Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@σλιπ ειμαι 22 χρονων.δεν ειμαι καμια παιδουλα.χρησιμοποιω το νετ απο τα 18 μου.Με πολυ συνετο τροπο σε πληροφορω χωρις καν να μου κανουν διαλεξεις οι γονεις μου..Μην ξαναυποτιμησεις την νοημοσυνη σου και ξαναπεις οτι δεν ξερω πως τα γραφει ο καθενας το καθετι.Ακομα και πισω απο το πισι καποια πραγματα φαινονται απο το υφος του λογου.Αλλιως παλι δεν θα γινονταν τοσα παραπονα εδω μεσα απο τοοσους χρηστες.Αναφερομαι γενικα και οχι σε καποιο δικο σου συγκεκριμενο ποστ.Και το ειπες και συ πριν οτι υπαρχει ειρωνια αρκετη προς εμε στο προηγουμενο ποστ σου

Ε, οκ, αυτό έλειπε. Να σου κάνουν διαλέξεις οι γονείς.

Εξακολουθώ να θεωρώ πως δεν μπορείς ΠΟΤΕ να είσαι απόλυτα σίγουρος για το πώς γράφει κανείς.

Ένας από τους λόγους, είναι επειδή χρησιμοποιείται γραπτός λόγος. Εδώ πολλές φορές έχεις τον άλλο απέναντι σου και τα λέτε, παρατηρείς τις κινήσεις του και τον τρόπο με τον οποίο τα λέει, το ύφος του, ΑΛΛΑ ακόμα και τότε, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στο γραπτό λόγο θα καταλάβεις; Εκτός κι αν μιλάμε για καραμπινάτες περιπτώσεις.

Ο άλλος λόγος, είναι η υποκειμενικότητα της κατάστασης. Κάτι που θα θεωρήσω χαβαλέ, κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρήσει προσβολή.

Με αφορμή τα παραπάνω λοιπόν, ρωτάω εγώ τώρα. Όλοι αυτοί οι χρήστες που κάνουν παράπονα, είναι ΟΛΟΙ αξιόπιστοι; Έχουν ΟΛΟΙ δίκιο; Δεν το γράφω για να θίξω κάποιον, αλλά για να θέσω ένα προβληματισμό. Ας το θέσω κι απ' την ανάποδη για να γίνω κατανοητός. Αν υπήρχε ένα σεβαστό ποσό ατόμων και θεωρούσαν πως υπάρχουν προβλήματα, αλλά μια μέρα άνοιγε ένα thread και γράφαν αρκετοί πως όλα είναι καλά, ποιοι θα είχαν δίκιο;

Και βασικά, ποιοι κάνουν τόσα παράπονα; Ο άλλος που λέει πως είναι παλιό μέλος και δεν πρόκειται να ξαναμπεί με εκείνο το nick; Αν νιώθει την ανάγκη να τα χώσει, που στην τελική δε του το απαγόρευσε κανένας, γιατί δεν μπαίνει με το κανονικό του; Για να μη μάθουν ποιος είναι; Πιο τίμιο θα μου φαινόταν.

Ειρωνεία/χαβαλές/πες το όπως το θες υπάρχει, όχι αδικαιολόγητα όμως.

Δημοσ.

@φρενζυ.Εισαι ενα απο τα ατομα που κανει πολυ στενη παρεα με μοντ και ανοιγεις και συ το στοματακι σου που και που και πετας μαργαριταρια.Τελευταια πιο πολυ.Ενω στην αρχη οχι τοσο.Αν θυμαμαι καλα..

Αποδεκτο αυτο που λες.Αλλα ασε με να το αποφασισω εγω αν θα φυγω η οχι.Δεν υπαρχει μοναχα το μπλα μπλα εδω μεσα αλλα και αλλα subaforum που παιρνω πληροφοριες απο εκει για πραγματα που θελω.Το 4-5 το εβαλα ορμωμενη το μπουρδελακι του μπλα μπλα τους μοντ το search ου λενε πολλοι.Αυτα

ως προς την θεματικοτητα του του βαζω μπορει και 9!

