Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχήν εξήγησε τι σημαίνει αυτό το "ντεμεκ".

Δεν καταλαβαίνω τούρκικα.

2.Δηλαδή εδώ όλες οι κριτικές ήταν τεκηριωμένες;Για ξαναδιάβασέ τις....Ή μήπως σου έθιξα το εγώ σου και αντίδρασες μόνο σε μένα;

Και ναι καλοπροαίρετα το έγραψα και δεν είχα καμιά απολύτως διάθεση να σας ξεσηκώσω όπως έγραψε ακόμα ένας.

Πάντα θα υπάρχουν ακόμα και οι σκληρές κριτικές ή ακόμα και αυτές που δεν θέλουμε να ακούσουμε.

Και ξαναλέω.Το γνωρίζω το φόρουμ από το 2002.Υπήρχαν παιδιά που ξέρανε καλά από κομπιούτερς.Αυτοί ή είναι με άλλα ψευδώνυμα που δεν το πολυπιστεύω,αλλά ξέρω καλά ότι τρυγυρνάνε σε άλλα ελληνικά φόρα.

Δηλαδή το κακό που το είδες....δεν καταλαβαίνω.

Το να βάζεις 0 σε ένα φόρουμ που σε φιλοξενει δείχνει εκ μέρους σου μαζοχισμό. Για ποιό λόγο να τριγυρνάς σε ένα κουλουροφόρουμ που δεν έχει τίποτα να σου δώσει; Πόσο μάλλον να "συμβάλλεις" στη βελτίωση του βαθμολογώντας το.

Ακόμα ακόμα και εφόσον είσαι παλιό μέλος και δεν μπαίνεις με το παλιό σου account... α)είναι μπαναρισμένο και γι αυτό βγάζεις χωλή. Έχεις κάνει άλλο account. Απαγορεύεται. Delete.

β)δεν είναι μπαναρισμένο αλλα χρησιμοποιείς alt account. Τα alt απαγορεύονται. Delete.

Σε αυτό μόνο έχω παράπονο απο τους moderators και σε κανένα άλλο τομέα. Θα έπρεπε να διαγράφονται εν ριπή οφθαλμού. Ή όταν ο άλλος λέει "είμαι ο nkeroulis" που έκανε ένα μπλα-μπλα μπουρδέλο προχθές. Ε δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει ακόμα.

Το μηδέν δεν είναι ποτέ καλοπροαίρετο.

Όσο για τον άλλον με τα emoticon απο το bourdela.....

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αυτό μόνο έχω παράπονο απο τους moderators και σε κανένα άλλο τομέα. Θα έπρεπε να διαγράφονται εν ριπή οφθαλμού. Ή όταν ο άλλος λέει "είμαι ο nkeroulis" που έκανε ένα μπλα-μπλα μπουρδέλο προχθές. Ε δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει ακόμα.

Σωστός, αλλά...Πάλι να γίνω σπαστικός και να πω για τα reports; Ορίστε, τώρα που πέρασα από το thread βλέποντας το e-mail notification με την απάντησή σου αυτή, έγιναν τα αντίστοιχα permabans. Αλλά δε μπορούμε, γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατον, να περνάμε από κόσκινο όλα τα μηνύματα που δημοσιεύονται καθημερινά στο φόρουμ. Μόνο με τη λειτουργία της Αναφοράς βοηθάτε ουσιαστικά στο moderation.

Δημοσ.
Σωστός, αλλά...Πάλι να γίνω σπαστικός και να πω για τα reports;

Woot, ξέφυγε αυτό το report από τον πανπόστερ;

:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι βέβαια, το έχω κάνει από χθες για τον nkeroulis και είχα κάνει και το post full of sarcasm :o

Δημοσ.

Ουπς, σωστός ο ThReSh, μόλις το βρήκα στα χθεσινά reports και εμφανιζόταν ως closed. Μάλλον έπεσε σε πονόψυχο συνάδελφο... :P

post-4351-129063124794_thumb.jpg

Δημοσ.
Σωστός, αλλά...Πάλι να γίνω σπαστικός και να πω για τα reports; Ορίστε, τώρα που πέρασα από το thread βλέποντας το e-mail notification με την απάντησή σου αυτή, έγιναν τα αντίστοιχα permabans. Αλλά δε μπορούμε, γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατον, να περνάμε από κόσκινο όλα τα μηνύματα που δημοσιεύονται καθημερινά στο φόρουμ. Μόνο με τη λειτουργία της Αναφοράς βοηθάτε ουσιαστικά στο moderation.

Δέν έχεις άδικο. Απλά πάντα έχω την εντύπωση οτι όλο και κάποιος moderator θα χαζεύει τριγύρω και δεν μπαίνω στη διαδικασία. Άσε που εντάξει υπάρχει και to reportbot ο thresh :P Will do so..

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να βάλω βαθμολογία σε κλίμακα του 10, αν και γύρω στο 8-9 θα κυμαινόμουν. Μόνο παράπονο η απαγόρευση πολιτικών συζητήσεων (ενώ σε flame threads μπορούν να ακουστούν απείρως χειρότεροι χαρακτηρισμοί) και η υπερβολική (εξωφρενική) ορισμένες φορές αυστηρότητα σε ορισμένα threads του Μπλα μπλα.

Για αυτο πρεπει να γινει mod ο ThReSh. Μην σας πρίζει με τα report καθε τρεις και λίγο.

Και να εξαφανίζονται τα legendary threads/accounts με το πρώτο refresh? No thanks.

Τουλάχιστον τώρα, κατά τα ξημερώματα αν είσαι τυχερός, όλο και κάποιον θα πετύχεις να λέει τα δικά του.

Δημοσ.

Γενικα εχω προβλημα και με τους φωστηρες των 0 posts, και με τους "νεους" στο internet/forum.

Ontopic, για μενα 7-8, μιας και θα ηθελα μερικες αλλαγες, περιμενω την προσκληση στο insomnia summit να σας τις πω, θα κανω και παρουσιαση με powerpoint

Δημοσ.
... και η υπερβολική (εξωφρενική) ορισμένες φορές αυστηρότητα σε ορισμένα threads του Μπλα μπλα. ...

Μπα, χαλαρά είναι ακόμη το mpla-mpla. :devil:

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...