Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμφάνιση: Μια χαρα.

Βαθμος: 9

Λειτουργικοτητα: Καλη αν και θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη. Με μπερδευουν οι τοποθεσεις καποιων λειτουργιων και θα ηθελα να ειναι πιο απλα τα πραγματα. Πχ η εκτενης αναζητηση μου τη δινει που πρεπει να πατησω δυο κλικ για να την εχω.

Βαθμος: 6

Αναζητηση: Κακιστη 1ον γιατι δεν εχει τις 2 εκπληκτικα χρησιμες επιλογες "Search for all terms" ή "Search for any terms or use query as entered" και δεν εχω ιδεα αν τα NOT, AND μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αυτη τη δουλεια, και 2ον γιατι δεν εχεις επιλογες να ψαξουμε τις λεξεις που θελουμε, στον τιτλο του ποστ, στο περιεχομενο του ποστ ή και στα 2(ισως να ειναι αυτο το αναζητηση με ετικετα αλλα δεν ξερω πως λειτουργει σε συνδιασμο με τα αλλα).

Ασε που για να παμε στην εκντενη αναζητηση πρεπει να παμε πρωτα αναζητηση και μετα εκει, 2 κλικ δηλαδη!:mad:

Βαθμος: 1

Περιεχόμενο τεχνολογιας: ΠΑΡΑ πολυ καλο για τεχνολογια στην πρακτικη της μορφη(οτιδηποτε θελησει κανεις θα το βει, απο το προβλημα για μια καρτα γραφικων, εως και το ποτε βγαινει το επομενο τυχαιο παιχνιδι, κλπ κλπ), αλλα στην θεωρητικη της μορφη το ινσομνια νοσει φοβερα. Πολυ σπανια υπαρχουν τοπικ με ενδιαφεροντα επιστημονικα αρθρα και ακομη και αν υπαρχουν οι συζητησεις για αυτα ειναι νηπιακου επιπεδου συνηθως.

Βαθμος: 7

Περιεχόμενο γενικα εκτος τεχνολογιας: Πολυ καλο αν και παλι νοσει φρικτα στον τομεα των επισητμονικων θεματων. Δυστυχως ομως σε ολα τα θεματα βλεπουμε οτι υπαρχουν 3 τασεις:

Η πρωτη ειναι να κυλησουν ολα ομαλα και να μεινει το θεμα ον τοπικ, αλλά αυτο σπανιως συμβαινει.

Η δευτερη ειναι πεταξει καποιος μια βλακεια, να ακολουθησει καποιος αλλος και η συζητηση να ξεφυγει τελειως οφ τοπικ, ωσπου ν αβρεθει ενας και να πει μια χοντραδα και το θεμα να κλειδωθει, με αποτελεσμα ο κακομοιρος ΤΣ/ΟΠ(topic starter/original poster) να κλαιει απο τα νευρα του γιατι οι μοντερειτορς δεν διαλεξαν να μπαναρουν τα μελη που αρχισαν τις βλακειες και τα οφ τοπικ, αλλά διαλεξαν να κλειδωσουν το θεμα! Εκατομμυρια φορες γινεται αυτο και ειναι η επικρατουσα ταση.:mad:

Η τριτη ταση ειναι να υπαρχουν διαφωνιες και να εξελισσονται σε flame wars και το θεμα παλι να καταληγει κλειδωμενο με 1-2 ατομα να πηγαινουν για μπανιο. Και η 3η αυτη ταση συμβαινει παρα πολλες φορες.

Το περιεχομενο ειναι πολυ καλο αλλα η στρατηγικη του μοντερεισιον κακιστη, οποτε αντι για 6 βαζω 1.

Χρήστες: Χαμος! Υπαρχουν καποιοι εξαιρετικοι χρηστες που απαντανε σοβαρα και ον τοπικ, και υπαρχουν χρηστες, που ειναι πολλοι περισσοτεροι απο αυτους, που συνηθως(οχι παντα βεβαια) απαντανε με εξυπναδες και καταστρεφουν τα τοπικ, καθως αυτα εξελισσονται (ταση 2-βλεπε πιο πανω) σε χιουμοριστικα τοπικ οπου ολοι κανουν φθηνιαρικη πλακα. Η αμαθεια και η ημιμαθεια βασιλευει. Και τελος υπαρχουν και αυτοι(και αυτοι ειναι οι περισσοτεροι απο ολους) που απλως ρωτανε.

