tsakalos81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα και από εμένα,καιρό τώρα διαβάζω τις προτάσεις σας για συνθέσεις pc προσπαθώντας να τις προσαρμόσω στις απαιτήσεις μου.Παρότι όμως με τις προτάσεις σας έχετε σχεδόν καλύψει κάθε βαλάντιο και απαίτηση εντούτοις αναγκάστηκα να δημιουργήσω ένα καινούριο post καθώς λόγω άγνοιας πάνω στο θέμα, μου είναι αρκετά δύσκολο και επίφοβο ως προς το τελικό αποτέλεσμα,να συνδυάσω τις διάφορες προτάσεις. Στο θέμα μας,ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα ενα desktop στα 800 ευρώ,με κάποιες διαφορές όμως στη χρήση σε σχέση με αυτές κάποιων άλλων που ζήτησαν πρόσφατα τη γνώμη σας.Οι χρήσεις του pc θα είναι κυρίως οι εξής: 1.Με ενδιαφέρει και εμένα το gaming αλλά όχι στον πλέον απαιτητικό βαθμό,δηλαδή δεν τρέχει τίποτα αν δεν μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια σε full ανάλυση. 2.Ταινίες 3.Autocad 4.Αθόρυβο,το παλιό μου pc όταν το άνοιγα ήταν σαν να απογειωνόταν αεροπλάνο από την αυλή του σπιτιού μου. 5.Μπορεί κάποιες φορές να είναι σε λειτουργία αρκετές συνεχόμενες ώρες οπότε μάλλον τίθεται και θέμα διατήρησης της θερμοκρασίας σε καλά επίπεδα. 6.service,όταν και αν δυστυχώς έρθει κάποια στιγμή αυτή η ώρα να μην το μετανιώσω που το αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα. 7.Θα ήθελα να μου προτείνετε και μια 22άρα οθόνη που να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του συστήματος και τη χρήση(η τιμή της οθόνης δεν συμπεριλαμβάνεται στα 800 ευρώ) 8.Θα προτιμούσα να αποφύγω τους amd αλλά αυτό είναι ένα εντελώς προσωπικό κώλυμα και μάλιστα ατεκμηρίωτο λόγω έλλειψης απαιτούμενων γνώσεων πάνω στο θέμα,οπότε δέστε το απλά σαν προτίμηση και όχι σαν περιορισμό Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπούνε στον κόπο να απαντήσουν και εκτιμώ πραγματικά το γεγονός ότι θα ξοδέψουν το χρόνο τους τόσο για να αγοράσω εγώ ένα καλό μηχάνημα όσο και για να μου γλιτώσουν κάποια χρήματα από πιθανώς αποτυχημένες απόπειρες αγορών. Με συγχωρείτε για την έκταση του κειμένου.
LeoNaXe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 φιλαράκι να σε ρωτήσω και εγώ κάτι για να γίνουμε πιο σαφές στης συνθέσεις που θα σου προτείνουμε, 1) τα θες όλα απο ένα κατάστημα και έτοιμο συναρμολογημένο 2) θα μπορούσες να τα πάρεις απο διάφορα καταστήματα και παραγγελία online και α τα συναρμολογήσεις μόνος σου 3) μήπως θες να είναι από 2 ή 3 καταστήματα που προτιμάς και έχεις πρόσβαση και κάνεις την συναρμολόγηση μόνος σου επίσης για την οθόνη πόσα μπορείς να διαθέτεις και τί διαστάσεις σε ενδιαφέρουν?
