Προς το περιεχόμενο

κουτι απο eshop μεχρι 200Ε;

poihths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν επιμένεις ότι με το pc που προτείνεις μπορεί να δουλεύει office και internet ταυτόχρονα δεν έχω να πω κάτι άλλο... Αρκεί κάποιος να δει τα χαρακτηριστικά του και θα καταλάβει ότι και το youtube ακόμα είναι οριακό!

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος επίθεσης, αν αυτό μπορεί να κατάλαβες, ζητώ να το σκεφτείς ξανα. Αλλά αν κοστολογείς το pc που πουλάς 50-60€ (αφού συμφωνείς ότι αυτή η τιμή υπάρχει στα μεταχειρισμένα στις αγγελίες) και την εγγύηση που αναφέρεις άλλα 50-60€ σκέψου πάλι τις τιμές σου, γνώμη μου πάντα! Το ότι κοστόλογείς την εγγύηση για 6 μήνες όσο και το προϊόν που πουλάς, εμένα με κάνει να σκεφτώ ότι είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πάθει κάτι στο χρονικό διάστημα αυτό. Μπορεί και να μην πάθει τίποτα.

Όσο για το αν μπορεί να πάρει pc καινούργιο με τα χρήματα που διαθέτει, απάντησαν τα παιδιά στα post τους με τις συνθέσεις τους! Δεν αξίζει κάποιος να δώσει 145€ που λες εσύ για υπολογιστή 10-ετίας ενώ μπορεί να πάρει σχετικά σύγχρονο (2-3ετίας) με άλλα 50€. Όσο για τη μύγα που ανέφερα ήταν για αυτό το λόγο ακριβώς!

Στην γλώσσα του εμπορίου η απόκριψη ή η μη αναφορά κάποιον χαρακτηριστικών ενός προϊόντος είναι γνωστή διαδικασία. Και, χωρίς να απευθύνομαι σε εσένα σαν επαγγελματία, θεωρώ "άσχημη", όπως έγραψα, αυτή τη συμπεριφορά εφόσον λαμβάνει χώρα σε τόπο (φυσικό ή μή. βλπ forum) εκτός του καταστήματος. Και δεν έχω πρόβλημα με μια πρόταση ακόμα για όποιον θέλει βοήθεια, ούτε ακόμα και με τη διαφήμηση, αν είναι σωστή, και κάθε διαφήμηση μπορεί να δεχτεί αντίλογο.

αντιγραφή από το site http://www.atom.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=105&lang=el

6 μήνες εγγύηση χωρίς να καλύπτει τροφοδοτικό, η πλέον συνήθης βλάβη σε υπολογιστές αυτής της ηλικίας, και το κόστος αποστολής για service είναι του πελάτη? Τι να πω?

Και για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση έκανα αυτό ακριβώς που λες και εσύ: έδειξα ό,τι θεωρώ εγώ πλεονεντήματα-μειονεκτήματα της πρότασής σου! Και ακριβώς επειδή είναι ελεύθερος και ικανός να αποφασίσει τι τον συμφέρει πιστεύω ότι δε θα σταθώ εμπόδιο με το post μου στο να επικοινωνίσει μαζί σου αν θέλει να αγοράσει απο εσένα.

καλησπέρα zanzavar

νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός στην εκτίμηση σου οτι και το "youtube ακόμα είναι οριακό" για ένα

μηχάνημα με Intel Pentium 4 2.8 GHz οι πλειοψηφία των χρηστών τέτοιων μηχανημάτων τα έχουν ακριβώς γι αυτούς τους λόγους που ζήτησε ο poihths γι αυτό και του το πρότεινα...

Σχετικά με την κοστολόγηση, στην αγορά βρίσκεις no name-home made κουτιά 10-ετίας με 50-60€ σε αγγελείες χωρίς εγγύηση κλπ, εμείς δεν έχουμε no name-home made αλλά branded DELL μηχανήματα, μοντέλα του 2005 (οχι 10-ετίας) που ακόμη και εσύ θα συμφωνήσεις οτι έχουν υψηλότερο κόστος αγοράς και καλύτερη ποιότητα κατασκευής...

Μην ξεχνάς οτι στις τιμές των αγγελίων δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ, αν εμείς πουλούσαμε χωρίς ΦΠΑ τότε η τιμή μας θα ήταν μόλις 90€ για ένα μηχάνημα branded, 5-ετίας και με εγγύηση... πιστεύω να συμφωνείς οτι είναι λογική τιμή για ένα μηχάνημα που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες...

