Προς το περιεχόμενο

Κατατακτηριες απο ΤΕΙ σε ΤΕΙ

kost56

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην ανησυχείς: Οι σχολές στις οποίες σκίζονται οι συμμετέχοντες των Πανελλαδικών να περάσουν ως πρωτοδεύτερες επιλογές, για τις κατατάξεις κατά κανόνα επιλέγουν τη διαδικασία των κατατακτηρίων εξετάσεων και όχι το βαθμό πτυχίου. Case solved... ;)

ε τωρα γινεσαι πολυ τοξοβολος :P (βλεπε ελιτιστης).Σκιζονται μονο οσοι δινουν Αρχιτεκτονικη,Ιατρικη, κτλ?

Επισης απο την μικρη,τινυ γνωση που εχω της Ελλαδας κ κρινοντας απο τον μικρο αριθμο κατατακτεων μαλλον η διαδικασια επιλογης ειναι η Ελληνικη

βυσμα παουερ :P

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Rephrase, γιατί δεν κατάλαβες τί έγραψα: Οι υψηλόβαθμες/περιζήτητες/ελίτ και καλά σχολές των Ελληνικών Ιδρυμάτων επιλέγουν (μέσω αποφάσεων του Δ.Σ. τους) στην πλειοψηφία τους, για την επιλογή εισακτέων με κατάταξη, να διοργανώσουν εξετάσεις και όχι να τους πάρουν βάσει βαθμού πτυχίου.

Το παραπάνω μπορείς να το επιβεβαιώσεις κάνοντας έναν δειγματοληπτικό έλεγχο στα sites τέτοιων σχολών.

Δημοσ.
Rephrase, γιατί δεν κατάλαβες τί έγραψα:

θιγεις τα cognitive skills μου τωρα :P...κ γω απαντησα οτι κρινωντας απο τον μικρο αριθμο κατατακτεων (η οπως αλλιως τους λενε στα Ελληνικα) κ απο την μικρη γνωση που εχω για την Ελλαδα η κρατουσα επιλογικη διαδικασια ειναι προφανως η ''Ελληνικη''

Δημοσ.
Πάλι δεν κατάλαβες, no offence.

καλα για τοσο στοκο με εχεις?

θα προτιμουσα τον ορθολογισμο κ την αξιοκρατεια γενικα στην Ελλαδα(ασχετα απο το θεμα αυτο αλλα κ με προεκτασεις εκει)

Δημοσ.

Το 'κανα edit γιατί μάλλον αναφερόσουν στα βύσματα των καταρκτήριων κι εγώ δεν ήθελα να μπω σε τέτοια χωράφια.

Αν η αδικία είναι ότι μπορεί ένας να μπει από Ψυχολογία, Νομική σε προπτυχιακό επίπεδο, εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω το παράλογο.

Δημοσ.

για μαστερ στην Ελλαδα θελει κατακτηριες?Μπερδευτηκα.Εγω για βυσμα ηξερα ως το καλυτερο chance καποιου να μπει σε μαστερ στην Ελλαδα

Kαλά θυμάσαι :-D

---------- Προσθήκη στις 11:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:29 ----------

Το 'κανα edit γιατί μάλλον αναφερόσουν στα βύσματα των καταρκτήριων κι εγώ δεν ήθελα να μπω σε τέτοια χωράφια.

Αν η αδικία είναι ότι μπορεί ένας να μπει από Ψυχολογία, Νομική σε προπτυχιακό επίπεδο, εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω το παράλογο.

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Εδώ σε λίγο καιρό θα μπαίνουν οι ΙΕΚτζήδες με κατατακτήριες σε ΑΕΙ - ΤΕΙ , ο απόφοιτος της ψυχολογίας μας πείραξε;

Το πρόβλημα με τα ελληνικά ΑΕΙ - ΤΕΙ δεν είναι με ποιά διαδικασία εισάγεσαι αλλά ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταφέρεις να πάρεις πτυχίο χωρίς να ξέρεις την τύφλα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...