Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ποιότητα θεμάτων είναι εκπληκτική. Τρομερά Reviews και τα News δεν πάνε πίσω. Όμως το ίδιο θα συναίβενε και θα συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο Forum.

Εμείς κινούμε τα γρανάζια. Η γνώσεις μας ο τρόπος συμπεριφοράς και όλα γενικά συνθέτουν αυτό το κλήμα τίποτα που θα μπορούσατε ή δεν θα μπορούσατε

να κάνετε εσείς οι Developers. Μιλάω για το ανθρώπινο στοιχείο.

10/10

Η λειτουργικότητα έχει να κάνει με τις αποχρώσεις του Forum συνεπάγεται τις προοπτικές που έχει για να εκφραστούν σε αυτό τα μέλη του αλλα και με το

πώς όλα τα στοιχεία του Interface έρχονται και δένουν και υπηρετουν αυτο τον σκοπό. Για τον σκοπό που έχει φτιάχτει νομίζω είναι υπέρ-αρκετό.

Τσαπατσούλικο, χωρίς καλό Search, σκεφτείκατε / αντιγράψετε μερικά Sections απο άλλα Forums (Προγραμματισμός/Software/Μπλα Μπλα κτλ.) και τελικά

τα πακετάρετε όλα σε ένα ωραίο σκούρο πράσινο κουτί δεν νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο μια χαρά είστε για Forum.

10/10

Γενικά: 10/10 δεν θα πόσταρα εδώ και δεν θα ήταν τόσο πετυχημένο έτσι κ αλλιώς.

Δεν μ αρέσει. θα προτιμούσα να είχατε μια ξεχωριστή ιστοσελίδα Insomnia News και μια για Conversation Insomnia Talk. Το φόντο άσπρο, περισσότερη

σημασία και λοιτότητα στο προφίλ κάθε χρήστη δεν χρειάζετε να ξέρω οτι κάνει 0,6598 posts την ημέρα. Customization το νούμερο ένα. ΑΠΛΟΤΗΤΑ το νούμερο

0,9. Όλα πρέπει να είναι τόσο αρμονικά δεμένα που να τα χρησιμοποιεί κάποιος με φυσικό τρόπο σαν να ήταν προέκταση του χεριού του. Π.χ. 99% που κάνω

Click στην μπάρα πάνω (Home/Wiki/Forum κτλ.) είναι για να πάω στο Forum. Θα έπρεπε να σας ανυσηχήσει αυτό δεν είναί ολα της ίδιας σημασίας και δεν

περιμένετε όλα να αναπτυχθούν με τον ίδιο τρόπο. Όταν μιλάω (απαντάω σε ερωτήματα) να μην χρειάζετε να πηγαίνω σε άλλη σελίδα και πολλά άλλα στοιχεία

που θα το έκανε τελειο στα μάτια μου. Δυστυχως τέτοιο Forum μάλλον Network δεν υπάρχει ακόμα.

Και ναι για όσους ξέρουν είμαι ο nkeroulis. Περίεργο να βλέπεις οτι η σκατοαπάντηση (κατα την γνώμη σας) που έδωσα την προηγούμενη φορά echoes

σε άλλα τοπικς. Είχα δίκιο με έναν τρόπο που δεν μπορείτε η μάλλον αρχίζετε να καταλαβαίνετε. Πιστεύω πως όλα έχουν εξεληχθεί λάθος. Το MySpace είναι

ένα παράδειγμα Network που του λήπει η ζωντάνια και ο αφθορμητισμός του Insomnia. Ένω το Insomnia είναι το παράδειγμα του Forum που του λήπει

η οργάνωση και ο σκοπός του MySpace.

Νομίζω οτι πρέπει να επαναπροσδιωρίσουμε την ένοια Network. Δεν το έκανε αλλά άρχισε να το κάνει το Facebook για υτό και έχει τέτοια επιτυχία.

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την συντονιστική ομάδα σκέφτομαι, τώρα που διαβάζει αυτά εδώ...

Η καλοπροαίρετη και τεκμηριωμένη κριτική είναι δεκτή και σεβαστή εδώ μέσα.

