Προς το περιεχόμενο

2.2 or 2.1 upgradable android smartphone??

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Ειμαι σε φαση αλλαγης του Nokia 5800 μου αυτην την περιοδο με μια συσκευη android

Αυτο ομως που θελω να μου πειτε ειναι ποιες απο τις συσκευες που υπαρχουν ηδη στην αγορα (ή προκειτε πολυ συντομα να ερθουν) εχουν ηδη εγκατεστημενο το froyo 2.2 ή προκειτε να αναβαθμιστουν απο 2.1 σε 2.2

Δημοσ.

Βασικα για να ειμαι πιο σαφης αυτο που με καιει πιο πολυ απο ολα ειναι η υποστηριξη flash που παρεχει το froyo.

Μολις τωρα ειδα ομως οτι παρεχεται default στο λειτουργικό σύστημα BADA του samsung gt-s8500 wave...

Λετε να το τολμησω??Φαινεται πολυ καλο κινητο....

Δημοσ.

Για ποιο λογο??Δεν καιγομαι κ ουτε ψαχνω καθε μερα να βαλω καμια 10ρια εφαρμογες...

Τηλ,ιντερνετ με falsh,gps,photo κ video θελω κ απο οτι διαβασα σε ολα αυτα ειναι super το κινητο...

Δεν ξερω βεβαια τι λεει απο σταθεροτητα κ ταχυτητα το λειτουργικό σύστημα BADA

Δημοσ.
Για ποιο λογο??Δεν καιγομαι κ ουτε ψαχνω καθε μερα να βαλω καμια 10ρια εφαρμογες...

Τηλ,ιντερνετ με falsh,gps,photo κ video θελω κ απο οτι διαβασα σε ολα αυτα ειναι super το κινητο...

Δεν ξερω βεβαια τι λεει απο σταθεροτητα κ ταχυτητα το λειτουργικό σύστημα BADA

Η βασική διαφορά είναι τα χρήματα. Εάν είχα τις ανάγκες σου και είχα να δώσω και μερικά παραπάνω χρήματα, θα έπαιρνα android ώστε να έχω την δυνατότητα να παίξω και με τα extra (και αυτό διότι όταν πήρα ένα Ipod touch για να καλύψω παρόμοιες ανάγκες, συνειδητοποίησα ότι μου άρεσαν τα extra). Ένα ακόμα καλό του android είναι ότι συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνεται από τρίτους, δεν συμβαίνει το ίδιο με το wave. Γενικά προσπαθώ να τα βλέπω τα κινητά από κοντά πριν αποφασίσω απότε θα συνιστούσα να κάνεις το ίδιο :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...