kifinas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι και με απλό ταπεινό adsl στα 8Mbps. Μια χαρά δουλεύει, δεν "δοκιμάζουν". Με το vdsl θα δούμε επιπλέον HD και πολλαπλά stream.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι και με απλό ταπεινό adsl στα 8Mbps. Μια χαρά δουλεύει, δεν "δοκιμάζουν". Με το vdsl θα δούμε επιπλέον HD και πολλαπλά stream. στην ουσια κατι καινουριο ειναι για αυτο λεω ειναι υπο δοκιμη.στην αρχη λεγανε 8mbps τωρα λενε και με 2.οσο περναει ο καιρος ολα βελτιωνονται.δεν ειναι 10 χρονια το Ip tv στον οτε για να ξερουν τα παντα.
kifinas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Η τεχνογνωσία αγοράζεται στις μέρες μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο ΟΤΕ δεν βγάζει κάτι εμπορικά πριν περάσει πολλές φορές το δοκιμαστικό στάδιο. ps. Δεν δίνουν conn-x tv με σύνδεση 2Mbps. Αν έχεις conn-x 2Mbps και βάλεις tv τότε σου ανεβάζουν το συγχρονισμό, κρατάς τα 2 για Internet και το υπόλοιπο πάει στην tv.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Η τεχνογνωσία αγοράζεται στις μέρες μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο ΟΤΕ δεν βγάζει κάτι εμπορικά πριν περάσει πολλές φορές το δοκιμαστικό στάδιο.δεν θα το λεγα.το δοκιμαστικο σταδιο λιγα πραγματα μπορει να δειξει παντα.ολοι κανουν ενα beta αλλα ολα φαινονται οταν βγει στο πληθος ps. Δεν δίνουν conn-x tv με σύνδεση 2Mbps. Αν έχεις conn-x 2Mbps και βάλεις tv τότε σου ανεβάζουν το συγχρονισμό, κρατάς τα 2 για Internet και το υπόλοιπο πάει στην tv. θυμαμαι που ελεγαν και για 2 mbps νομιζω καπου.δεν ειχα ασχοληθει να δω τι εννοουν βεβαια.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το conn-x tv δεσμευει 4Μbps ξεχωριστά από τη συνδεση. Οποτε αν εχεις 2 παραμένεις στα 2 και δεμευονται αλλα 4 για να παιξει το conn-x tv. Αρα αν ας πουμε εισαι στα 4km και εχεις μεγιστο συγχρονισμο 4Mpps δεν μπορεις να βαλεις conn-x tv αφου θελει τουλαχιστον 6. Σε μια 24αρα που συγχρονιζει στα 24 αν μπει conn-x tv πεφτει η ταχυτητα στο 20Μbps κ.ο.κ.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 και η απορια μου ειναι αν και μαλλον μου την ελυσες.τα δεσμευει προκαταβολικα τα 4 Mbps και δεν τα βλεπεις καν στο συγχρονισμο η τα βλεπεις στο συγχρονισμο μεν αλλα δεν μπορεις να τα κανεις Use δηλαδη κλειδωνεις 20 σημαινει οτι κλειδωνεις 24 και βλεπεις sync στα 20 η βλεπεις 24 και απλα τα τεσσερα δεσμευονται.και δεσμευονται all the time ακομα και αν ειναι κλειστο το connex tv.?αν ναι τοτε ειναι λιγο βλακεια.