Βοηθάει και τα μέλη και εμάς να βελτιωθούμε.

Η κακοπροαίρετη δε, το μόνο που καταφέρνει είναι να χαρακτηρίζει αυτόν που την έγραψε, και εμάς και τα μέλη να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά. ;)

Παρακαλώ συνεχίστε ontopic, χωρίς να δίνετε σημασία σε "μέλη" με 2-3 posts που γράφτηκαν απλά για να βγάλουν το άχτι τους.

Τα posts τους θα μείνουν για να τους χαρακτηρίζουν.

/sc

• Super Moderators
Δημοσ.
Και ναι για όσους ξέρουν είμαι ο nkeroulis. Περίεργο να βλέπεις οτι η σκατοαπάντηση (κατα την γνώμη σας) που έδωσα την προηγούμενη φορά echoes

σε άλλα τοπικς.

ευτυχώς που επιτρέπονται τα double accounts...

...oh wait :o

Δημοσ.
Η καλοπροαίρετη και τεκμηριωμένη κριτική είναι δεκτή και σεβαστή εδώ μέσα. Παρακαλώ συνεχίστε ontopic, χωρίς να δίνετε σημασία σε "μέλη" με 2-3 posts που γράφτηκαν

απλά για να βγάλουν το άχτι τους.

Κιώλας. Έχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις για να πεις αυτα

που είναι να πείς τελικά και όχι να βγάζεις το άχτι σου σε Forums. Είναι απλό:

"You can't teach an old dog new tricks"

Δημοσ.

7 γιατί... α)είναι το αγαπημένο μου νούμερο, β)τόσα χρόνια στο νετ πρώτη φορά έφαγα προειδοποίηση, γ)εχω λιώσει άπειρες φορές στο γέλιο εδώ μέσα (με την καλή έννοια), δ)το ίδιο με πιο πάνω (με την λιγότερο καλή έννοια), ε)κατατοπίζει τον κόσμο που δεν ξέρει (λιοπυρας ftw), στ)πολύ φανμποισμος όμως ρε παιδί μου (χτυπάει άσχημα όταν προέρχεται από αυτούς που δεν θα έπρεπε), ζ)είναι κ πιθανόν να παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη εξαιρετικά ενδιαφέρον σαιτ συνολικά, η)η ορθογραφία μερικών βγάζει μάτι (το ίδιο κάνει κ η επιχειρηματολογία μου σε αυτό το ποστ).

Δημοσ.

Εγώ ψηφισα 7. Το forum είναι αρκετά καλό και οργανωμένο. Απο άποψη περιεχομένου και διαχείρησης ειμαι ευχαριστημένος. Θα εβαζα 8, αλλα αφαιρώ ένα για το χαζοscript ελέγχου greeklish.

Κάτι αλλο που μου την δίνει, ειναι πως δεν μπορώ να παω στο profile μου με κανεναν τρόπο εκτος αν πατήσω το ονομα μου σε καποιο post που εχω κανει.(ή υπάρχει τρόπος και δεν τον εχω βρει)

Δημοσ.
Κάτι αλλο που μου την δίνει, ειναι πως δεν μπορώ να παω στο profile μου με κανεναν τρόπο εκτος αν πατήσω το ονομα μου σε καποιο post που εχω κανει.(ή υπάρχει τρόπος και δεν τον εχω βρει)

Αν πας στον πίνακα ελέγχου, πάνω πάνω γράφει "Ο Πίνακας Ελέγχου σας" και ακριβώς από κάτω "Προφίλ". Κλικάρεται αυτό, πατάς πάνω και θα δεις το δημόσιο προφίλ σου.

Δημοσ.

ααααααααααα

edit: Με πρόλαβαν :P

post-9947-129063124143_thumb.png

Δημοσ.
Αν πας στον πίνακα ελέγχου, πάνω πάνω γράφει "Ο Πίνακας Ελέγχου σας" και ακριβώς από κάτω "Προφίλ". Κλικάρεται αυτό, πατάς πάνω και θα δεις το δημόσιο προφίλ σου.

Ελεος δεν ηξερα οτι κλικάρεται :lol: Και καθόμουν και εψαχνα post μου για να μπω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...