Αλλωστε το φορουμ δεν ειναι το μοναδικο πραγμα που κανω στην ζωη μου.Οπως υπαρχουν και κολλημενα ατομα απο δω μεσα που δεν βγαινουν και το εχουν κανει ζωη τους και αυτοσκοπος διασκεδασης.Μαγκια τους.Δεν χρειαζεται να ξεσπανε τα κομπλεξ τους ομως στον καθε αγνωστο η να του μιλανε με χυδαιοτητες.

Έτσι, μαθήματα ηθικής και ευγένειας από κάποια που αποκάλεσε σε μια νύχτα ~20 χρήστες μικροτσούτσουνους.

Επίσης, στηρίζεις το επιχείρημα σου στην προσωπική μου σχέση με κάποιον μοντ και αυτό είναι τουλάχιστον ύπουλο. Υπήρξαν κ πολλοί άλλοι που σχολίασαν τη συμπεριφορα σου ως προκλητική που δεν έχουν καμιά σχέση με μοντς.

Ως εκ τούτου, αν δεν ήξερες οτι έχω φιλικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο, θα έθιγες τη συμπεριφορα μου; και αν ναι πως;

Ωραία είναι τα μαθήματα, αλλά η διαφορά σου με τους υπόλοιπους χρήστες είναι πως δεν υιοθετούν 2 μετρα και 2 σταθμά, γράφοντας "να φέρουμε καμιά βουλγάρα να στανιάρουν" και μετά "το μπουρδελάκι του μπλα μπλα". Η χυδαιολογία δεν είναι μονάχα εκεί που δείχνει το δάχτυλο, κάποτε είναι και το ίδιο το δάχτυλο. Απλά ο καθένας είναι ο εαυτός του, ώσπου ο εαυτός του να μην αντιπροσωπεύεται στο φόρουμ ή το φόρουμ να μην αντιπροσωπεύεται από αυτόν.

Νομίζω οτι το πρόβλημα σου είναι οτι δεν μπορείς να μαζέψεις τα δικά σου κακώς κείμενα και αυτό δεν χωράει σε ενα θρεντ που αφορά τη λειτουργία και το περιεχόμενο ενός φορουμ.

Δημοσ.

Απορώ πως ασχολείστε με μια τυχάρπαστη και έναν ανύπαρκτο( ντεμέκ παλιό μέλος). Η κριτική έχει νόημα όταν είναι τεκμηριωμένη και καλοπροαίρετη. Όπως το πόστ του antonl παραπίσω. Αυτά που γράφονται τελευταία είναι καθαρά attention whore πρακτικές στις οποίες απορώ πως "πέφτετε".

Δημοσ.

Καταφερε λοιπον ο μπλαμπλας να μας βαλει να τσακωνομαστε, που εκτος ενος, κανεις απο αυτους που τον υποστηριξαν, δεν αναρωτηθηκε γιατι δεν ειχε τα @@ να γεψει με το real username του, και αν αυτο ειναι ban, απλα ας το αναφερει κατω απο το εξαισιο μηνυμα του, να θυμηθουμε λιγοι οι παλαιοτεροι, και να μαθουν οι νεοτεροι...

Για το περιεχομενο του μηνυματος δεν εχω να πω πολλα, ειναι εκτος απο αστειο και τελειως αφελες, αν σκεφοτυμε και μονο τη φραση "ξοδέψτε κανα φράγκο,αγοράστε κάτι καινούργιο και παρουσιάστε το με πλήρη τεστ εδώ", που δειχνει οτι σε στον κοσμο που ζουμε, που βγαινουν εκατονταδες νεες συσκευες καθημερινα, αν αγορασει (η αν βρει) ο Hal τη νεα ΑΤΙ 95857647 και της κανει ενα πληρες review, το forum στα ματια του εν λογω κυριου, θα ανεβει κατακορυφα, ακομη κι αν εχουν περασει χωρις reviews οι υπολοιπες 1000 συσκευες που βγηκαν αυτο το μηνα.

