Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
πλάκα κάνεις??? έκατσε και έκανε 17 διαφορετικά e-mail για να κάνει 17 account στο insomnia σε 5 μερες??? πρέπει να έχει πραγματικά πολύ ελεύθερο χρόνο :P

εγώ βαριέμαι να κάνω μια εγγραφή σε site που χρειάζομαι κάτι, και αυτός τα κάνει όλα αυτά για να ρίξει μηδενικά? τι το κάνατε το παιδί και το στεναχωρήσατε έτσι?

του φάγαν το μπιφτέκι, έχω και video ντοκουμέντο...

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα βάλω ένα 8.Τότε που το είχα ανακαλύψει θα έβαζα 10000000!

Θυμάμαι μου πρότειναν το site για υπότιτλους, και εγώ επειδή ήθελα να βλέπω λίγη κουβεντούλα, χάζευα τα σχόλια που έκαναν.Δεν γνώριζα ότι υπάρχει και forum..:o.Όταν το έμαθα είχα κολλήσει άσχημα.Επίσης για ένα διάστημα έπαιζα με το search και έβρισκα παλιές ιστορίες,πλάκες που πραγματικά ήταν τέλειες! :-D

Τώρα βλέπω όμως και κάποια αρνητικά στοιχεία που με ενοχλούν.Ίσως να υπήρχαν και τότε, αλλά πιστεύω σε μικρότερο βαθμό.Με ενοχλούν ορισμένοι χρήστες, που μόλις μπουν σε ένα thread ,αρχίζουν αμέσως τις επιθέσεις με συγκεκριμένους πάντα χρήστες.Δηλαδή υπάρχουν κάποια ζευγαράκια που πάντα τσακώνονται ή χρήστες που έχουν έρωτα με εταιρίες και όχι με γυναίκες , και συμπεριφέρονται ανάλογα..:-(

Επίσης, και κάποιοι μοντ, απαντούν και μιλάνε γενικά κάπως απότομα.Πιστεύω πως αυτοί θα πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα, και οι απαντήσεις τους να είναι καλύτερες και από αυτές του καλύτερου απλού χρήστη.

Γενικά όμως έχω θετική άποψη για το site, όπως μέλη που βοηθάνε πραγματικά, ενδιαφέρουσες ειδήσεις και κεφάτο μπλα-μπλα :-D

Δε σου ζητάει διαφορετικό email όταν κάνεις νέο account;

Γιατί, δεν μπορεί κανείς να κάνει άλλα mail; :P

Δημοσ.
Δεν είναι δύσκολο, απλά χρονοβόρο.

Γι αυτό μου δημιουργήθηκε κι εμένα η απορία. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπάρχουν τα προσωρινά mails, οπότε αν δεν είναι banned κάποιοι τέτοιοι servers (γιατί κι αυτό το κάνουν μερικοί admins) τότε δε θα ήταν και πολύ χρονοβόρο.

Πάντως είναι ο ορισμός του τραγελαφικού! Για να κάθεσαι να σπαταλάς χρόνο από τη ζωή σου ώστε να βάζεις μια virtual τζίφρα σε ένα forum που κατά τα άλλα σου τη σπάει... μιλάμε πρέπει να είσαι ολότελα τελειωμένος τύπος. Παίζει να μη θυμάται τί χρώμα έχει ο ουρανός και η θάλασσα και τέτοια πράγματα, nolife κατάσταση... :o

Δημοσ.

Παντως θα έβρισκα πολυ ενδιαφέρον ενα θέμα που θα περιέγραφε κάποιος γιατι θα ηταν καλος μοντ και έπειτα να πρότεινε εναν αλλο χρήστη απαριθμώντας τους λόγους της απόφασής του.

Το βρίσκω ενδιαφέρον αυτο ως προς το να καταλάβω τι ζηταει ο καθένας απο τους διαχειριστές και σε τι θα ηταν καλύτερος ο ιδιος.

Εξω απο τον χορό πολλα τραγούδια λέγονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...