Διαχειριστές-Μοντερειτορς: Δεν κανει λενε(οι κανονισμοι) να τους κρινουμε αλλά στα πλαισια του τοπικ και συνοπτικα: Διαφωνω τελειως με την πολιτικη τους. Πολλους επισης απο αυτους, τους θεωρω επισης μη καταλληλους για μοντερειτορς γιατι δεν πραττουν με απολυτη ισονομια και αιτιοκρατια με διαδικασιες παραγωγικης λογικης, λογω ελλειψης της αισθησης απολυτης (μαθηματικης) ακριβειας(στην εφαρμογη των κανονισμων μεσα σε ντετερμινιστικα πλαισια) κυριως(και λεω κυριως γιατι υπαρχουν και αλλοι λογοι πιστευω και ειπαν εναν εξ αυτων καποιοι αλλοι πιο πανω).

Τον HAL9000 παντως παρολο που αυτος μαλλον εβγαλε αυτη την πολιτικη, τον παω με 1000 γιατι μοιαζει εξυπνος και δικαιος.

Μεσος ορος: 4/10

Γενικα ειναι ενα καλο φορουμ, με απειρα θεματα που μπορει να βρει κανείς.

Δημοσ.

Λοιπόν, όπως είπα εδώ έβαλα οκτώ, αλλά δεν είπα τους λόγους.

Τώρα έχω λίγο χρόνο να αναφερθώ στη βαθμολόγησή μου.

Πρώτα από όλα: Είναι η ιστοσελίδα που είμαι συνέχεια on-Line όποτε ανοίγω τον υπολογιστή από τη μέρα που έγινα μέλος. Σίγουρα, πάντα, θα υπάρχει ένα Tab με την Insomnia ανοιχτή. Αυτό πιστεύω λέει πολλά για το πώς βλέπω τη σελίδα.

Θετικά

-Τα ενεργά μέλη είναι όλα συμπαθέστατα και δε με έχουν ενοχλήσει σε προσωπικές προσβολές, κάτι που αποδεικνύει ότι στη σελίδα υπάρχει "καλός κόσμος".

-Γρήγορη διαχείριση από τους συντονιστές. Άμεσες διαγραφές απρεπών μηνυμάτων κ.λπ.

-Ποικιλία σε θέματα

-Ποικιλία σε κατηγορίες οι οποίες είναι ενεργές

-Τα άτομα τα οποία είναι ενεργά, κατά μεγαλύτερο βαθμό έχουν κάποια γνώση για το αντικείμενο.

-Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να "εγκατασταθώ" εδώ είναι για την εμφάνιση της σελίδας. Ξεκούραστη και εύκολη στο να τη συνηθίσεις διαρρύθμιση στο Forum, αν και έχει πολλές λειτουργίες που ακόμα δεν έχω μάθει ότι υπάρχουν!

Αλλά, επειδή θετικά μπορώ να κάτσω να βρίσκω για ώρες, θα ήθελα να δώσω και κάποια από τα μεγάλα μειονεκτήματα για μένα.

Μειονεκτήματα

-Πρώτα από όλα, κάτι σοβαρό κατά τη γνώμη μου: Οι συντονιστές προσπαθούν να προστατεύσουν τον νεανικό πληθυσμό κάτω των 18 ετών με, κατά την άποψή μου, λάθος τρόπο. Για παράδειγμα, αν πω κάποια αισχρολογία κάποια αόριστη στιγμή, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μου στείλει προειδοποίηση ο αρμόδιος συντονιστής της καθ'αυτής κατηγορίας/ενότητας. Για ποιον λόγο όμως; Επειδή είπα κάποια άσεμνη λέξη. Όταν όμως ξυπνάω το πρωί και βλέπω άτομο να έχει γράψει κάποια ασεβή λέξη/φράση και απλά βάζει αντί για α-@ και αντί για η-#, πιστεύετε να μη καταλαβαίνω τι γράφει; Τέλος πάντων. Το παραπάνω, ναι, το έχω κάνει και εγώ. Απλά θα ήθελα να πω ότι κατά τη δική μου κρίση, είναι λάθος να "καλύπτουμε" κάποιον και να μη του σβήνουμε το μήνυμά του επειδή το ηλίθιος (δε θέλω να πω κάτι άλλο), το έγραψε ως ηλθς ή #λ#θιος. Ίσως βέβαια να κάνω λάθος εδώ και όντως να διαγράφονται αυτά τα μηνύματα από τη διαχειριστική ομάδα, οπότε, αν γίνεται συγχωρέστε με διότι δεν έχω δυνατή μνήμη.

-Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω:

ύπαρξη κλικών μεταξύ μοντ και συγκεκριμένων μελών που κάνουν οτι γουστάρουν

-Τώρα, άλλα μείον σημαντικά δε βλέπω, εκτός από τις ειδήσεις στη κεντρική. Θυμάμαι όταν άρχισα να μπαίνω σε αυτή τη σελίδα πριν 3 χρόνια (2007 μπήκα πρώτη φορά, 2008 έκανα την εγγραφή μου), έμπαινα για να βλέπω τα διάφορα νέα διότι ανανέωνε την ύλη της πολύ συχνά. Το τελευταίο διάστημα όμως, βλέπω ότι "παραμένει στάσιμη". Δεν υπάρχει μεγάλη ανανέωση στη κεντρική σελίδα.

-Από τους διαχειριστές δόξα τω Θεώ, και δε το λέω επειδή θέλω να φανώ ότι παίζω τον καλό, δεν έχω κανένα παράπονο, εκτός από μία φορά με ένα άλλο μέλος που μου έβαλαν απαγόρευση στη σελίδα για κάποιες μέρες ενώ εκείνος δεν έπαθε τίποτα.

Αυτά ώστε να μη σας κουράζω άλλο και πάλι σας ζητώ να με συγχωρέσετε για το πρώτο μου αρνητικό θέμα που ανέφερα, απλά αν θέλουμε η κοινότητα της Insomnia να γίνει πιο καλή, πιστεύω ότι πρέπει να διορθωθούν και τα παραπάνω. :-)

Δημοσ.

-Επίσης, συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω:

7.

Ότι ανέφερε ο clevercitizen + ύπαρξη κλικών μεταξύ μοντ και συγκεκριμένων μελών που κάνουν οτι γουστάρουν

This is not just me then ;)

Δημοσ.
Χρήστες: Χαμος! Υπαρχουν καποιοι εξαιρετικοι χρηστες που απαντανε σοβαρα και ον τοπικ' date=' και υπαρχουν χρηστες, που ειναι πολλοι περισσοτεροι απο αυτους, που συνηθως(οχι παντα βεβαια) απαντανε με εξυπναδες και καταστρεφουν τα τοπικ, καθως αυτα εξελισσονται (ταση 2-βλεπε πιο πανω) σε χιουμοριστικα τοπικ οπου ολοι κανουν φθηνιαρικη πλακα. Η αμαθεια και η ημιμαθεια βασιλευει. Και τελος υπαρχουν και αυτοι(και αυτοι ειναι οι περισσοτεροι απο ολους) που απλως ρωτανε.

Γεια σου ρε παντογνωστη! Ετσι οπως τα λες! Ολοι οι χρηστες επρεπε να ηξεραν τα παντα! Καμμια ερωτηση να μη γινεται. Και ολοι να περναμε μια χαρα και εσυ καλυτερα!

