Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΤΙΠΕΣΡΕ;

Ανακάλεσε ή βάλε σαφείς διαχωρισμούς με λευκές σημαιούλες, αλλιώς αμολάω σκυλιά στο Βενιζέλος και στην έξοδο 14.

:P

Btw η κατάσταση του search που γκρινιάζουν πολλοί νομίζω οφείλεται σε vbulletin, και σε άλλα φόρουμ δεν είναι καλύτερο.

Μετά είδα το ποστ σου να σου πω την αλήθεια.

Όχι πως ήταν ΕΞΥΠΝΗ κίνηση, αλλά εντάξει, εσύ θα ζήσεις.

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα 9αρακι το τσιμππησε. Δεν πηρε 10 για το λογο των πολιτκων συζητησεων που ενω ξερω και κατανοω πολυ καλα τους λογους, πολυ θα ηθελα να μαλλιοτραβιομασταν λιγουλακι εκει περα :-) .

Δημοσ.

Θα του βάλω 9.

δε βάζω 10 μόνο και μόνο για κάτι χρήστες που τρολάρουνε,πετάνε ατάκες κλπ σε διάφορα θέματα και ενοχλούν εμάς που προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές στη NASA για το τι θα πρέπει να κάνει για να απεγκλωβίσει του μεταλωρύχους στο Περού,αμαν πια

Δημοσ.

έβαλα 10 πάνω στον αυθορμητισμό αλλά θα το κάνω 9 για να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα. γενικά δε έχω κανένα παράπονο, μια χαρά τα βρίσκω όλα.

ps:έκλεισα τα 3 (χρονια μέλος) προχτες,τι κερδίζω??? :-)

Δημοσ.

Βρε τί μια χαρά τα βρίσκετε όλοι όλα;

Μην ευλογείτε -μόνο- τα γένια μας, τα ξυρίσαμε.

Καταρχήν, βάλτε ότι βαθμό θέλετε, είναι προσωπική σας υπόθεση και δεν φαίνεται ούτε σε εμάς ούτε στον admin, ποιός έβαλε τι.

Κατά 2, επειδή είμαστε και λίιιγο τελειομανείς και ψωνάρες με αυτό που κάνουμε, ξεκινήστε να λέτε

τι πιστεύετε πως χρήζει διόρθωσης/βελτίωσης στην κοινότητα, να βγάλουμε ένα στατιστικό δείγμα.

Tip:

Αν δεν βρούμε κάτι να διορθώσουμε στην κοινότητα, θα ξεκινήσουμε να "διορθώνουμε" τους χρήστες ( ναι εσάς :devil: ).

Προτείνω να μας βρείτε κάτι άλλο να παίξουμε.

/sc

Δημοσ.

Tip:

Αν δεν βρούμε κάτι να διορθώσουμε στην κοινότητα, θα ξεκινήσουμε να "διορθώνουμε" τους χρήστες ( ναι εσάς :devil: ).

Μάλλον αυτό χρειάζεται να γίνει :-D, γιατι όλα τα αλλά ειναι σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο

Δημοσ.

Α Ν Ε Τ Α ενα τεράστιο 10 !!!! Η πιο ευχάριστη παρέα στο net. Ειμαι γραμμένος και σε άλλα φορουμ αλλα σαν εδω κανένα..Αυτο το φόρουμ εκτός απο τεχνολογικό ειναι και ενα φόρουν "Οτι να'ναι" με την εννοια οτι θα δεις θέμα απο το πως να φτίαξει κάποιος εναν πύραυλο μέχρι το τί Θερμοσίφωνα να βάλει και τι ποτο να πιεί..και ολα αυτα ειναι ταξινομημένα ΤΕΛΕΙΑ!!! Χωρις να γίνετε χάος!!!! Πιστεύω οτι Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι να δωθούν ευσυμα σε μέλοι που με ατάκες τους μας έχουν κάνει να ψοφήσουμε στα γέλια..(luci,thresh κτλ)

Προς mod : ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και κάνετε καμοια αναβάθμιση στο forum! ( Εννοώ αλλαγή γραφικου περιβάλλον κτλ) Όταν κάποιος συνηθίζει κάτι ειναι πολυ σπαστικό να του τα αλλάζουν όλα...(Η αναβάθμιση εκδοσης Vbulletin και η αλλαγή γραφικού περιβαλλοντος,είναι ο λογος που σταμάτησα να μπαίνω σε αυτοκινητιστικο φόρουμ...και οχι μονο εγω..)

Δημοσ.

Το 10 Εγω

9 ο θεος

8 ο Τσαρτας

αρα παρτε ενα 7 απο μενα.Υπαρχουν αρκετα flame threads που αφηνονται καιρο να διαιωνιζονται. Και το χιουμορ 4chan που ειναι στην μοδα τελευταια και χρησιμοποιειται απο το forum.Οσο για το site δεν μπορω να εκφρασω γνωμη, πιο πολλη engadget μπαινω αλλα εχει τυχη απο ενδιαφεροντα θεματα στο οτι νανανι θεμα.

over and out.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...