andrikakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σας! Θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι που μπορει να ειναι απλο αλλα για εμενα ειναι αρκετα περιπλοκω!! Θα ηθελα να βαλω και ubuntu στον υπολογιστη μου ΟΜΩΣ!!!θελω να ειναι στο ιδιο partition ωστε οταν ειμαι στα ubuntu να μπορω να μπω στα αρχεια που εχω στα windows... Π.χ...Θελω να ακουω τα τραγουδια μου η να περνω αρχεια κλπ που ειναι στα windows... Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γίνεται το ubuntu έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο να βλέπει τα αρχεία,υπάρχει όμως τρόπος να εισάγεις το partition τον windows όταν τρέχεις τα ubuntu,δες εδώ πως γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστηχως τα Αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα και δεν πολυκαταλαβαινω τι λεει...Δεν εννοουσα της εφαρμογες εννοουσα την μουσικη,βιντεο,εικονες που εχω στα 7.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 θελω να ειναι στο ιδιο partition ωστε οταν ειμαι στα ubuntu να μπορω να μπω στα αρχεια που εχω στα windows... Αυτο δεν γινεται. Ακομα και αν κανεις την εγκατασταση μεσω wubi, η οποια πρακτικα δεν δημιουργει ενα νεο partition, το ubuntu θα ειναι σε ενα δεσμευμενο χωρο που θα τον βλεπει σαν δικο του "partition". Το αλλο partition με τις εικονες και την μουσικη που ειναι σε ntfs απλα θα το βλεπεις οπως βλεπεις ενα αλλο partition στα windows, πχ απο το "My computer". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 διευκρίνιση γιατί μπορεί να μπερδευτεί ο άνθρωπος: θελω να ειναι στο ιδιο partition αυτό γίνεται μεν μέσω wubi αλλά δεν χρειάζεται για αυτό που θέλεις. ωστε οταν ειμαι στα ubuntu να μπορω να μπω στα αρχεια που εχω στα windows... γίνεται To ubuntu βλέπει το partition windows και έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου. ίσως σε βολέψει όμως να φτιάξεις συντομεύσεις στο ubuntu για τους διάφορους φακέλους που έχεις στα 7(μουσική, εικόνες κτλ.) και -αν χρειάζεται π.χ. για playlists σε music players του Ubuntu- να γίνεται αυτόματα mount(το ntfs partition) κατά την εκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Και πως θα το κανω αυτο;;;Γιατι οταν ειμαι στα ubuntu και παω στον σκληρο δισκο δεν εχει να παω στα 7!!! Το ξανα λεω οτι θελω απλος να μπενω στο partision που ειναι τα εγγραφα των 7!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 +1 twiner Τέλοσπάντων για να μην κάνω και άλλα edit. Διάβασε αυτό. Ζητά την βοήθεια κάποιου που ξέρει αγγλικά άμα δεν καταλαβαίνεις. Ένα απλό copy paste είναι οι εντολές πάνω κάτω. @TheELF Δεν πήγε το μυαλό μου ότι έχει Windows 7 Εν τάξη,αν ήξερε αγγλικά τουλάχιστον θα καταλάβαινε τη παίζεται. Και την όρεξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παρόλο που τo Linux εδω και καιρό κάνει αυτόματα mount τα partitions του Windows? Αφού του γίνεται mount αυτόματα γιατί δεν το βλέπει; Εν τάξη,αν ήξερε αγγλικά τουλάχιστον θα καταλάβαινε τη παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πφφφ...ας μου πει καποιος πως να βλεπω τον σκληρο των windows 7 απο τα ubuntu plzzz!!! ---------- Προσθήκη στις 14:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:56 ---------- αγγλικα ξερω αλλα τωρα θα παω στην τριτη ταξη(αγγλικα) και γι αυτο δεν πολυ καταλαβαινω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πας στο μενού "Τοποθεσίες" και ψάχνεις για "Σύστημα αρχείων ... GB". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μου εχει το συστημα αρχειων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πήγαινε λίγο: Εφαρμογές---> Βοηθήματα ---> Τερματικό και επικόλλησε: >sudo fdisk -l πάτα enter και πληκτρολόγησε -δεν θα φαίνεται τι γράφεις- τον κωδικό σου. πάτα πάλι enter και δείξε μας τι σου εμφανίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μου βγαζει αυτο: Disk /dev/sda: 250.1 GB, 250059350016 bytes 255 heads, 63 sectors/track, 30401 cylinders Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes Disk identifier: 0x2e320fb6 Device Boot Start End Blocks Id System /dev/sda1 * 906 30402 236925952 7 HPFS/NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 καθώς φαίνεται έκανες εγκατάσταση με wubi. Πήγαινε Τοποθεσίες-->Υπολογιστής-->Σύστημα Αρχείων-->host Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυυυυ!!!!Το βρηκα!!!Αυτο ηθελα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.