Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άντε να το δεχτώ για την ειρωνεία. Για το άλλο, θα ήθελα πολύ να διαβάσω τι ακριβώς δε σου αρέσει. Ειλικρινά.

Μαρεσει που εχεις και απορια.:rolleyes:

αν και εγω ψηφισα 4

Δημοσ.
Μαρεσει που εχεις και απορια.:rolleyes:

αν και εγω ψηφισα 4

Επόμενο είναι να απορώ. Συμμερίζεσαι την άποψη του χρήστη mpla-mpla περί μη ύπαρξης original τεχνολογικών ειδήσεων, reviews κλπ, ενώ postάρεις μόνο σε Κινηματογράφο, Μουσική και Μπλα Μπλα.

Δημοσ.

έβαλα 4.

Ο βασικός λόγος είναι ότι μου τη σπάει το vbulletin, και ειδικά το ψαχτήρι του που είναι ΓΤΠ και φέρνει ότι να 'ναι.

Για να βρω πχ. μια αγγελία μου κάνω τάμα.

Με google ψάχνω γενικώς αν θέλω να βρω κάτι.

Τα smilies είναι φτωχότατα.

Το content δεν είναι top, αλλά λόγω της πληθώρας των μελών και της "κάθε καρυδιάς καρύδι" που μπαινοβγαίνει εδώ μέσα συνήθως βρίσκεις κάτι που να σε βοηθάει σε ότι που ψάχνεις. Και βέβαια και πολλές π:Xπ:Xριές, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του forum, αλλά της Ελλάδας..:-)

Και ενίοτε οι mods τα χάνουν (άλλοι το αφήνουν και γίνεται σώβρακο το thread και άλλοι με το καλημέρα κλειδώνουν, βαράνε ban ,προειδοποιήσεις και σβησίματα ) .

Επίσης, η ανοχή σε threads που υποκινούν παράνομες πράξεις, όπως το "σπάστε ασύρματα δίκτυα" που μου γυρνάει τα μάτια ανάποδα όποτε το βλέπω.

Κατά τα λοιπά, θεωρώ ότι είναι το μόνο γενικό forum υπολογιστών της προκοπής στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Επόμενο είναι να απορώ. Συμμερίζεσαι την άποψη του χρήστη mpla-mpla περί μη ύπαρξης original τεχνολογικών ειδήσεων, reviews κλπ, ενώ postάρεις μόνο σε Κινηματογράφο, Μουσική και Μπλα Μπλα.

Οχι.

Ποσταρω και στην Τηλεφωνια και εχω ποσταρει και στο τεχνολογικο φορουμ

εγω συμφωνησα μαζι του με το δευτερο συμφωνα με την δικια μου αποψη την οποια οομως δεν εξεφρασα.

Δημοσ.
Την συντονιστική ομάδα σκέφτομαι, τώρα που διαβάζει αυτά εδώ...

Δεν κατάλαβα. Μόνο μπράβο και επευφημίες θα έπρεπε να διαβάζουν?

Δημοσ.
Οχι.

Ποσταρω και στην Τηλεφωνια και εχω ποσταρει και στο τεχνολογικο φορουμ

εγω συμφωνησα μαζι του με το δευτερο συμφωνα με την δικια μου αποψη την οποια οομως δεν εξεφρασα.

Δηλαδή με 1 post στο Hardware, 2 στη Σταθερή Τηλεφωνία, 3 στην Κινητή Τηλεφωνία και 4 στο Διαδίκτυο [χιχι, επίτηδες το έκανες;], έβγαλες συμπέρασμα "Κύριοι υπεύθυνοι αντί να κάθεστε και να το παίζεται "κάποιοι" στους πιτσιρικάδες εδώ,,,,ξοδέψτε κανα φράγκο,αγοράστε κάτι καινούργιο και παρουσιάστε το με πλήρη τεστ εδώ"; Και στο reply σου, boldαρες συγκεκριμένα αυτή τη βολική σποντίτσα και το άλλο για την ειρωνεία; Χμ...

Δημοσ.
Δηλαδή με 1 post στο Hardware, 2 στη Σταθερή Τηλεφωνία, 3 στην Κινητή Τηλεφωνία και 4 στο Διαδίκτυο [χιχι, επίτηδες το έκανες;], έβγαλες συμπέρασμα "Κύριοι υπεύθυνοι αντί να κάθεστε και να το παίζεται "κάποιοι" στους πιτσιρικάδες εδώ,,,,ξοδέψτε κανα φράγκο,αγοράστε κάτι καινούργιο και παρουσιάστε το με πλήρη τεστ εδώ"; Και στο reply σου, boldαρες συγκεκριμένα αυτή τη βολική σποντίτσα και το άλλο για την ειρωνεία; Χμ...

