kwstaogerobill Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας!!!!!! Θα ηθελα την βοήθειά σας....ξέρει καποιος με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω επεξεργασία κειμένων τα κείμενα που scanαρω?τα κανω σκαν και εμφανίζονται σαν εικόνες...θπάρχει ελπίδα με κάποιο πρόγραμμα ή ειναι δουλειά του επεξεργαστη? εχω HP OFFICEJET pro 8500 αν και δεν εχει καμια σημασία νομίζω. Σασ ευχαριστώ εκ το προτέρων!!!!
Tompgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει το abbyy fine reader αλλα δεν ειναι δωρεαν: http://finereader.abbyy.com/ μπορεις να κατευασεις και demo του προγραμματος
niksakl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό π χρειάζεσαι είναι έμα πρόγραμμα ocr. Νομίζω το καλύτερο είναι το abby finereader, εμπορικό όμως . Για δωρεάν ψάξε ακόμα και online εργαλεία που μετατρέπουν pdf σε word κτλ Sent from my HTC Wildfire
Tompgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό π χρειάζεσαι είναι έμα πρόγραμμα ocr. Νομίζω το καλύτερο είναι το abby finereader, εμπορικό όμως . Για δωρεάν ψάξε ακόμα και online εργαλεία που μετατρέπουν pdf σε word κτλ Sent from my HTC Wildfire Δεν θελει μετατροπη θελει αναγνωριση χαρακτηρων απο εικονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.