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα και από εμένα,καιρό τώρα διαβάζω τις προτάσεις σας για συνθέσεις pc προσπαθώντας να τις προσαρμόσω στις απαιτήσεις μου.Παρότι όμως με τις προτάσεις σας έχετε σχεδόν καλύψει κάθε βαλάντιο και απαίτηση εντούτοις αναγκάστηκα να δημιουργήσω ένα καινούριο post καθώς λόγω άγνοιας πάνω στο θέμα, μου είναι αρκετά δύσκολο και επίφοβο ως προς το τελικό αποτέλεσμα,να συνδυάσω τις διάφορες προτάσεις. Στο θέμα μας,ενδιαφέρομαι να αγοράσω άμεσα ενα desktop στα 800 ευρώ,με κάποιες διαφορές όμως στη χρήση σε σχέση με αυτές κάποιων άλλων που ζήτησαν πρόσφατα τη γνώμη σας.Οι χρήσεις του pc θα είναι κυρίως οι εξής: 1.Με ενδιαφέρει και εμένα το gaming αλλά όχι στον πλέον απαιτητικό βαθμό,δηλαδή δεν τρέχει τίποτα αν δεν μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια σε full ανάλυση. 2.Ταινίες 3.Autocad 4.Αθόρυβο,το παλιό μου pc όταν το άνοιγα ήταν σαν να απογειωνόταν αεροπλάνο από την αυλή του σπιτιού μου. 5.Μπορεί κάποιες φορές να είναι σε λειτουργία αρκετές συνεχόμενες ώρες οπότε μάλλον τίθεται και θέμα διατήρησης της θερμοκρασίας σε καλά επίπεδα. 6.service,όταν και αν δυστυχώς έρθει κάποια στιγμή αυτή η ώρα να μην το μετανιώσω που το αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα. 7.Θα ήθελα να μου προτείνετε και μια 22άρα οθόνη που να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του συστήματος και τη χρήση(η τιμή της οθόνης δεν συμπεριλαμβάνεται στα 800 ευρώ) 8.Θα προτιμούσα να αποφύγω τους amd αλλά αυτό είναι ένα εντελώς προσωπικό κώλυμα και μάλιστα ατεκμηρίωτο λόγω έλλειψης απαιτούμενων γνώσεων πάνω στο θέμα,οπότε δέστε το απλά σαν προτίμηση και όχι σαν περιορισμό Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπούνε στον κόπο να απαντήσουν και εκτιμώ πραγματικά το γεγονός ότι θα ξοδέψουν το χρόνο τους τόσο για να αγοράσω εγώ ένα καλό μηχάνημα όσο και για να μου γλιτώσουν κάποια χρήματα από πιθανώς αποτυχημένες απόπειρες αγορών. Με συγχωρείτε για την έκταση του κειμένου. ΜΑΚΡΙΑ απο AMD
LeoNaXe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΜΑΚΡΙΑ από INTEL. ΜΑΚΡΙΑ απο AMD σας παρακαλώ να μην λέμε μαλακίες στο φόρουμ, ο κάθε κατασκευαστής έχει της δικές του αναξιοπιστίες σε κάθε κλάδο, ο άνθρωπος ζητάει την βοήθειά του εδώ πέρα όχι τις απόψεις σας για τους κατασκευαστές
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 σας παρακαλώ να μην λέμε μαλακίες στο φόρουμ, ο κάθε κατασκευαστής έχει της δικές του αναξιοπιστίες σε κάθε κλάδο, ο άνθρωπος ζητάει την βοήθειά του εδώ πέρα όχι τις απόψεις σας για τους κατασκευαστές Αποψη ειναι μεγαλε. και ο ΙΔΙΟΣ το γνωριζει οτι οι AMD ειναι LADA. οποτε τι τσινας ;
LeoNaXe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αποψη ειναι μεγαλε. και ο ΙΔΙΟΣ το γνωριζει οτι οι AMD ειναι LADA.οποτε τι τσινας ; και για εξήγησε μας γιατί είναι LADA εσύ που είσαι έμπειρος?
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 και για εξήγησε μας γιατί είναι LADA εσύ που είσαι έμπειρος? Γιατι μεγαλε το 1986 πηρε την πατεντα απο cyrix μαζι με 2-3 υπαλληλους της intel και εβγαλαν αυτα τα lada ! Αν δεν τα θυμασαι παρε τηλεφωνο στο PC-master (τοτε Pixel) και μαθε !
LeoNaXe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι μεγαλε το 1986 πηρε την πατεντα απο cyrix μαζι με 2-3 υπαλληλους της intel και εβγαλαν αυτα τα lada ! Αν δεν τα θυμασαι παρε τηλεφωνο στο PC-master (τοτε Pixel) και μαθε ! δεν έχει σημασία τη πίρε παλιά, εγώ για τους παρόντες επεξεργαστές σε ρωτάω γιατί υστερούν από INTEL. μου έχεις διαβάσει ένα άρθρο και το παίζεις ο ξερόλας?
