιον που πραγματικά γουστάρει και έχει χρόνο να βλέπει ταινίες, τα 2€ μ.ο ανά ταινία είναι αρκετά (~30-40€ το μήνα), οπότε από content (για την ώρα πιστεύω ότι δεν αξίζει).

Σχετικά με την καλωδίωση, καλά καταλάβατε όσον αφορά το τι είπα. Το WiFi είναι αλήθεια ότι δεν το είχα σκεφτεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις 1 pc κοντά στην τηλεόραση για να το χρησιμοποιείς σαν hub or something.

Το powerline μου φαίνεται η πιο λογική λύση, αν και αυτό δε ξέρω πως θα την παλεύει με παρεμβολές, δεδομένου ότι πίσω από την τηλεόραση (συνήθως) γίνεται χαμός από καλώδια και η πρίζα που πάει εκεί είναι πιτωμένη με πολύμπριζα. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

η να το βαλεις σε καποια αλλη πριζα κοντα στην τηλεοραση και να βαλεις και ενα ethernet μετα.pc γιατι να χρειαστει?

αφου απο ethernet πας στον αποδικωποιητη και μετα τηλεοραση.το pc?

δεν χρειάζεται PC κοντά στην TV, απλά ένα wireless router :-)

τα powerline δυστυχώς έχουν και αυτά προβλήματα :-(

και μαλλον η καλυτερη λυση το ρουτερ κοντα στην tv να παιρνει ο αποδικοποιητης με καλωδιο και ας παιρνει καλυτερα το pc Με λαπτοπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...