Xorxhs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 symbainei kati apisteyto.Gia playback mesw tou media player enos mp3,xrhsimopoieitai to 70% ths isxyos tou cpu!!Exw p3 sta 800mhz me 396 ram XP pro.Yparxei periptvsh na exei xalasei to cpu,h' na yparxei problhma se software?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Το πρόβλημα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι έχεις ανοιχτο κάποιο visualization. Παράδεγμα: μήπως χρησιμοποιείς Media Player 9 και για vis το Alchemy? Προσωπικά, με Athlon διλιτρο και R9500Pro, χτυπάω 40% utilization, ενώ με το Battery vis γύρω στο 7%.
xaotikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Το έχω πάθει και εγώ αυτό παλιότερα με τις εφαρμογές του tv-tuner (Pinnacle PCTV studio pro) ενώ ποτέ δεν είχα προβλήματα. Τώρα το ξαναέπαθα και θύμα είναι ο editor της borland C (ήμαρτον!!!!!!). Ανοίγει μια χαρά,γράφω μια χαρά...αλλά μόλις τρέξω το πρόγραμμα, το cpu util. πάει στο 99%!! Φοβάμαι μήπως παίζει ρόλο το tweakXP που είχα εγκαταστήσει... Τεσπα πάω για φορμάτ έτσι και αλλιώς (xp έχω και τώρα πάω για xp και redhat 8) αλλά ας προτείνει όποιος μπορεί λύσεις γιατί είναι αρκετά σπαστικό πρόβλημα. Btw δεν έχω πειράξει τα κουμπιά κλπ στα XP (πχ StylesXP)
Xorxhs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2003 nai re paidia kante kati.Oute ena divx den mporw na dw.Eleos!Kai to format einai pragmatika h esxath,xeiroterh lysh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.