Εκατσες και εψαξες τα ποστ μου μοναχα για να μου την πεις επειδη πιστευεις οτι σου εθιξα το σαιτ και τους e-φιλους σου? :rolleyes:Pathetic.

Συμφωνησα με το παιδι οτι υπαρχοι καποιοι μοντς(ονοματα δεν λεμε,ξερουν ποιοι ειναι αυτοι) που πετανε σποντες γενικα στο φορουμ Insomnia επειδη περνιουνται για ΤΑ μυαλια δω μεσα με αποτελεσμα φυσικα να πεφτει το επιπεδο του φορουμ.Θα επρεπε να γινει αναθρωσηση των μοντ πιστευω και να αλλαχτουν καποιοι γτ μοναχα το κακο ονομα δινουν.Και δεν ειμαι καμια υστερικια που καθετε και λεει αρλουμπες μιας και βλεπεις και εσυ οτι κανουν πολλοι παραπονα για το συγκεκριμενο θεμα εδω μεσα και εκτος.Αντι λοιπον να στραβομουτσουνιαζουν καποιοι (οι οποιοι συνηθως ειναι και στις κλικες με τα φιλαρακια τους τους μοντς:lol:) θα επρεπε να δουν λιγο -εως πολυ- πιο αντικειμενικα το θεμα.

Αυτο που εγινε τις προαλλες στο μπλα μπλα δεν ειναι πιστευω τυχαιο..Μιας και το ποστ του συγκεκριμενου τοπικ σταρτερ πηρε πανω απο 5+ ψηφους.

Δημοσ.
Εκατσες και εψαξες τα ποστ μου μοναχα για να μου την πεις επειδη πιστευεις οτι σου εθιξα το σαιτ και τους e-φιλους σου? :rolleyes:Pathetic.

Απ' το πρώτο μου post στο συγκεκριμένο poll, δεν είχα σκοπό να σου την πω. Ήθελα να καταλάβω τη λογική πίσω από το boldάρισμα της συγκεκριμένης φράσης.

Έκατσα να ψάξω τα posts για να δω τι ισχύει στην πραγματικότητα. Το ότι ήθελα να δω αν έχω άδικο δεν σου πέρασε απ' το μυαλό. Αν θες, μπορούμε απλά να πούμε ότι έχω ψύχωση και θέλω να σε ταπεινώνω. Μου αρέσει κάπως τώρα που το σκέφτομαι.

Συμφωνησα με το παιδι οτι υπαρχοι καποιοι μοντς(ονοματα δεν λεμε,ξερουν ποιοι ειναι αυτοι) που πετανε σποντες γενικα στο φορουμ Insomnia επειδη περνιουνται για ΤΑ μυαλια δω μεσα με αποτελεσμα φυσικα να πεφτει το επιπεδο του φορουμ.Θα επρεπε να γινει αναθρωσηση των μοντ πιστευω και να αλλαχτουν καποιοι γτ μοναχα το κακο ονομα δινουν.Και δεν ειμαι καμια υστερικια που καθετε και λεει αρλουμπες μιας και βλεπεις και εσυ οτι κανουν πολλοι παραπονα για το συγκεκριμενο θεμα εδω μεσα και εκτος.Αντι λοιπον να στραβομουτσουνιαζουν καποιοι (οι οποιοι συνηθως ειναι και στις κλικες με τα φιλαρακια τους τους μοντς:lol:) θα επρεπε να δουν λιγο -εως πολυ- πιο αντικειμενικα το θεμα.

Και τελικά κατάλαβα.

Δεν κατάλαβες τίποτα από το post του mpla-mpla. Ο χρήστης αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένο θέμα και σίγουρα όχι σε αυτό που κατάλαβες εσύ. Απλά τσίμπησες με το "Κύριοι υπεύθυνοι αντί να κάθεστε και να το παίζεται "κάποιοι" στους πιτσιρικάδες εδώ".

Αυτο που εγινε τις προαλλες στο μπλα μπλα δεν ειναι πιστευω τυχαιο..Μιας και το ποστ του συγκεκριμενου τοπικ σταρτερ πηρε πανω απο 5+ ψηφους.

Αν μιλάς για το post του nkeroulis, προφανώς και δεν είναι τυχαίο. Κι εγώ έβαλα ένα thumbs up -αν θυμάμαι καλά- κι ας μη συμφωνούσα. Απλά το post του ήταν πολύ αστείο. Και να είσαι σίγουρη πως το ίδιο έκαναν και όλοι οι άλλοι που έβαλαν thumps up.

Γενικά πάντως, φαίνεται να μην κατανοείς πώς λειτουργεί το internet πολλές φορές, άλλα γράφονται και άλλα καταλαβαίνεις. Για καλό στο λέω.

