petros_samurai Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια,τα βαρη παντα ηταν η μεγαλη μου αγαπη και αν οχι παντα τα τελευταια χρονια σιγουρα.Μετα απο λιγα χρονια πεταμενα λεφτα σε γυμναστηρια αποφασισα να βαλω μερικα οργανα σπιτι μου και τωρα κανω προπονηση σπιτι μου.To θεμα ποιο ειναι τωρα....?Θελω να πιασω δουλεια σε ενα γυμναστηριο,τελικα ειναι αυτο που μου αρεσει και ενω εχω γνωσεις για βαρη και ακομα περισσοτερες διατροφικες,γυμναζομαι απο τοτε που περπαναω δεν μπορω να διεκδικησω μια θεση γιατι δεν εχω τελειωσει ΤΕΦΑΑ και δεν εχω εμπειρια.Θελω να ρωτησω ολοι αυτοι που δουλευουν σε γυμ ειναι ολοι απο τεφαα?
bosei Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Στο γυμναστήριο που πάω είναι όλοι από ΤΕΦΑΑ αλλά και σε άλλα που ξέρω είναι πολλοί από εκεί...αλλά είναι και μερικοί που είναι BodyBuilder και επειδή ξέρουν κάποια πράγματα τους πήραν.
klainmaingr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις εμπειρία και αποκτήσεις και κάποιες βασικές γνωσούλες για να βγάζεις προγράμματα δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρείς δουλειά. Βέβαια το θέμα είναι οτι τα λεφτά είναι σκ@τα οπότε δεν ξέρω αν είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις =ρ Λεφτά έχει μόνο αν κάνεις κάνα αερόμπικ κτλ για να βγάλεις κάτι παραπάνω αλλα λόγω κούρασης δεν μπορείς να κάνεις πάνω απο 4 ώρες σερί. Το πέρσοναλ είναι άλλη ιστορία εντελώς.
petros_samurai Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις εμπειρία και αποκτήσεις και κάποιες βασικές γνωσούλες για να βγάζεις προγράμματα δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρείς δουλειά.Βέβαια το θέμα είναι οτι τα λεφτά είναι σκ@τα οπότε δεν ξέρω αν είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις =ρ Λεφτά έχει μόνο αν κάνεις κάνα αερόμπικ κτλ για να βγάλεις κάτι παραπάνω αλλα λόγω κούρασης δεν μπορείς να κάνεις πάνω απο 4 ώρες σερί. Το πέρσοναλ είναι άλλη ιστορία εντελώς. Εκει θελω μια βοηθεια,οχι πως δεν εχω ιδεα απλα δεν ξερω τον τροπο και την φιλοσοφια που λειτουργουν.Αν μου το δειξουν μια φορα μετα θα το ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.