thanosgen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά έχω windows seven ultimate αγγλικά. Έκανα εγκατάσταση και το ελληνικό πακέτο αλλά πάλι δεν μου βγάζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες. τι μπορεί να φταίει??? Τέλος όταν ανοίγω το pc συνδέετε αυτόματα στο μοντεμ μέσω ethernet αλλά δεν συνδέετε δικτυακά για να έχω ίντερνετ.Αν απενεργοποιήσω την σύνδεση και την ξαναεργοποιησω τοτε ειναι μια χαρα. γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? εχω καμμια ρυθμιση που δεν το αφηνει με την μια να συνδεετε?το μοντεμ ειναι ενα του οτε speedtouch ασυρματο.αλλα εγω πιστευω ειναι απο τα windows.
WoodSell3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 με ποιο πρόγραμμα τρέχεις το βίντεο και δεν έχεις σωστούς υπότιτλους;
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 start -> control panel -> Clock, Language, and Region -> Region and language -> ολες τις επιλογες τις βαζεις Ελληνικα Λογικα μετα απ αυτο δεν θα εχεις προβλημα
thanosgen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 τις τρέχω με το vlc. και το έχω δοκιμάσει να τα κάνω όλα ελληνικά αλλά πάλι τα ίδια.κάτι άλλο μπορούμε να κάνουμε?
WoodSell3r Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασες δηλαδή και απο το tools->preferences->subtitles-> default encoding -- greek (windows --1253) ; Με άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής έχεις τα ίδια προβλήματα;
Tompgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 για κατευασε νεους codecs αν και δεν νομιζω να φτεναι αυτοι αλλα δεν εχεις τιποτα να χασεις : K-Lite_Codec_Pack_561_Full
thanosgen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το έκανα.απλά το θέμα είναι οτι ακόμα και στο αρχείο srt με τους υποτιτλους βγαζει κινεζικα.το αλλαξα και εκει μεσα αλλα τιποτα.παλι κινεζικα μου το βγαζει.
akalos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 παιδιά έχω windows seven ultimate αγγλικά. Έκανα εγκατάσταση και το ελληνικό πακέτο αλλά πάλι δεν μου βγάζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες. τι μπορεί να φταίει??? αμα δεν αλλαξεις το λοκαλε Eλληνικους υποτιτλους γιοκ. Click the Administrative tab, and then, under Language for non-Unicode programs, click Change system locale. If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation. Select the language, and then click OK. To restart your computer, click Restart now. αλλοιως κατι συμβαινει με τα windows..λεμε τωρα..
thanosgen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μπα..παλι τα ιδια.δοκιμασα και αυτα που μου ειπατε αλλα τιποτα παλι...δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο φταιει.. αυτο που δεν συνδεετε στο ιντερνετ με την μια ξερει κανεις τι παιζει?
filip123go Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Στο κάνει μόνο με vlc η και με bs player και με Kmplayer..?
thanosgen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 με ολα μου το κανει... το θεμα ειναι οτι το αρχειο που ειναι srt παλι μεσα του ειναι σαν κινεζικα.οτι και να το αποθηκευσω...να κανω κανενα update τα windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.