Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Benign

Για το επόμενο μηνιαίο (s)mod meet θα σου παραδωθεί προσωπική πρόσκληση σφραγισμένη με βουλοκέρι, σταμπαρισμένη με την επίσημη σφραγίδα του forum, σφραγισμένη από το δαχτυλίδι του ίδιου του ιδιοκτήτη και admin της Insomnia, HAL9000.

Μετά το φαγοπότι με τα αγριουγούρουνα, τα χαλασμένα τυριά και τα παλιά κρασιά (courtesy of the forum), θα ακολουθήσει τελετή όπου ο admin της κοινότητας θα σε χρήσει επίτιμο μέλος της, και ο πρόεδρος της Insomnia κος Paredwse θα σου απονείμει τον χρυσό ban-free σταυρό της, ο οποίος απονέμεται σε εκλεκτά vip μέλη μόνο - σε ένα μέλος ανά ημερολογιακό έτος.

P.S.

Τώρα αν τυχόν και "χαθεί" η πρόσκληση σου για την τελετή στο ταχυδρομείο ... μας έχουν περισσέψει κάτι insomnia logo T-Shirts. Τί νούμερο φοράς; :P

@all

Πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ, εδώ μέσα θεωρούμε την ελευθερία έκφρασης και των όποιων απόψεων ως δεδομένο και αναφαίρετο δικαίωμα για το σύνολο των μελών, χωρίς εξαιρέσεις. Για αυτό και είναι προνόμιο να ανήκεις στην insomnia.

Αυτό που δεν θεωρούμε δεδομένο για κανέναν, είναι η μη- κόσμια συμπεριφορά - ο ανάρμοστος τρόπος που εκφράζεται μια άποψη δηλαδή.

Την καλημέρα μου.

/sc

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά θα σαμποτάρω την διαδικασία βάζοντας μηδέν.

:D

Θα μπορούσα να βαθμολογήσω ένα χαλί, μια καφετιέρα, τον ποπό μιας σερβιτόρας.

Μου είναι αδύνατο να βαθμολογήσω έτσι απλά κάτι τόσο πολυσύνθετο όπως ένα φόρουμ.

Πάντως, για να μη πάει και τσάμπα το ποστ, να πω πως θεωρώ ότι το τεχνολογικό κομμάτι κινείται σε ανέλπιστα υψηλό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του όσο αυτό γιγαντώνεται.

Το μπλαμπλα είναι ένα χάος που σκοτώνει ευχάριστα ή δυσάρεστα εργατοώρες.

Δημοσ.
Benign

Για το επόμενο μηνιαίο (s)mod meet θα σου παραδωθεί προσωπική πρόσκληση σφραγισμένη με βουλοκέρι, σταμπαρισμένη με την επίσημη σφραγίδα του forum, σφραγισμένη από το δαχτυλίδι του ίδιου του ιδιοκτήτη και admin της Insomnia, HAL9000.

Μετά το φαγοπότι με τα αγριουγούρουνα, τα χαλασμένα τυριά και τα παλιά κρασιά (courtesy of the forum), θα ακολουθήσει τελετή όπου ο admin της κοινότητας θα σε χρήσει επίτιμο μέλος της, και ο πρόεδρος της Insomnia κος Paredwse θα σου απονείμει τον χρυσό ban-free σταυρό της, ο οποίος απονέμεται σε εκλεκτά vip μέλη μόνο - σε ένα μέλος ανά ημερολογιακό έτος.

P.S.

Τώρα αν τυχόν και "χαθεί" η πρόσκληση σου για την τελετή στο ταχυδρομείο ... μας έχουν περισσέψει κάτι insomnia logo T-Shirts. Τί νούμερο φοράς; :P

@all

Πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ, εδώ μέσα θεωρούμε την ελευθερία έκφρασης και των όποιων απόψεων ως δεδομένο και αναφαίρετο δικαίωμα για το σύνολο των μελών, χωρίς εξαιρέσεις. Για αυτό και είναι προνόμιο να ανήκεις στην insomnia.

Αυτό που δεν θεωρούμε δεδομένο για κανέναν, είναι η μη- κόσμια συμπεριφορά - ο ανάρμοστος τρόπος που εκφράζεται μια άποψη δηλαδή.

Την καλημέρα μου.

/sc

Ευχαριστω πολυ! Μια μικρη παρακληση μονο επειδη ειμαι αθεος αντι για χρυσό ban-free σταυρό,γινεται να ειναι ενας χρυσος ban-free φαλος,γιατι εμαι φανατικος οπαδος του sex? :lol::lol::lol:

Ευχαριστω και carry on the good work.

Δημοσ.

Συνολικός βαθμός 8

Θετικά:

Οι γνώσεις στον τεχνολογικό τομέα πάρα πολλών χρηστών. Με αποτέλεσμα να μαθαίνεις και συ κάτι.

Οι άμεσες απαντήσεις που παίρνεις σε κάθε ερώτησή σου. Απο ποια μητρική να παρεις, μεχρι που να περιδρομιάσεις αυτο το Σαββατοκύριακο.

