Anthony29 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έπεσε το λαπτοπ από το κρεβάτι και έσβησε. Χτύπησε κάτω η πλευρά που βρίσκεται η υποδοχή του φορτιστή. Τι κάνουμε τώρα;
johnny21a Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τουμπες... Προσπαθησες να το ανοιξεις ξανα ? Δεν αντιδραει καθολου ? Κανει καποιον ηχο, βγαζει καποιο μηνυμα ???? Δε μας λες και πολλα...
Anthony29 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τουμπες... Προσπαθησες να το ανοιξεις ξανα ? Δεν αντιδραει καθολου ? Κανει καποιον ηχο, βγαζει καποιο μηνυμα ???? Δε μας λες και πολλα... Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά δεν αντιδράει. Είναι νεκρό. Ούτε ήχο ούτε εικόνα.
ariadgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οχ.... Το έχω πάθει και γώ...Το έριξα κάτω και μετά πάπαλα..Μακάρι να το επαναφέρεις...Πάνε χαμένα 700 ευρώ
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα μηπως εχουν φηγει οι Ram απο την θεση τους! Δοκιμασες με την μπαταρια,μονο?
Anthony29 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οχ.... Το έχω πάθει και γώ...Το έριξα κάτω και μετά πάπαλα..Μακάρι να το επαναφέρεις...Πάνε χαμένα 700 ευρώ πω πω μη μου λες τέτοια! ---------- Προσθήκη στις 21:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- κοιτα μηπως εχουν φηγει οι Ram απο την θεση τους!Δοκιμασες με την μπαταρια,μονο? δοκίμασα...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εγγυηση δεν εχεις?Πες τους οτι απο την μια στιγμη στην αλλη εσβησε
Anthony29 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εγγυηση δεν εχεις?Πες τους οτι απο την μια στιγμη στην αλλη εσβησε δυστυχώς όχι....
atsddd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αν εχεις καποια εμπειρια μπορεις να το ανοιξεις και να δεις μηπως εσπασε το κομματι εκεινο της motherboard που εχει πανω του το βυσμα για την τροφοδοσια (η ακομα και να φυγε απ τη θεση του). Οτι και να ναι, απο ενα τετοιο πεσιμο δεν νομιζω να επαθε κατι που δεν επιδιορθωνεται με λιγη υπομονη κι ενα κολλητηρι. Αλλιως πηγαινε το σ ενα απ τα μαγαζια που επιδιορθωνουν pc και λογικα θα στο φτιαξουν. Επισης δες αν οι επαφες της μπαταριας ειναι στη θεση τους. Κι επισης ram και σκληρος δισκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.