Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Βάσης Δεδομένων. Απορία-Ερωτήσεις

ariadgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Είπα και γω μετά από χρόνια σε forums να δημιουργήσω ένα σε phbb. Δωρεαν δηλαδή.Αυτό που θέλω να ρωτήσψω είναι αν μπορώ να δημιουργήσω μια βάση δεδομένων, δωρεάν εννοείτε για να μπορώ να αποθηκεύω εκεί τα μνμ

Είμαι νουμπας σε αυτά τα θέματα....Γίνετε να δημιουργηθεί βάση δεδομένων...;;;Μπορώ εγώ ο ίδιος από μόνος μου...Και αν ναι πώς...;;;

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων και συγνώμη αν λέω βλακειες διότι δεν ξέρω...

Δημοσ.

Συγνώμη αν σε κουράζω...Κάτι άλλο...Αν δεν την εγκαταστήσω πειράζει..;;;Να δημιουργήσω εγώ μιαα και να αποθηκεύονται στο σκληρό μου δεν γίνεται...;;;

Δημοσ.

Αν την εγκαταστήσεις τοπικά στον υπολογιστή σου και όχι σε καποιον σερβερ στον σκληρό σου θα αποθηκευονται προφανώς.

Αν την φτιαξεις εσυ, δεν θα λειτουργει σωστά το υπόλοιπο forum μιας και το εχουν ρυθμίσει να λειτουργεί με αυτην την βάση, οποτε θα πρεπει να το φτιαξεις ολο απο την αρχη.

Δημοσ.
Αν την εγκαταστήσεις τοπικά στον υπολογιστή σου και όχι σε καποιον σερβερ στον σκληρό σου θα αποθηκευονται προφανώς.

Αν την φτιαξεις εσυ, δεν θα λειτουργει σωστά το υπόλοιπο forum μιας και το εχουν ρυθμίσει να λειτουργεί με αυτην την βάση, οποτε θα πρεπει να το φτιαξεις ολο απο την αρχη.

Θα μπορούσες να μου πεις πως την εγκαθιστώ τοπικά στο pc μου...Δεν με νοιάζει άν το φτιάξω από την αρχή μιας και μόνο κατηγορίες έχω βάλει...Δεν έχει μνμ ακόμη...

Δεν θέλω να σε κουράζω αλλά είμαι άσχετος...Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Αν θες το forum να ειναι προσβάσιμο απο αλλους(που λογικα αυτο θες) καλυτερα να το στήσεις σε καποιον server.

Το forum θα εγκατασταθεί οπου βαλεις τον φακελο που κατεβασες απο το site του phpBB. Αν ειναι στο pc σου, εκει θα μπει. Αν τον ανεβασεις στον σερβερ και κανεις install, εκει θα μπει. Επισης ειναι ευκολότερο σε καποιον σερβερ, γιατι δεν χρειάζεται να στήνεις στο pc σου Apache, PHP, και mySQL που χρειάζεται, γιατι οι περισσοτεροι σερβερς τα εχουν ήδη αυτά.

Για να εχεις βαλει κατηγορίες που λες, λογικα εχεις κανει εγκατάσταση όμως. Οπότε που κολλας;

ΥΓ. Δεν με κουράζουν οι απορίες σου. Με κουράζει αυτο το "Δεν θελω να σε κουράζω" :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...