Προς το περιεχόμενο

Hawaii Five-0

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσεις που σας αρεσε εχετε δει ποτε το παλιο ?

δεν ειναι αναγκη να συγκρινεις αλλο μ'αρεσει και αλλο το παλιο ηταν καλυτερο.δε σημαινει οτι επειδη κατι ηταν καλο απαγορευεται να κανεις remake και να απαξιωνεις κατι αλλο πριν καλα καλα το δεις.:-)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ειδα, δεν το απαξιωνω χωρις λογο....

Μια δευτεροκλασατη σειρα σαν τοσες αλλες που βασιζεται στο ονομα μιας θρυλικης σειρας για να πουλησει. Οι ηθοποιοι ειναι γελιοι εντελως, απο υποκριτικη ικανοτητα χαλια και ολη γενικα η αισθηση θυμιζει αλλη μια σειρα στοχευμενη στα νεαρα ατομα που θα κολησουν με τον ομορφο πχ πρωταγωνιστη.

Επαφη δεν εχει με την πρωτη, οπως επαφη δεν ειχε και η ταινια Οι Σκληροι Του Μιαμι με την σειρα....Γενικα ΔΕΝ μπορει το Hollywood πλεον να αντιγραψει τις παλιες ταινιες και σειρες γιατι κατεμε Δεν υπαρχουν τα ταλεντα που υπηρχαν τοτε και οσο και CGI και αν ριξεις σε μια ταινια/σειρα αυτο Δεν αντικαταστειται.

Δημοσ.

Κακό πράγμα να είναι κανείς απόλυτος πάντως. Είδα τον πιλότο, δεν ήταν άσχημος και θα με τραβούσε και χωρίς το catchy title αλλα wth!

Anyway, born long before the 90's, αδικαιολόγητος το ξέρω :P

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς, συγκριτικά από τα δύο πρώτα επεισόδια φαίνεται να καταφέρνει να κάνει ότι δεν κατάφερε (για εμένα) το NCIS Los Angeles. Τολμώ να πω ότι δείχνει κάποια σημάδια ηθοποιίας ακόμα κι ο Daniel Dae Kim :P

Δημοσ.

Μαπα μου φαινεται, ειδα ενα απο τα επισοδεια (με τους Σερβους (?) και την απαγωγη) και φαινεται πολυ "φθηνο". Neeeext

Δημοσ.

Ενταξει το 2ο επεισοδιο αδιαφορο αλλα και παλι το επιπεδο της παραγωγης ειναι τοσο υψηλο που βλεπεται ανετα.Αλλωστε αδιαφορα fillers εχουμε δει σε ολες τις σειρες.Με τη χονολουλου εχω παθει πλακα παντως!

Δημοσ.

Πάντως όσο δυσκολοχώνευτο και σπαστικό είναι :P η σειρά μου αρέσει και θα συνεχίζω να τη βλέπω! καλό acting για το είδος, παραγωγή, scenery, όχι κανα βαθυστόχαστο σενάριο, δράση-χιουμοράκι. Μη τρελαθούμε ότι το αυθεντικό πρόσφερε κάτι παραπάνω από αυτά (blasphemy blasphemy ουυυ σιξχαντρεντσιξτυσιξ!!!) στο παγκόσμιο τηλεοπτικό στερέωμα. Βέβαισ ανάμεσα σε εμάς τα 3-4 ανώριμα άτομα που θα τη βλέπουμε και θα το χαζοκουβεντιάζουμε καλό είναι να υπάρχει και κανένας που θα κράζει (αλλά επίσης θα τη βλέπει ανελλιπώς, αλλιώς δε μπορεί να βασιστεί μόνο σε ένα επεισόδιο) να γίνεται τζερτζελο

Δημοσ.
Πάντως όσο δυσκολοχώνευτο και σπαστικό είναι :P η σειρά μου αρέσει και θα συνεχίζω να τη βλέπω! καλό acting για το είδος, παραγωγή, scenery, όχι κανα βαθυστόχαστο σενάριο, δράση-χιουμοράκι. Μη τρελαθούμε ότι το αυθεντικό πρόσφερε κάτι παραπάνω από αυτά (blasphemy blasphemy ουυυ σιξχαντρεντσιξτυσιξ!!!) στο παγκόσμιο τηλεοπτικό στερέωμα. Βέβαισ ανάμεσα σε εμάς τα 3-4 ανώριμα άτομα που θα τη βλέπουμε και θα το χαζοκουβεντιάζουμε καλό είναι να υπάρχει και κανένας που θα κράζει (αλλά επίσης θα τη βλέπει ανελλιπώς, αλλιώς δε μπορεί να βασιστεί μόνο σε ένα επεισόδιο) να γίνεται τζερτζελο

:shock::shock::shock:

Εχεις γεννηθει μετα το 90 ε??

:lol:

Δημοσ.

Εγω παλι θεωρω οτιδηποτε απο το 1990 και μετα ανωτερο των προηγουμενων εκτος απο καποιες συγκεκριμενες λιγες ταινιες.Δε μπορω με τιποτα δηλαδη να δω χαλια εφε και χρωματα.Επισης η δεκαετια 2000-2010 ειναι καλυτερη απο την 1990-2000 αλλα οχι τοσο πολυ οσο ηταν τα 90s απο τα 80s.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφαιρέθηκαν ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ (32) άσχετα μηνύματα. Ευχαριστούμε τα μέλη που μπαίνουν μόνο και μόνο για να μας εξηγήσουν γιατί δεν βλέπουν τη συγκεκριμένη σειρά αλλά ας κρατήσουν τους λόγους για τον εαυτό τους. Το thread είναι για τη σειρά, όχι για εσάς.

:mad:

Δημοσ.

αν και καθυστερημένα λόγω διάφορων ασχολιών που μου προέκυψαν ,σήμερα είδα και το τρίτο επεισόδειο της σειράς.αρκετά καλό,με τους δύο κύριους προταγωνιστές να τα σπάνε!!!!!:devil::-D όπως και στα προηγούμενα δύο επισόδεια

Δημοσ.

Καλά πάμε. Και το τρίτο δεν ήταν άσχημο (+1 για τις ατάκες μεταξύ των δύο βασικών ηρώων). Έτσι να συνεχίσει δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα οι σειρά!

dear god, 32 posts? Είμαστε μικροί και παρασυρθήκαμε, γι αυτό :P

Δημοσ.

Εγώ μόλις είδα το 1ο. Αμερικανιά με, αλλά βλέπεται ευχαριστα. Δεν έχει φοβερή υποθεση είναι η αλήθεια, αλλά σώζεται από κάποιους ψιλοαστείους διαλόγους μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Επίσης θα συμφωνήσω, πως τα τοπία της Hawai είναι απίστευτα!!!!!

Δημοσ.
Εγώ μόλις είδα το 1ο. Αμερικανιά με, αλλά βλέπεται ευχαριστα. Δεν έχει φοβερή υποθεση είναι η αλήθεια, αλλά σώζεται από κάποιους ψιλοαστείους διαλόγους μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Επίσης θα συμφωνήσω, πως τα τοπία της Hawai είναι απίστευτα!!!!!

Μηπως μπορεις να ορισεις τον ορο Αμερικανια?Αν ειναι περιπαικτικος να θυμισω οτι εμεις χρεωκοπησαμε οχι οι αμερικανοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...