Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέτριο.Σε σύγκριση με fora ποικίλης ύλης δείχνει τεχνολογικό,σε σύγκριση με fora τεχνολογίας αιχμής δείχνει ποικίλης ύλης.Θέλει βελτιώσεις.

5.

Δημοσ.

συγγνώμη για το offtopic και δε το λέω με κακία αλλά δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει εγγραφή μόνο για να μπει να ρίξει το 5αρι του και να φύγει. (???)

Δημοσ.

Απλά αγνοείς το μεγαλύτερο και το μικρότερο βαθμό και βγάζεις το μέσο όρο από τα ενδιάμεσα, όπως γίνεται με τους κριτές σε κάποια Ολυμπιακά αθλήματα... :-D

Δημοσ.

Προφανώς.

Λίγο φασιστικό αλλά ίσως θα πρεπε να μπορούν να πάρουν μέρος μέλη με πάνω από Χ διάστημα και με πάνω από Υ posts στο forum.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εδώ έχουν μπει 43 για να μηδενίσουν. Ή ο ίδιος 43 φορές.

ο HAL πρέπει να ρίξει μια ματιά για double/triple/etc accounts :P

Δημοσ.
ο HAL πρέπει να ρίξει μια ματιά για double/triple/etc accounts :P

Είναι πολλά τα accounts που έφτιαξε ο «σαμποτέρ με τα κουλούρια» και δε μπορεί να γίνει συσχετισμός βάσει IP, δυστυχώς. Μέτρησα 17 accounts που δημιουργήθηκαν από 20/9 μέχρι και σήμερα με χρήση TOR proxy, και αυτά μόνο από final proxies του δικτύου TOR που πέφτουν στο network 208.53.128.0/18. Για άλλα δεν τσέκαρα, ήταν αρκετό για να καταλάβω τί έχει παιχτεί.

Δικό μου το λάθος, δεν έπρεπε να κάνω ανώνυμη την ψηφοφορία. Έμεινε ευάλωτο το poll σε καραγκιοζιλίκια... :rolleyes: Sorry, guys. Μπορούμε να το επαναλάβουμε αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να ξαναψηφίσουν όσοι ψήφισαν ήδη. Και βλέποντας το ποιος ψήφισε, θα μπορεί να εφαρμοστεί και η πρόταση του antonl.

Δε σου ζητάει διαφορετικό email όταν κάνεις νέο account;

Ναι, υπάρχει σχετικός έλεγχος νομίζω. Δημιουργούν επιπλέον email accounts, μη σου φαίνεται περίεργο. Δεν είναι δύσκολο, απλά χρονοβόρο.

Δημοσ.
Είναι πολλά τα accounts που έφτιαξε ο «σαμποτέρ με τα κουλούρια» και δε μπορεί να γίνει συσχετισμός βάσει IP, δυστυχώς. Μέτρησα 17 accounts που δημιουργήθηκαν από 20/9 μέχρι και σήμερα με χρήση TOR proxy, και αυτά μόνο από final proxies του δικτύου TOR που πέφτουν στο network 208.53.128.0/18. Για άλλα δεν τσέκαρα, ήταν αρκετό για να καταλάβω τί έχει παιχτεί.

Δικό μου το λάθος, δεν έπρεπε να κάνω ανώνυμη την ψηφοφορία. Έμεινε ευάλωτο το poll σε καραγκιοζιλίκια... :rolleyes: Sorry, guys. Μπορούμε να το επαναλάβουμε αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να ξαναψηφίσουν όσοι ψήφισαν ήδη. Και βλέποντας το ποιος ψήφισε, θα μπορεί να εφαρμοστεί και η πρόταση του antonl.

Ναι, υπάρχει σχετικός έλεγχος νομίζω. Δημιουργούν επιπλέον email accounts, μη σου φαίνεται περίεργο. Δεν είναι δύσκολο, απλά χρονοβόρο.

πλάκα κάνεις??? έκατσε και έκανε 17 διαφορετικά e-mail για να κάνει 17 account στο insomnia σε 5 μερες??? πρέπει να έχει πραγματικά πολύ ελεύθερο χρόνο :P

εγώ βαριέμαι να κάνω μια εγγραφή σε site που χρειάζομαι κάτι, και αυτός τα κάνει όλα αυτά για να ρίξει μηδενικά? τι το κάνατε το παιδί και το στεναχωρήσατε έτσι?

Δημοσ.

Μπορούμε να το επαναλάβουμε αν θέλετε, αλλά θα πρέπει να ξαναψηφίσουν όσοι ψήφισαν ήδη. Και βλέποντας το ποιος ψήφισε, θα μπορεί να εφαρμοστεί και η πρόταση του antonl.

Συμφωνώ με το να ξαναψηφίσουμε φανερά, δεν εχω πρόβλημα.

Διαφωνώ με τον περιορισμό. Ή όλοι ή κανείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...