Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπως γενική κι αόριστη σαν ερώτηση, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια:

Εμφάνιση: Είναι forum και το δείχνει. Τίποτα το αξιοσημείωτο, καθαρό και εύχρηστο interface, μερικές μόνο λειτουργίες χρειάστηκαν λίγο παραπάνω ψάξιμο για να τις βρω. Βαθμός: 8

Περιεχόμενο: Αρκετό και ενδιαφέρον. Ειδικά η ενότητα των ειδήσεων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ενημερωτική. Επίσης, το wiki έχει να μας δώσει μερικά πολύ καλά άρθρα. Από τη άλλη, στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει μία τάση να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια θέματα (Κλασσικές ερωτήσεις: "Τι υπολογιστή να πάρω με 3000€;", "φορητό ή σταθερό;", κτλ) - πολλές φορές μάλιστα δεν καταλήγουν σε κάποιο λογικό συμπέρασμα. Βαθμός: 7

Χρήστες: Εδώ γίνεται το έλα να δεις. Το 50% μπαίνει μια φορά (άντε, μερικές φορές παραπάνω, αλλά όχι για πάνω από μια βδομάδα), γράφει την ερώτησή του και μην τους ξαναείδατε. Ένα 20% μπαίνει μόνο και μόνο για να βγάλει σπασμένα: γράφει ό,τι να 'ναι όπου να 'ναι, τινάζει όλη τη συζήτηση στον αέρα με ανούσιες (και πολλές φορές άσχετες) πληροφορίες και μόλις ξεχαρμανιάσουν την κάνουν για το κρεβατάκι τους. Ό,τι ξεμένει, είναι αυτοί των οποία τα μηνύματα αξίζεις να διαβάσεις. Βαθμός: 6

Διαχειριστές: Είμαι κι εγώ της άποψης ότι είναι λίγοι. Μάλλον τρέχουν και δε προλαβαίνουν. Κλασσικές κουβέντες του τύπου "Mac vs Win" και "win vs linux" όπως επίσης και κάποια άλλα θέματα που εξαρχής δείχνουν ότι δε θα βγάλουν πουθενά (όπως πχ κάποιο θέμα όπου μια κοπέλα χωρίς κάρτα δικτύου ή wireless επέμενε ότι κάποιος έμπαινε απομακρυσμένα στον υπολογιστή της - δε θυμάμαι τώρα ποιο topic ήταν) θα πρέπει να κλειδώνονται νωρίτερα. Επίσης, είναι αναρίθμητα τα topics που δε κατέληξαν σε κάποια λύση ή συμπέρασμα, επειδή κάποιοι ψάχνανε να βρούνε ποιανού πατέντα είναι το δεξί κλικ. Γενικότερα πάντως, και ενημερωμένοι είναι και λύσεις δίνουν. Βαθμός: 8

Αυτά από εμένα, ο μέσος όρος βγαίνει κάπου στο 7. Πολύ καλή προσπάθεια, επισκέπτομαι τη σελίδα καθημερινά, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

ΥΓ: parsifal, που πήγε ο Al Bundy; :P

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

8

Τους 2 βαθμούς τους χάνει από τις "δημοκρατικές" διαδικασίες που χρησιμοποιούν οι moderators...

edit:

(Επίσης είναι το αγαπημένο μου site κ το έχω homepage...)

• Moderators
Δημοσ.

Μεταξύ αστείου και σοβαρού:

8 (προς 8.5).

Γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου forum και με έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές σε κάποια θέματα (αγορά νέου PC, εξαρτημάτων, reviews, οργάνωση fan projects, επιλογές σε TV series :P), αλλά κατα τα λόγια ενός μέχρι-τότε-συμπαθέστατου διδάκτορα στη σχολή μου, όταν πήγα να αντιδικίσω για ένα 8.5 σε γραπτό μου: "Καλή προσπάθεια ...*Praetorian*... αλλά από εσένα περίμενα και καλύτερα". :)

Δημοσ.