tsakalos81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 φίλε leonax,δυστυχώς αυτό είναι ένα μεγάλο μείον στην περίπτωση μου.Ενώ δεν έχω θέμα να τα παραγγείλω από οπουδήποτε εντούτοις δεν μπορώ να το συναρμολογήσω μόνος μου,οπότε δυστυχώς καταλήγουμε στην πρώτη επιλογή. Οθόνη θέλω 22άρα,τώρα το θέμα της τιμής είναι λίγο σχετικό ,κάτι αντίστοιχο του υπολογιστή,δηλαδή αν ο υπολογιστής βγαίνει 800ευρώ ,μια οθόνη στα 250 θα ήταν λογική επιλογή υποθέτω,θα ήθελα και τη δική σου γνώμη πάνω σε αυτό
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχει σημασία τη πίρε παλιά, εγώ για τους παρόντες επεξεργαστές σε ρωτάω γιατί υστερούν από INTEL. μου έχεις διαβάσει ένα άρθρο και το παίζεις ο ξερόλας? τα παντα εχουν σημασια. Αποψη μου ειναι. Ας παρει οτι θελει το παιδι . Δικα του ειναι τα χρηματα . ΠΡΩΤΑ ομως ας διαβασει
LeoNaXe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 φίλε leonax,δυστυχώς αυτό είναι ένα μεγάλο μείον στην περίπτωση μου.Ενώ δεν έχω θέμα να τα παραγγείλω από οπουδήποτε εντούτοις δεν μπορώ να το συναρμολογήσω μόνος μου,οπότε δυστυχώς καταλήγουμε στην πρώτη επιλογή.Οθόνη θέλω 22άρα,τώρα το θέμα της τιμής είναι λίγο σχετικό ,κάτι αντίστοιχο του υπολογιστή,δηλαδή αν ο υπολογιστής βγαίνει 800ευρώ ,μια οθόνη στα 250 θα ήταν λογική επιλογή υποθέτω,θα ήθελα και τη δική σου γνώμη πάνω σε αυτό δηλαδή απο e-shop ή πλαίσιο θα σε βολεύει μια σύνθεση? με 250 ευρό μπορείς άνετα να πάρεις και μια 24άρα. σύνολο μαζί με οθόνη πόσα μπορείς να διαθέτεις? ---------- Προσθήκη στις 21:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ---------- τα παντα εχουν σημασια. Αποψη μου ειναι.Ας παρει οτι θελει το παιδι . Δικα του ειναι τα χρηματα . ΠΡΩΤΑ ομως ας διαβασει γιατί να διαβάσει ενώ μπορούμε να τον βοηθήσουμε εμείς και δεν τον ενδιαφέρουν αυτά? πολλά έχουν συμμασία, απλά μην λές ότι οι AMD είναι ΛΑΔΑ χωρίς να ξέρεις
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδή απο e-shop ή πλαίσιο θα σε βολεύει μια σύνθεση? με 250 ευρό μπορείς άνετα να πάρεις και μια 24άρα.σύνολο μαζί με οθόνη πόσα μπορείς να διαθέτεις? ---------- Προσθήκη στις 21:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:44 ---------- γιατί να διαβάσει ενώ μπορούμε να τον βοηθήσουμε εμείς και δεν τον ενδιαφέρουν αυτά? πολλά έχουν συμμασία, απλά μην λές ότι οι AMD είναι ΛΑΔΑ χωρίς να ξέρεις Εσυ που ξερεις θελω φωτο να δω επειδοσεις και θερμοκρασιες απο 955 και 965
tsakalos81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 24άρα ακόμη καλύτερα,απλά υπέθεσα ότι θα είναι πανάκριβες σε σχέση με τις 22άρες.Τα καταστήματα που ανέφερες με βολεύουν ναι,απλά αν η τελική τιμή βγαίνει στο ένα 20-30 ευρώ παραπάνω αλλά έχει καλύτερη εξυπηρέτηση στο service ,ας δώσω 20-30 ευρώ παραπάνω τουλάχιστον να μη σπάνε τα νεύρα μου μετά. Όσον αφορά στην κόντρα μεταξύ amd-intel,είμαι σίγουρος οτι ο καθένας σας μπορεί να τεκμηριώσει τη θέση του,εγώ όχι,όπως προανέφερα είναι μόνο θέμα προσωπικού κωλύματος.
LeoNaXe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εσυ που ξερεις θελω φωτο να δω επειδοσεις και θερμοκρασιες απο 955 και 965 οι επιδόσεις σου είπα αναλόγως το κάθε κλάδο παίζει, υπάρχουν περιπτώσεις που ο αμδ ύστερη και περιπτώσεις που η ιντελ υστερεί, μπες cpubenchmarks να πάρεις μια άποψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.