Δημοσ.

Τι εγινε τις προαλλες στο μπλα-μπλα?

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως όλοι τρώνε κάποτε στραβώματα με 1-2 μοντς γιατί δυστυχώς είναι άνθρωποι και έχουν διάθεση και εγωισμό και γενικά ζωή και χαρακτήρα. Απλά καλό είναι να κρίνουμε με βάση το πως φέρονται σε όλους στο φόρουμ και κάποτε να κοιτάζουμε και μήπως τους αδικούμε ή τους προκαλούμε. Και πάνω απ' όλα να μην κακιώνουμε και αυτοεκπληρώνουμε τις προσδοκίες μας από αυτούς.

Και μια και το φέρνει η κουβέντα δεν βλέπω λόγο να αξιολογείς το φόρουμ με 4 και να συνεχίζεις να ποστάρεις σε αυτό. Είναι λίγο βαράτε με κι ας κλαίω η φάση. Βρες κάτι του γούστου σου. Δε το λέω σε φάση "αν δε γουσταρεις φύγε", απλά ο κόσμος είναι μεγάλος, κάτι θα υπάρχει για σένα που θα του βάλεις 7-8, μπορεί και 10.

Δημοσ.
Τι εγινε τις προαλλες στο μπλα-μπλα?

Μπηκε ενα παιδι και ηθελε να παρει πληροφοριες για κατι πανεπιστημια

Και ανοιγε πολλα θεματα για ενα πραγμα διαφορετικο αντι να τα βαλει ολα σε ενα θρεντ

πολλοι νομισαν οτι ειναι τρολλ (μαζι και εγω) και τον κοροιδευαν(οχι εγω)

Και πηρε φωτια και ενοιξε ενα θρεντ που την ελεγε με ενα καταπληκτικο κειμενο στους μοντ:lol:

@σλιπ ειμαι 22 χρονων.δεν ειμαι καμια παιδουλα.χρησιμοποιω το νετ απο τα 18 μου.Με πολυ συνετο τροπο σε πληροφορω χωρις καν να μου κανουν διαλεξεις οι γονεις μου..Μην ξαναυποτιμησεις την νοημοσυνη σου και ξαναπεις οτι δεν ξερω πως τα γραφει ο καθενας το καθετι.Ακομα και πισω απο το πισι καποια πραγματα φαινονται απο το υφος του λογου.Αλλιως παλι δεν θα γινονταν τοσα παραπονα εδω μεσα απο τοοσους χρηστες.Αναφερομαι γενικα και οχι σε καποιο δικο σου συγκεκριμενο ποστ.Και το ειπες και συ πριν οτι υπαρχει ειρωνια αρκετη προς εμε στο προηγουμενο ποστ σου

@φρενζυ.Εισαι ενα απο τα ατομα που κανει πολυ στενη παρεα με μοντ και ανοιγεις και συ το στοματακι σου που και που και πετας μαργαριταρια.Τελευταια πιο πολυ.Ενω στην αρχη οχι τοσο.Αν θυμαμαι καλα..

Αποδεκτο αυτο που λες.Αλλα ασε με να το αποφασισω εγω αν θα φυγω η οχι.Δεν υπαρχει μοναχα το μπλα μπλα εδω μεσα αλλα και αλλα subaforum που παιρνω πληροφοριες απο εκει για πραγματα που θελω.Το 4-5 το εβαλα ορμωμενη το μπουρδελακι του μπλα μπλα τους μοντ το search ου λενε πολλοι.Αυτα

ως προς την θεματικοτητα του του βαζω μπορει και 9!

Αλλωστε το φορουμ δεν ειναι το μοναδικο πραγμα που κανω στην ζωη μου.Οπως υπαρχουν και κολλημενα ατομα απο δω μεσα που δεν βγαινουν και το εχουν κανει ζωη τους και αυτοσκοπος διασκεδασης.Μαγκια τους.Δεν χρειαζεται να ξεσπανε τα κομπλεξ τους ομως στον καθε αγνωστο η να του μιλανε με χυδαιοτητες.

Δημοσ.
Μπηκε ενα παιδι και ηθελε να παρει πληροφοριες για κατι πανεπιστημια

Και ανοιγε πολλα θεματα για ενα πραγμα διαφορετικο αντι να τα βαλει ολα σε ενα θρεντ

πολλοι νομισαν οτι ειναι τρολλ (μαζι και εγω) και τον κοροιδευαν(οχι εγω)

Και πηρε φωτια και ενοιξε ενα θρεντ που την ελεγε με ενα καταπληκτικο κειμενο στους μοντ:lol:

ΟΚ thanks, αλλά που ειναι αυτο το καταπληκτικο κειμενο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...