polaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 όταν ανοίγω το photoshop για κάποιον πολύ εκνευριστικό λόγο το η επιφάνεια είναι σα να είναι διαφανής, δηλαδή βλέπω στο κέντρο το desktop μου και γενικά τα υπόλοιπα προγράμματα που έχω ανοικτά.. Υπάρχει τρόπος όταν το ανοίγω να είναι όπως κάνει στην έκδοση για pc, δηλαδή να ποιάνει όλο το χώρο και να έχει σαν κύρια επιφάνεια το γκρίζο? κοινως όταν το χρησιμοποιώ θέλω να βλέπω ΜΟΝΟ ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα, όχι τα υπόλοιπα που έχω στο background! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, αν δεν έχει η ίδια η adobe πρόβλεψη για κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοω υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να βρω ή όντως δεν έχει προβλεφθεί? Μου φαίνεται λίγο παράξενο να με αναγκάζει να βλέπω πχ. το background μου και να "ψάχνω" που είναι τα εργαλία του προγράμματος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Εννοω υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να βρω ή όντως δεν έχει προβλεφθεί? Μου φαίνεται λίγο παράξενο να με αναγκάζει να βλέπω πχ. το background μου και να "ψάχνω" που είναι τα εργαλία του προγράμματος.. Υπαρχει λυση Οταν σου ανοιξει το PS πατα το πληκτρο F και παιξε με το tab για να δεις πως σε βολευει να εχεις την μπαρα εργαλειων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει λυση Οταν σου ανοιξει το PS πατα το πληκτρο F και παιξε με το tab για να δεις πως σε βολευει να εχεις την μπαρα εργαλειων + ++++++++1 σωστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μάλλον αυτό εννοείς. Πήγαινε στο Photoshop και επέλεξε: Window--->Application Frame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς με το F φίλε μου, δεν κατάφερα κάτι.. εγω θέλω να ΜΗΝ βλέπω το background, θέλω όλη η οθόνη να γεμίζει με το Photoshop όπως είναι στα windows που έχει αυτό το γκρι background. Δεν θέλω να βλέπω πχ το site του insomnia οπως φαίνεται στο screenshot εδώ.. ---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- Φίλε μάλλον αυτό εννοείς. Πήγαινε στο Photoshop και επέλεξε: Window--->Application Frame ΤΗΑΝΚS!!!!! Αυτό ακριβως εννοουσα!!!!! Με έσωσες.. είχα αρχίσει να φρικάρω, φαντάσου ότι στο desktop wallpaper είχα βάλει σκέτο γκρι για να μην μου αποσπάει την προσοχη χτες που το δούλευα ενα 4ωρο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς με το F φίλε μου, δεν κατάφερα κάτι.. εγω θέλω να ΜΗΝ βλέπω το background, θέλω όλη η οθόνη να γεμίζει με το Photoshop όπως είναι στα windows που έχει αυτό το γκρι background. Δεν θέλω να βλέπω πχ το site του insomnia οπως φαίνεται στο screenshot εδώ.. ---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- ΤΗΑΝΚS!!!!! Αυτό ακριβως εννοουσα!!!!! Με έσωσες.. είχα αρχίσει να φρικάρω, φαντάσου ότι στο desktop wallpaper είχα βάλει σκέτο γκρι για να μην μου αποσπάει την προσοχη χτες που το δούλευα ενα 4ωρο!!!! Χαίρομαι που έλυσες το πρόβλημά σου! Αν και εμένα αρκετές φορές με βοηθάει η διάφανη επιφάνεια εργασίας όταν διαβάζω tutorials. Καλή εργασία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά με όλα όσα περιέγραφες εμένα το μυαλό μου πήγαινε σε "Alpha Blending"...!!! Και αναρωτιόμουνα "μα καλά, πως και ενεργοποίησαν Alpha Blending Option στο Photoshop CS5 για Mac", που θα μπορούσε να χρησιμεύσει κάτι τέτοιο...??? :P (Μια εικόνα = 1000 λέξεις που λένε...!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς με το F φίλε μου, δεν κατάφερα κάτι.. εγω θέλω να ΜΗΝ βλέπω το background, θέλω όλη η οθόνη να γεμίζει με το Photoshop όπως είναι στα windows που έχει αυτό το γκρι background. Δεν θέλω να βλέπω πχ το site του insomnia οπως φαίνεται στο screenshot εδώ.. ---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- ΤΗΑΝΚS!!!!! Αυτό ακριβως εννοουσα!!!!! Με έσωσες.. είχα αρχίσει να φρικάρω, φαντάσου ότι στο desktop wallpaper είχα βάλει σκέτο γκρι για να μην μου αποσπάει την προσοχη χτες που το δούλευα ενα 4ωρο!!!! Λογω ταχυτητας στα εγραψα λιιγο αναποδα , εννοουσα πρωτα το Tab και μετα παιξε με το F . Διαδοχικα σου αλλαζει την επιφανεια εργασιας ειτε με γκρι φοντο ειτε με μαυρο και αναλογα με τον συνδυασμο TAB και F θα βρεις αυτο που σου ταιριαζει . Για μονιμες καταστασεις ( που δεν βολευει απαραιτητα παντα ) πας στις ρυθμισεις που πολυ σωστα σου εστειλαν πιο επανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.