Η δήλωση σου ότι επειδή δίνουμε εγγύηση για 6 μήνες σε κάνει να πιστεύεις ότι "είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πάθει κάτι στο χρονικό διάστημα αυτό" είναι "άσχημη" για να χρησιμοποιήσω μια δικιά σου έκφραση...

Εσύ πιστεύεις το ότι τα καταστήματα που δίνουν καινούριο εξοπλισμό και 12 μήνες εγγύηση το κάνουν αυτό γιατί είναι σχεδόν σίγουροι ότι στους 13 μήνες θα πάθουν κάτι?? σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση σε τέτοια βάση ενώ σε αυτή σου την δήλωση υπάρχει "ίχνος επίθεσης" και σου "ζητώ να το σκεφτείς ξανα"...

Σχετικά με την παράθεση της εγγύησης, πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι κάποιος ασχολήθηκε και διάβασε τα "ψιλά γράμματα" (νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός που ασχολείται!). Παρότι διαφωνούμε σε πολλά είναι αξιέπαινο το γεγονός και σε συγχαίρω που έκανες τόση έρευνα και προσπάθησες με τόσο πάθος να βρεις όλα τα πιθανά και απίθανα μειονεκτήματα της πρότασης μου.

Αν είχες διαβάσει τα "ψιλά γράμματα" οποιουδήποτε άλλου καταστήματος πώλησης καινούριων προϊόντων θα διαπίστωνες ότι όλα τα καταστήματα της Ελληνικής αγοράς έχουν σαν κανόνα τα έξοδα επιστροφής να επιβαρύνουν τον πελάτη.

Δια του λόγου το αληθές:

http://www.pc1.gr/showgeneral.php?show=Help

http://www.e-shop.gr/how_return.phtml

Το ίδιο που ισχύει για τις επιστροφές ισχύει και για τις βλάβες από υπαιτιότητα της ΔΕΗ, ελπίζω ποτέ να μην σου τύχει αλλά άμα σου καεί κάποιο ηλεκτρονικό μηχάνημα εξαιτίας βλάβης του ηλεκτρικού δικτύου, η αντικατάσταση ή οχι του προϊόντος είναι ευθύνη της ΔΕΗ και όχι του καταστήματος από όπου το αγόρασες... βέβαια το κατάστημα μπορεί να δεχτεί να στο αντικαταστήσει είτε για λόγους καλής θέλησης είτε γιατί δεν μπορεί να αποδείξει την υπαιτιότητα της ΔΕΗ αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο...

Αυτό είναι κάτι που δεν το γράφουν στα "ψιλά γράμματα" καθώς θεωρείτε αυτονόητο! επειδή εμείς θέλουμε ακόμη και σε αυτό που οι άλλοι το θεωρούν αυτονόητο να είμαστε τυπικοί το αναφέρουμε ρισκάροντας να χρησιμοποιηθεί από καλοθελητές σαν εσένα ως μειονέκτημα...

για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση έκανα αυτό ακριβώς που θέλεις, απάντησα στα "μειονεκτήματα" μου, και επειδή ο poihths είναι ελεύθερος να αποφασίσει ότι θέλει θα προτιμούσα να μην συνεχίσουμε σε αυτό το Post αυτή την συζήτηση καθώς είναι σαφές ότι οι δύο μας δεν θα αλλάξουμε γνώμη ότι και να ειπωθεί...

αν θέλεις ας ανοίξουμε ένα άλλο post και να συζητήσουμε αναλυτικά το μεγάλο θέμα των μειονεκτημάτων και πλεονεκτημάτων της επαναχρησιμοποίησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού...

Υπενθύμιση για δεύτερη φορά: μην προσπαθείς να μειώσεις μια διαφορετική πρόταση επειδή δεν συμφωνείς...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

GeorgeAtom, ωραια τα λες, αλλα το pc που θες να πουλησεις ειναι... μπουρουχα. Ελα τωρα, κοντευεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι τα αξιζει τα λεφτα....

Υπαρχουν στο emarket.gr καλυτερα μηχανηματα στα ιδια λεφτα..... (αν και ομολογουμενως οι τιμες σε σχεση με περυσι εχου ανεβει πολυ...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...