Προς το περιεχόμενο

Τι ISP να επιλέξω?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου τι ISP να επιλέξω για ιντερνετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Π.Ιωακείμ και Π.Π Γερμανού κοντά) ...θέλω 24mpbs και αν γίνεται και υπάρχει τέτοιο πακέτο + κάποια δωρεάν λεπτά για αστικές ή γενικά κλήσεις σε κινητά (αν και δεν με καίει και τρελά) ...Ξέρω ότι έχει χιλιοσυζητηθεί το θέμα απλά λείπω εκτός Ελλάδος τους τελευταίους 2 μήνες και δεν έχω ιδέα τι παίζει από τιμές-ταχύτητες και το χρόνο που παίρνει η εγκατάσταση-ενεργοποίηση καινούργιας σύνδεσης γιατί μεσολάβησε και το καλοκαίρι και έχασα εντελώς την μπάλα...για 3 χρόνια είχα forthnet όταν έμενα Ανω πολη και είχα κάποια προβλήματα φυσικά που και που αλλά όχι τίποτα περισσότερο από διακοπή σύνδεσης για καμιά μέρα και μετά όλα οκ..Θέλω κάτι σταθερό για κέντρο χωρίς variance στην ταχύτητα και με νορμάλ χρόνο ενεργοποίησης..αυτά είναι τα βασικά :D

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απάντησεις σας :D

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω οτε αν θες σταθερο ιντερνετ, εχω το conn-x internet και ομιλια στα 24mbps και εχεις απεριοριστα αστικα και 2 ωρες σε κινητα και μπορεις να προσθεσεις και παραπανω ωρες αν θες τα παγια ειναι στα 91 ευρω το διμηνο.

Για να σε πανε οτε απο 4net θες 2 βδομαδες + αναλογα τα κεφια τους βασικα εμενα που ηταν λιγο πριν το πασχα και ηθελαν ολοι να φυγουν διακοπες μου το εκαναν σε μια βδομαδα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...