Αστειο.

PS. Αρχιζω να πιστευω κι εγω οτι οι μοντς ειναι κακοι, γιατι στο μονο θεμα που ηθελα να βαλω καμμια 10αρια μειον και καμποσα συν, εχουν αφαιρεσει την ψηφο :(

Δημοσ.

Ένα συγκρατημένο 8 από μένα (θα μπορούσε και 9 αλλά τέλος πάντων το ποντίκι πήγε στο 8 -- 10 ποτέ δε βάζουμε για να μην εφησυχάσει ο μαθητής :-D) ως γενική βαθμολογία και κυρίως ως προς το αν ικανοποιεί τους λόγους που εγώ επισκέπτομαι το insomnia.gr forum. Με άλλα λόγια δε θεωρώ το 8 αντιπροσωπευτικό ή αντικειμενικό αν δω το insomnia.gr ως χώρο θεμάτων που αφορούν την τεχνολογία, τους υπολογιστές, το developing κτλ. Αλλά αφού εγώ δε ψάχνω κάτι τέτοιο εδώ, είναι πολύ ικανοποιητικό.

Υ.Γ. Προτείνω σε όποιον μέτρησε 3,2,1... 0, να κλείσει το tab από το φυλλομετρητή του και να προσπαθήσει να βρει κάτι άλλο μέσω google. Δε χρειάζεται να ξοδεύει ούτε το δικό του χρόνο, ούτε το δικό μας.

• Moderators
Δημοσ.

Seriously, αν καποιος βαζει σε ενα site/forum απο 0-3, γιατι μπαινει στον κοπο να το γραψει? Προσωπικα απλως δεν θα εμπαινα σε μια ιστοσελιδα που θα θεωρουσα τοσο αθλια, ποσο μαλλον να εντοπισω το θεμα που αναφερεται στην βαθμολογηση, να το διαβασω και να δημοσιευσω την αποψη μου. Common sense people, use it! Εκτος αν μετεφραζα τον τιτλο ως "Εδω μπορειτε να κραξετε τους συντονιστες και τα μελη του φορουμ και να βγαλετε μαυριλα free, αμ πως" :lol:

Προσωπικα του βαζω 8.

Θεωρω το search function στα ορια του αχρηστου, οποτε χρησιμοποιω και εγω το google. Διαβασα πως αυτο ειναι θεμα vbulletin, οπως και να εχει το τοποθετω στα αρνητικα.

Επισης πιστευω πως το forum της κινητης τηλεφωνιας (αυτο παρακολουθω περισσοτερο) θα επρεπε να ηταν λιγο πιο καλα οργανωμενο ισως σε υποκατηγοριες και να υπηρχε αλλος ενας τουλαχιστον συντονιστης. Δεν γινεται μπαχαλο εκει, απλως θα μπορουσαν να ειναι λιγο ποιο ομαλα τα νηματα.

Και καποιες αλλες μικροβελτιωσεις οι οποιες εχουν αναφερθει ηδη στο "Προτασεις για ενα καλυτερο forum" και μαλιστα διαβαζεται πολυ τo wait and see οποτε αυτο ειναι θετικο (σε συνδυασμο πως λαμβανονται υποψιν οι προτασεις των μελων).

Στα θετικα επισης το γεγονος πως σχεδον παντα βρισκω απαντησεις στα ερωτηματα μου και υπαρχει γενικα ενας ομορφος χαβαλες στο Μπλα Μπλα για να περασει καποιος την ωρα του ή να γραψει/ενημερωθει για πιο χαλαρα θεματακια ασχετα της τεχνολογιας.

Οποτε all in all το forum λειτουργει καλα κατα την γνωμη μου, με τις παραπανω προτασεις να με κανουν να μην του βαζω 9. (Το 10 φυσικα αποκλειεται διοτι παντα υπαρχει χωρος για βελτιωση) :D

Δημοσ.