Μειονεκτήματα

-Πρώτα από όλα' date=' κάτι σοβαρό κατά τη γνώμη μου: Οι συντονιστές προσπαθούν να προστατεύσουν τον νεανικό πληθυσμό κάτω των 18 ετών με, κατά την άποψή μου, λάθος τρόπο. Για παράδειγμα, αν πω κάποια αισχρολογία κάποια αόριστη στιγμή, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μου στείλει προειδοποίηση ο αρμόδιος συντονιστής της καθ'αυτής κατηγορίας/ενότητας. Για ποιον λόγο όμως; Επειδή είπα κάποια άσεμνη λέξη. Όταν όμως ξυπνάω το πρωί και βλέπω άτομο να έχει γράψει κάποια ασεβή λέξη/φράση και απλά βάζει αντί για α-@ και αντί για η-#, πιστεύετε να μη καταλαβαίνω τι γράφει; Τέλος πάντων. Το παραπάνω, ναι, το έχω κάνει και εγώ. Απλά θα ήθελα να πω ότι κατά τη δική μου κρίση, είναι λάθος να "καλύπτουμε" κάποιον και να μη του σβήνουμε το μήνυμά του επειδή το ηλίθιος (δε θέλω να πω κάτι άλλο), το έγραψε ως ηλθς ή #λ#θιος. Ίσως βέβαια να κάνω λάθος εδώ και όντως να διαγράφονται αυτά τα μηνύματα από τη διαχειριστική ομάδα, οπότε, αν γίνεται συγχωρέστε με διότι δεν έχω δυνατή μνήμη.[/quote']Αυτο νομιζω γινεται για να μη τα βρισκουν οι μηχανες αναζητησης κυριως. Ισως και να κανω λαθος.

Απο εμενα 9/10 το φορουμ. Ειναι σχεδον τελειο. Απλα θα ηθελα να υπηρχαν και πολιτικες/θρησκευτικες συζητησεις.

• Moderators
Δημοσ.

Θα δανειστω τις υποκατηγοριες του Krokodilos.

Εμφάνιση: Πολυ καλη, αλλα παλιωσε πλεον. Θελω κατι καινουριο ή εστω ενα "night mode", για να μη μου βγαινουν τα ματια κατα τη νυχτερινη παρακολουθηση του φορουμ. (Που στο κατω κατω, "αυπνια" ονομαζεται ;) ).

Βαθμος: 6

Λειτουργικοτητα: Πολυ καλη. Λειπουν 1-2 πραγματακια, αλλα ειναι ανευ ουσιας.

Βαθμος: 10

Αναζητηση: Ποτε δεν εχω βρει κατι που ψαχνω, παρα μονο αν ειναι μοναδικο ή θυμαμαι πώς ακριβως ειχε αναφερθει στο παρελθον. Αβολη. Βγαζει παρα πολλα αποτελεσματα.

Βαθμος: 3

Περιεχόμενο τεχνολογιας: Αριστο για το μεσο ορο του κοσμου που παρακολουθει το φορουμ. Υπαρχουν πολλοι που βοηθαν και στις νεες συνθεσεις/αναβαθμισεις, με δημιουργικο διαλογο και προτεινοντας εναλλακτικες. Υπαρχουν οδηγιες για οverclocking/case modding, οπως επισης και αναλυσεις σε βαθος νεων τεχνολογιων/how to κτλ. Σε ορισμενες περιπτωσεις παρατηρουνται προσωπικες επιθεσεις, αλλα δεν ειναι κατι περαν του συνηθισμενου και η εξαλειψη του φαινομενου αυτου δεν ειναι καθολου ευκολο να συμβει.

Περιεχόμενο γενικα εκτος τεχνολογιας: Υπαρχει ενα θεμα για τα παντα. Απο επιλογη ξυριστικης μηχανης μεχρι... ηλιακοι θερμοσιφωνες :lol:

Χρήστες: Πολυς κοσμος, ευτυχως πολλοι προθυμοι να βοηθησουν. Θα πρεπει να υποστηριχθουν ατομα που θελουν να βοηθησουν και αρεσκονται σε εποικοδομητικους διαλογους ή υποστηριζουν την αποψη-προταση τους με επιχειρηματα, προκειμενου να συνεχισουν να το κανουν. Πολυ καλο επιπεδο για τοσο κοσμο. Συμβαλλουν και τα ελληνικα σε αυτο.

Διαχειριστές-Μοντερειτορς: Οι περισσοτεροι κανουν καλα τη δουλεια τους. [Ανεκτικοι οταν πρεπει, μη ανεκτικοι οταν πρεπει επισης]. Υπαρχουν και ορισμενοι εκ παλαιώθεν, που ειναι άφαντοι ή σχεδον αφαντοι. Γενικα η ομαδα θελει μια ανανεωση και λιγη καλυτερη οργανωση. Π.χ. στο hardware section χρειαζονται περισσοτεροι ενεργοι mods.