χθες ζητησα απο τον ιδιοκτητη να μπαναρει τον λογαριασμο μου για δικους μου λογους και δεν ξερω γιατι δεν εγινε.ξεκαθαριζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το φορουμ.αυτο ειναι και το τελευταιο μου ποστ σε αυτο το φορουμ,και θα μπορουσα να το βαθμολογησω με ενα 8.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
χθες ζητησα απο τον ιδιοκτητη να μπαναρει τον λογαριασμο μου για δικους μου λογους και δεν ξερω γιατι δεν εγινε.ξεκαθαριζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το φορουμ.αυτο ειναι και το τελευταιο μου ποστ σε αυτο το φορουμ,και θα μπορουσα να το βαθμολογησω με ενα 8.:-)

Έχεις σκεφτεί ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να μην είδε το μήνυμά σου γιατί μπορεί να μην μπήκε από χθες; :-)

Εάν όντως επιθυμείς να μπανάρω τον λογαριασμό σου, ευχαρίστως. Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις την επιθυμία σου αυτή; :-)

Δημοσ.
8 by me too...

Ειναι αυτες οι εξαιρεσεις του καλου κοσμου που υπαρχει εδω μεσα.

Ειδα οτι μπορεις να βρισεις αναιτια και παρα πολυ χυδαια καποιον,και να μην γινει τιποτα.

Αυτο με ενοχλησε παρα πολυ και γιαυτο βαζω 8.

Εβαλα 10 ,δεν ειμαι πολυ καιρο εδω αλλα νομιζω αυτο ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Δημοσ.
Εβαλα 10 ,δεν ειμαι πολυ καιρο εδω αλλα νομιζω αυτο ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Μπορω να σου πω οτι μου απαγορευτηκε απο τους mods να ποσταρω στο Μπλα-Μπλα ενα PM που μου εστειλε καποιος.

Δεν ξερεις τι ειναι να μπαινεις ινσομνια πρωι και να σου λενε γ@μω το μ0υν.. της μανας σου και της Παναγιας σου.

Ανταυτου δεν εγινε τιποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

8 και από μένα. Με λίγες βελτιώσεις που έχουν αναφερθεί στο κατάλληλο topic πάει και στο 9 άνετα...

10 παίρνει μόνο το forum του Θεού :P

Δεν ξερεις τι ειναι να μπαινεις ινσομνια πρωι και να σου λενε γ@μω το μ0υν.. της μανας σου και της Παναγιας σου.

Ανταυτου δεν εγινε τιποτα.

υπάρχει κουμπί report και στα PMs...

Δημοσ.
8 και από μένα. Με λίγες βελτιώσεις που έχουν αναφερθεί στο κατάλληλο topic πάει και στο 9 άνετα...

10 παίρνει μόνο το forum του Θεού :P

υπάρχει κουμπί report και στα PMs...

το PM προωθηθηκε σε Mod και Admin.

Τεσπα,σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ευχαριστο και καλο το φορουμ

Δημοσ.

7.

Η βαθμολογία βέβαια είναι ανάλογα το section που κινείται ο κάθε χρήστης.

Εγώ ψήφισα ταχύτητα, ενεργά μέλη, συμπεριφορά και moderation!

Λιαν καλώς δηλαδή!

Δημοσ.

Ψήφισα εννέα (9).To forum είναι γενικά πολύ καλό και υπάρχει καλύτερη επίβλεψη από τους moderators σε σχέση με άλλα forums(ονόματα δεν λέμε).Φυσικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Δημοσ.

7

Τους 2 βαθμούς τους χάνει από τις "δημοκρατικές" διαδικασίες που χρησιμοποιούν κάποιοι moderators...

Και έναν βαθμό επιπλέον χάνει γιατί ο Threshούλο δεν είναι Moderator :lol:

Αγαπημένο site, εδώ και χρόνια :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...