Οφ τοπικ

Μαγκες, ο καθένας εχει τη δίκη του άποψη. Καλη κακη, δεν με ενδιαφέρει. Αλλα αν κατι δεν το γουστάρεις, δεν συνεχίζεις.

Αν καποιον τον θεωρείς τρόμπα, παύεις να του απαντάς-δίνεις σημασία. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε. Εκτος και αν την βρίσκεις με τον μαζοχισμό που εκει παω πάσο...

Μην περιμένετε το αλάθητο απο τους μοντ. δεν ειναι ρομποτ, αλλα άνθρωποι, με οτι αυτο συνεπάγεται (πανε τουαλετα, κλανουν κατουρανε, εχουν συμπάθειες- αντιπάθειες - αίσθηση ή μη του χιουμορ κλπ).

Οπως και το φόρουμ να μην περιμένει απο τους χρήστες στρατιωτική πειθαρχεία και κομματική προσήλωση.

Με λιγα λογια χαλαρώστε και απολαύστε το...

Δημοσ.

Εγώ έβαλα αστειευόμενος για να σαμποτάρω την διαδικασία της βαθμολόγησης, όχι το φόρουμ, και ακολούθησε ολόκληρο τσούρμο!

:fear:

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα. Μόνο μπράβο και επευφημίες θα έπρεπε να διαβάζουν?

Όχι αλλά λίγο καλύτερη έκφραση ποτέ δεν βλάπτει...

Θα το ξανατονίσω πάλι για να το δούν οι αρμόδιοι...Του λείπουν βασικές δυνατότητες, πχ αλλαγή username....αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα

Δημοσ.

Εμφάνιση: Σχετικά άνετη στο μάτι χωρίς μπιχλιμπίδια που να κουράζουν. Θα προτιμούσα πάντως - όπως είπε και ο GeorgeMan - ένα "night mode".

Βαθμός: 8

Λειτουργικότητα: Αρκετά καλή, με εξαίρεση την αναζήτηση που δεν τα πάει καλά.

Βαθμός: 7

Θεματική ενότητα: Αρκετά καλή με μεγάλη ποικιλία τεχνολογικών θεμάτων. Θα ήθελα πάντως περισσότερα θέματα τα οποία να περνάνε από την κεντρική σελίδα και ταυτόχρονα να έχει λιγότερα του στιλ Ati-Nvidia, Firefox-Chrome-Opera, Apple-Microsoft. Δεν λέω να μην έχει τέτοια αλλά έχω τύχει κάποιες ειδικά φορές να είναι το ένα πίσω από το άλλο και σχεδόν όλα τα θέματα να είναι αυτού του περιεχομένου.

Χρήστες: Πραγματικά υπάρχουν κάποιοι χρήστες που είναι εξαιρετικοί. Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό το οποίο δεν έχει ούτε τις βασικές γνώσεις. Όμως δεν είναι δυνατόν να τους σνομπάρουμε. Εγώ με ευχαρίστηση θα απαντούσα σε κάποιον ακόμα και το ποιο απλό πράγμα που το έχει απορία. Πρακτικές ειρωνείας είναι που με χαλάνε κάποιες φορές αλλά σε γενικές γραμμές τα μέλη φέρονται κόσμια και έτσι πρέπει να συνεχίσει να είναι.

Mods: Ίσως (δεν ξέρω) να έχει κάποιος δίκαια παράπονα, αλλά όπως όλοι δεν έχουν το αλάθητο. Γενικά έχω καλή γνώμη.

Έβαλα 7.

Γενικά είναι από τα καλύτερα ελληνικά forums. Για 10 ή 0 σίγουρα δεν είναι.

Αν έπρεπε να πάρει 10 άλλα forums θα είχαν κλείσει.

Αν έπρεπε να πάρει 0 θα είχε βάλει λουκέτο.

Γίνετε καλή δουλειά αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...