Βαθμος: 7

Μεσος ορος: 7,3/10

Αρα ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ 7, αν δεν συνειδητοποιουσα οτι το φορουμ αυτο εχει αυτο το "κατι" που με κραταει τοσα χρονια. Περασα απο πολλα αλλα, μα εδω φαινεται να στεριωνω.

8 απο μενα λοιπον.

Δημοσ.

Είναι ίσως το πιο οργανωμένο forum αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μαζί με το αγαπημένο μου Greektvsubs(στο οποίο βέβαια έχει πέσει αρκετά η κίνηση πλέον).

Από εκεί και πέρα, θα ήθελα περισσότερους, προσεκτικότερους και αυστηρότερους moderators. Έχω πετύχει τον ίδιο μου τον εαυτό να ξεφεύγει μερικές φορές από τα όρια και κανείς δεν μου έκανε παρατήρηση.

Ένα άλλο σημείο που κατά την άποψη μου μπορεί να βελτιωθεί είναι οι Ειδήσεις. Θα ήθελα να δω το insomnia σε μια φιλοσοφία πιο κοντά στα Engadget κτλ. Με περισσότερα άτομα δηλαδή που να ασχολούνται με την σύνταξη των τελευταίων ειδήσεων και την δομή τους.

Θα βάλω ένα 8 κι εγώ με το σκεπτικό ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης :)

Δημοσ.

8 έβαλα, γενικά διάβαζα Insomnia απο το 2005 -κυρίως ειδήσεις- αλλά ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να γραφτώ. Μπορείς να βρείς σχεδόν τα πάντα εδω πέρα, αλλά μερικά προβλήματα στην λειτουργία του forum, όσο γενικότερα το χαμηλό επίπεδο συζητήσεων σε αρκετά topics, δεν το κάνουν τέλειο.

Ποιό forum είναι άλλωστε;

Δημοσ.

Εμφάνιση:Πολύ καλή αλλά θα ήθελα και μερικές αλλαγές (να ξεφύγει λίγο το ματάκι γιατι όλη μέρα σχεδόν μέσα κουράστηκα με τα τα ίδια χρώματα)

Λειτουργικοτητα: ΤΕΛΕΙΑ!!!

Αναζητηση: Η αναζήτηση είναι το αδύναμο στοιχείο του forum....Δεν έχω βρει σχεδόν ποτέ κάτι απο την αναζήτηση....

PC SECTION:Ότι και να θέλεις να ρωτήσεις/μάθεις σίγουρα θα υπάρξει κάποιος που θα σε βοηθήσει

Χρήστες: Πολλοί και καλοί χρήστες που θέλουν/με να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όπως μπορεί ο καθένας!!!

Γενικά για εμένα είναι το αγαπημένο μου forum και δεν υπα΄ρχει μέρα που να μην μπώ για να διαβάσω τα καινούργια θέματα....

Απο εμένα ένα 10....Και αν γίνει καλύτερα η αναζήτηση θα πάρει και το τόνο!!!

Δημοσ.

Ζηλεψα την κατηγοριες :

Εμφάνιση: 8 .Πολυ καλη ,ξεκουραστη στο ματι .Θα ηθελα να υπηρχε ενα τουλαχιστον mode ακομα.Θα το χρησιμοποιουσα σπανια, αλλα ο παγκος ποτε δεν εβλαψε :-D

Λειτουργικοτητα:10 Οσο αφορα κατηγοριες κλπ μια χαρα.

Αναζητηση:4. Δεν τη δουλευω πολυ αλλα αφου οι αλλοι εχουν εντοπισει αδυναμιες :P

Περιεχόμενο τεχνολογιας:9

Περιεχόμενο γενικα εκτος τεχνολογιας:10 Πολλα και διαφορααα θεματα.

Μεσος ορος 8

Δημοσ.

Εμφανισιακά/λειτουργικά με έχει βολέψει πολύ και είμαι ευχαριστημένος. Αυτό που με έχει απογοήτευση πλήρως είναι ότι στα sections που παρακολουθώ ανοίγονται συνέχεια threads ανούσια που μπορείς να βρεις την απαντήσει κάνοντας μισό search στο google η στοιχειώδη αναζήτηση στο insomnia. Βέβαια υπάρχουν και κάποια άτομα που βοηθάνε και προσφέρουν γνώση αλλά δυστυχώς είναι λίγα. Ελπίζω στο μέλλον να ανεβεί το επίπεδο του forum.

