grouspen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 έχω το ps3 slim 120gb από τον Ιανουάριο . δουλεύει απροβλημάτιστα και για πολλές συνεχόμενες ώρες κατά καιρούς εκτός από ένα πράγμα . συνολικά να έχει κολλήσει 4-5 φορές. όταν κολλάει και πατάω το κουμπί να το κλείσω αναβοσβήνει το πράσινο φωτάκι μερικές φορές κάνει 3 μπιπ και κλείνει . και ανόιγει κανονικά μετά. πχ σήμερα. άλλαζα account και πήγαινα από τον αμερικάνικο λογαριασμό μου πίσω στον ευρωπαϊκό και κόλλησε εκεί. πάτησα το κουμπί αναβοσβησε το πράσινο φωτάκι μερικές φορές έκανε 3 μπιπ και έκλεισε. έχει συμβεί σε κάποιον άλλο? είναι ανησυχητικό?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 κολλησε η κονσολα κατα το κλεισιμο,το εχω παθει 2-3 φορες Τωρα δεν ξερω να φταει το 3.42,διαβαζα οτι πολλοι εχουν προβληματα με την εκδοση αυτη. Υπαρχει και το αναλογο τοπικ στο φορουμ,καλυτερα να συνεχισουμε απο εκει για περαιτερω
grouspen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 σόρρυ αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχε τοπικ σχετικό. μπορείς να δώσεις link?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 σόρρυ αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχε τοπικ σχετικό. μπορείς να δώσεις link? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=184069&page=83 εκει που ανοιξες το θεμα σου λιγο πιο πανω ηταν
grouspen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό το είδα απλά είπα να το βάλω σε ξεχωριστο .... γινεται να το κάνω delete το τοπικ?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 οχι.Τωρα ειτε τα ποστ θα μεταφερθουν απο καποιο mod ειτε θα κλειδωθει το θεμα.Θα δουμε
grouspen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 έγραψα και στο ps3 topic. οποτε οτι και να γίνει δεν έχω πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.