nick#18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ενας φιλος μου εδωσε το παλιο του laptop (του τιτλου....) ως χαλασμενο μιας και πηρε καινουργιο και μου ειπε αν το φτιαξεις κρατα το. Ωραια ως εδω... Παω σπιτι παταω το power on αναβει το power led και αυτα του πληκτρολογιου για 2 δευτερολεπτα και αυτο.... νεκρα τιποτα. Κοιταω μνημες δεν ηταν...μπαταρια bios γεματη, διαβασα καπου για cpu λεω ισως... το κανα ολο βιδες και το ξαναεδεσα μηπως λειτουργησει αλλα τιποτα...τα παρατησα. Το πιανει ο πατερας μου αργοτερα απο περιεργεια και δεν ξερω πως του ηρθε αλλα εβαλε ενα cd μεσα και ανοιξε κανονικα... ανοιξε κλεισε 2-3 φορες ολα καλα και χρις το cd αργοτερα θανατος μεχρι που θαναανοιξε παλι... εχετε καμια ιδεα? εχω μια υποψια για τον αισθητηρα που εχει για την κλειστη οθονη...ειναι κατι σα φωτοκυτταρο που οταν ανοιξα το frame της οθονης ειχε μια μικρη μεμβρανη η οποια ηταν σε αρκετα κακη κατασταση....
nick#18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Το laptop τελικα λειτουργισε μια χαρα...format κλπ και σε χρηση ολα καλα...αλλα το ξαναεπιασε η μαλακια και παταω να ανοιξει και αυτο...αναβουν τα λαμπακια του πληκτρολογιου και μενει εκει...καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως τα περιγράφεις, μάλλον κάποιος πυκνωτής είναι στα τελευταία του και όποτε θέλει δουλεύει και όποτε θέλει δεν.
nick#18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Oσοι ηταν μεσα ηταν ξυρου τυπου.... λες να προσπαθησω να κανω καμια αλαγη? Επισης βρηκα μια διαροη ρεματος (πανω απο 30V απο το inverter να υποθεσω μιας και αναβει και δοκιμαστικο...) μπορει να ειναι και αυτο να υποθεσω στη λιστα των προβληματων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.