Η αίσθηση του χιούμορ στους διαχειριστές και η μη ύπαρξη ΤΟΥΠΕ - "Εξουσιομανιας" απο την συντριπτική πλειοψηφία τους.

Τα μέλη ειναι πολυ φιλικά, βοηθούν οπου μπορούν.

Αρνητικά: Απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που δυσκολεύεται στην αναζήτηση. Μεχρι στιγμής δεν εχω καταφέρει να βρω κάτι όποτε το προσπαθώ.

Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν πολιτικά θέματα, οποιος παρεκτρέπεται να απομονώνεται απο τους ίδιους τους χρήστες και να μην του δίνουν σημασία.

Αυτο αφορά ολα τα μελη και οχι την διαχείριση: η ευκολία που έχουμε ωρες ωρες να βγαίνουμε οφ τοπικ σε καποια θέματα και να τσιμπάμε σε διάφορες προκλήσεις.

Σε μια τόσο μεγάλη και ανώνυμη ιντερνετικη κοινότητα, λογικό ειναι να υπάρχει ενα ανομοιογενές παζλ. Στο οποίο άλλοι κολλάνε μεταξύ τους και αλλοι οχι. Στην τελική απαντάς ή λογαριάζεις εκείνους που τα βρίσκεις και για τους υπόλοιπους κρατάς καβατζα ενα ζεστό σημείο του σώματός σου για να τους γράψεις (καρδιά λέω εγώ)

Δημοσ.

Ψήφισα 9. Θα ήταν 10 αν επιτρεπόταν το μπαν λόγω αφόρητης ηλιθιότητας, με κύριους εκφραστές τα παλικάρια που ρίχνουν 0 και τις κοκώτες που δεν έχουν βγει ποτέ από το ΟΟΤ αλλά έχουν γενική άποψη.

Δημοσ.
Επειδη απογοητευτηκα με την ειρωνικη και προκλητικη αιτιολογια του αποκλεισμου μου απο moderator,βαζω ενα 0.

Φιλαράκο με ημερομηνία εγγραφής τον φετινό Aύγουστο περίμενες να σε κάνουν moderator...;;;

Δημοσ.

10 με τόνο από μένα.

Εξαιρετικό wiki , αλληλοβοήθεια, τεράστια βάση δεδομένων , τεχνολογική ενημέρωση ...

Μπράβο !

Δημοσ.

Θα λεγα 7-8 αλλά για «συναισθηματικούς» λόγους καταλήγω στο 8+. Εδώ και χρόνια το site/forum που περνάω το 90% του χρόνου σερφαρίσματος.

Θετικά

- Γνώσεις & χιούμορ μελών

- Διάθεση για βοήθεια

- DB με troubleshooting για πολλά κομπιουτερίστικα θέματα

- Hostάρετε από Forthnet, οπότε για μας που μαστε πελάτες της είναι λιγότερο επώδυνο το χάλι της :P

Αρνητικά

- Επιθετικότητα & ύφος μελών

- Η ευκολία που έχουμε ωρες ωρες να βγαίνουμε οφ τοπικ σε καποια θέματα και να τσιμπάμε σε διάφορες προκλήσεις. (thanks ANHLIKOS)

- Search (κάν τε κάτι :P) - αν και μέσω google σώζεται κάπως η κατάσταση

- Καν 2 συντονιστές ακόμα πιθανόν να βοηθούσαν

- 11 χρόνια κι ακόμα κανα online ή real-life event δεν είδαμε

Δημοσ.
Ψήφισα 9. Θα ήταν 10 αν επιτρεπόταν το μπαν λόγω αφόρητης ηλιθιότητας, με κύριους εκφραστές τα παλικάρια που ρίχνουν 0 [..]

ΤΙΠΕΣΡΕ;

Ανακάλεσε ή βάλε σαφείς διαχωρισμούς με λευκές σημαιούλες, αλλιώς αμολάω σκυλιά στο Βενιζέλος και στην έξοδο 14.

:P

Btw η κατάσταση του search που γκρινιάζουν πολλοί νομίζω οφείλεται σε vbulletin, και σε άλλα φόρουμ δεν είναι καλύτερο.

• Moderators
Δημοσ.

Btw η κατάσταση του search που γκρινιάζουν πολλοί νομίζω οφείλεται σε vbulletin, και σε άλλα φόρουμ δεν είναι καλύτερο.

Μας λες γκρινιαρηδες; :P

Προφανως και οφειλεται στη vbulletin, αλλα αφου ετσι ειναι γιατι να μη το σχολιασουμε;

Δημοσ.
ΤΙΠΕΣΡΕ;

Ανακάλεσε ή βάλε σαφείς διαχωρισμούς με λευκές σημαιούλες, αλλιώς αμολάω σκυλιά στο Βενιζέλος και στην έξοδο 14.

:P

Ban τον τραμπούκο.

Ε ναι, όμως είμαστε ανοιχτοί σε customιές :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...