kifinas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 και η απορια μου ειναι αν και μαλλον μου την ελυσες.τα δεσμευει προκαταβολικα τα 4 Mbps και δεν τα βλεπεις καν στο συγχρονισμο η τα βλεπεις στο συγχρονισμο μεν αλλα δεν μπορεις να τα κανεις Useδηλαδη κλειδωνεις 20 σημαινει οτι κλειδωνεις 24 και βλεπεις sync στα 20 η βλεπεις 24 και απλα τα τεσσερα δεσμευονται.και δεσμευονται all the time ακομα και αν ειναι κλειστο το connex tv.?αν ναι τοτε ειναι λιγο βλακεια. Βλέπεις ότι το ρούτερ έχει κλειδώσει πχ στα 20Mbps. Η γραμμή adsl είναι 20Mbps. Σε αυτή την γραμμή τρέχουν δύο υπηρεσίες. Το internet και η iptv. Με quality of service δίνουν 4Mbps στην iptv και ότι περισσεύει (16Mbps) πάει στο internet. To quality of service και η δέσμευση των 4Mbps ισχύει μόνο όταν τρέχει η υπηρεσία iptv. Αν ο αποκωδικοποιητής είναι κλειστός τότε όλο το bandwidth είναι διαθέσιμο για το internet.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 αρα αυτο που κλειδωνει στα 2 τον εχει πιει κοινως.πρεπει να κλειδωνεις απο 6 και πανω για να παιξει.αρα τι βλακειες λενε οτι παιζει με 2.αν σε βαλουν στα 6 οκ θα παιξεις αλλα θα βλεπεις και 6 μεσα στον ρουτερ.αν ομως η γραμμη σου φτανει μαχ 2 τοτε καληνυχτα.στην ουσια ειναι οπως με το voip της forthnet.κλειδωνεις 20 βλεπεις 20 και απλα οταν μιλησεις στο voip θα δεσμευσει το bandwidth που θελει.το ιδιο και του οτε.πχ κλειδωνεις 24 βλεπεις 24 και απλα οταν ανοιξεις τραβαει δυναμικα το bandwidth που θελει.γιατι θα μου φαινοταν πολυ παραξενο να εβλεπες λιγοτερο συγχρονισμο(πραγμα που δεν θα γινοταν να βλεπες λιγοτερο θεωρητικα)
kifinas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 αρα αυτο που κλειδωνει στα 2 τον εχει πιει κοινως.πρεπει να κλειδωνεις απο 6 και πανω για να παιξει.αρα τι βλακειες λενε οτι παιζει με 2.αν σε βαλουν στα 6 οκ θα παιξεις αλλα θα βλεπεις και 6 μεσα στον ρουτερ. Αν η γραμμή σου πιάνει δύο max τότε conn-x tv δεν μπαίνει. Εμπορικά όμως δεν χρειάζεται να έχεις το ακριβότερο έως 24 για να βάλεις iptv. Η υπηρεσία συνδυάζεται και με το εμπορικό πακέτο conn-x 2Mbps. Κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου αυτονόητο, ειδικά όταν μιλάμε για τον ρυθμιζόμενο ΟΤΕ.
WaNk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγω με 24αρα συνδεση, ειμαι 1 χαρα. Το καλοκαιρι ειχε καποια θεματακια στην ποιοτητα, αλλα τωρα εχουν σχεδον μηδενιστει. Αυτο που μου την δινει ομως, ειναι οτι οι ταινιες που εχουν δωρεαν (video on demand) ειναι παμπαλαιες...
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 σκοπος ειναι περα απο τα δωρεαν να σε πεισουν να παρεις και τιποτε αλλο με πληρωμη πιστευω.η τιμη του δεν ειναι τοσο ακριβη οσο θυμαμαι για να δικαιολογει να βαζουν και ολοφρεσκες ταινιες.
Liakos_LILIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Βλέπεις ότι το ρούτερ έχει κλειδώσει πχ στα 20Mbps. Η γραμμή adsl είναι 20Mbps. Σε αυτή την γραμμή τρέχουν δύο υπηρεσίες. Το internet και η iptv. Με quality of service δίνουν 4Mbps στην iptv και ότι περισσεύει (16Mbps) πάει στο internet. To quality of service και η δέσμευση των 4Mbps ισχύει μόνο όταν τρέχει η υπηρεσία iptv. Αν ο αποκωδικοποιητής είναι κλειστός τότε όλο το bandwidth είναι διαθέσιμο για το internet. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ εχεις και το iptv KAI ταυτοχρονα εισαι στο ιντερνετ αλλιως αμα δεν χρησιμοποιεις τo κονεξ τv τοτε η ταχυτητα ειναι ολοκληρη ΑΛΛΑ και παλι επειδη το εχω δοκιμασει δεν μου περνει και 4 μβ για να λειτουργησει γιατι εχω δοκιμασει download την στιγμη που εβλεπα discovery και μου κατεβαζε με 580 οταν το μαχ μου ειναι 720
stMike Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εξαρτάται και από το που συγχρονίζεις. Αν έχεις καλή σύνδεση σε παίρνει οκ. Αν όχι ή αν θες να βλέπεις σε hd με τις ελληνικές υποδομές (ειδικά το δίκτυο χαλκού) δε σε παίρνει . Επίσης επειδή τηλεόραση δε πολυβλέπω παρά μόνο live πράγματα (μπάλα, formula κτλ) θα προτιμούσα nova που δεν επιβαρύνει το Internet και έχει και πιο πλήρες πρόγραμμα (γούστα είναι αυτά βέβαια)
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 ενταξει το Nova καμια σχεση με connex tv σε πολλα.το ενα ειναι Iptv το αλλο με το πιατακι.το ενα δειχνει νεες ταινιες κτλ αλλα ειναι πιο ακριβο.το ενα δεν σου τρωει bandiwdth αλλα θελει εγκατασταση και παει λεγοντας.τωρα αναλογως τι βλεπεις κτλ θα παει και το bandiwdth.αν κατι ηταν πχ hd θα θελε τρελο bandwidth.ισως για αυτο και ο φιλος πιο πανω δεν ειναι δραματικη πτωση στοdown.Ισως το max na einai 4 mbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.