skipperas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδία τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει πως η μηχανή που κ που σβήνει μόνη της στις εξής περιπτώσεις: -Όταν βάζω 1η και ξεκινάω,σβήνει χωρις να κάνει το χαρακτηριστικό πέταγμα! -Και όταν βάζω από 1η σε 2α με χαμηλές στροφές! Ανάβουν δηλαδή όλα τα λαμπάκια,κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνω κιόλας!!! Έχω παρατηρήσει επίσης,όταν είμαι στο ρελαντί και πατήσω γκάζι,καθώς επανέρχεται μόνο του το πετάλ πίσω,στο τέλος του κάνει ένα χαρακτηριστικό κόμπιασμα!Και παρατηρω και ένα σκάλωμα στο γκάζι με το που το πατήσω λίγο. Ειδικά το όλο πρόβλημα είναι πιο εμφανές σε κίνηση! Τι μπορεί να φταίει,έχετε καμιά ιδέα??λέτε η βενζίνη? Θα το πάω και σε συνεργείο βέβαια,απλά να έχω μια ιδέα! Είναι και επικίνδυνο δηλαδή..no τιμόνι,no φρένο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως κανενας αισθητηρας για ρελαντι ... λεω εγω τώρα.... Το αμαξι που εχεις λογικα με ντιζα θα ειναι το γκαζι και οχι ηλεκτρονικό... Τσεκαρε τη ντιζα του γκαζιου μηπως θελει σφιξιμο.. Δηλαδη αν βαλεις το ποδαρι πισω απο το γκαζι αν σηκώνεται το γκαζι κιαλλο.. Οι στροφες πως πανε στο ρελαντί; Αν πατησεις γκαζι και το αφησεις; μενουν μετα στο ιδιο σημειο η παει να σβησει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικότερα, πάνε το σε συνεργείο. Μπορεί να φταίει η τροφοδοσία, από μπουζοκαλώδια,ντιστριμπιντέρ μέχρι μπουζί, μπεκιέρα και δεν ξέρω τί άλλο. Μπορεί να είναι και κάποιος αισθητήρας πίεσης/θερμοκρασίας του αέρα. Ένα σωρό μπορεί να είναι. Για αυτό πήγαινε το στον μάστορά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.