Η ψήφος μου βάση των παραπάνω είναι 7

Δημοσ.

Εβαλα 9 γιατι για τα Ελληνικα δεδομενα,λειτουργει πολυ καλα και αρκετα δημοκρατικα.Επειδη ειμαι απο το 1998 μελος σε διαφορα φορουμς,κυριως Βρεττανικα,σε λιγα Αμερικανικα και ελαχιστα Ελληνικα,κρινω παντα συγκριτικα.

Θεωρω οτι ειμαστε πολυ ιδιοτροπος λαος,εγωπαθεις,ισχυρογνωμονες και σε μεγαλο βαθμο πασχουμε απο συνδρομο καταδιωξης,με πολυ μικρη ανοχη στη κριτικη,καθολου αυτοκριτικη,και αρκετα κακοτροποι.Αυτος ειναι κατα βαση ο Νεοελληνας κατα μεσο ορο.

Ασφαλως εχω γνωρισει στον λιγο χρονο που ειμαι ενεργος εδω,(ειχα γινει μελος απο πολυ παλια ,αλλα αρχισα να γραφω,εδω και 8 μηνες περιπου)πολυ αξιολογα ατομα,εχω αποκτησει νεους φιλους αλλα ειχα και αρκετα ενδιαφερουσες,εντονες διαφωνιες με καποια μελη του insomnia ,παντα μεσα σε πλαισια αξιοπρεπη μεσα απο τις οποιες εμπλουτιστηκα,και αλλαξα αποψεις για αρκετα θεματα,αλλα βεβαια σπανια το παραδεχτηκα δημοσια.:devil:

Σχετικα με τις διενεξεις και τις κλικες ευνοουμενων ,που φημολογειται,οπως λενε οι Αγγλοι '''it takes two to tango'' που σημαινει οτι αν καποιος ειναι καλοπροαιρετος,καλοηθης και καμμια φορα ψυχραιμος και υπομονετικος μπορει να γινει φιλος με καποιον ειτε ο αλλος ανηκει σε ''κλικα'' ειτε οχι.Εξαλλου ο καθενας μας εχει την ''κλικα'' του εννοωντας καποια ατομα που για διαφορους λογους συμπαθει περισσοτερο αν ομως ειναι συνετος και διαλεκτικος μπορει να συνυπαρξει με τους περισσοτερους αν οχι με ολους.Αλλωστε καθε φορουμ ειναι ενας μικροκοσμος της κοινωνιας της χωρας στην οποια ανηκει.

Τελος ειναι πολυ πιο ανεκτικοι οι mods σε αρκετα θεματα απο mods του εξωτερικου.Στο φορουμ της εφημεριδας Guardian οπου ειμαι πολυ παλιο μελος,και σπανια ειμαι αντικανονικος,εγραψα πριν λιγους μηνες καποιες θεσεις με αυστηρη κριτικη στην Ισραηλινη πολιτικη στο Λιβανο,αλλα επειδη ανεφερα το Ολοκαυτωμα λεγοντας οτι οι Ισραηλινοι εχουν κρατησει μια μνησικακια απεναντι σε αλλους λαους για αυτα που επαθαν τοτε και κανουν στους Παλαιστινιους τα ιδια και χειροτερα εγινα ban για μια εβδομαδα και ελαβα και warning γιατι θεωρηθηκε προσβλητικο για το λαο του Ισραηλ και πολυ γενικευμενο και αφοριστικο.Ισως και να ειχαν δικιο αλλα και η αντιδραση τους ηταν πολυ αυστηρη και περιοριστικη της ελευθερης εκφρασης.

Εδω τοσος γεροντοκορισμος απο τους mod ευτυχως δεν υπαρχει και αισθανομαι πιο ανετα να εκφρασω τις αποψεις μου.

Δημοσ.
Πιστεύω η σύγκριση της Guardian με το Insomnia είναι λίγο υπερβολική :shock:

Στα σοβαρα ,πολιτικα και πολιτιστικα νηματα του insomnia οχι τοσο υπερβολικη.Βεβαια εχεις καποιο δικιο οτι στα νηματα της Guardian συζητουν παρα πολυ μορφωμενα ατομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...