Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για οσους δεν το ξερανε και ψαχναν καποιο δικο τους ποστ για να μπουν στο προφιλ τους, θα μπορουσαν καλιστα να μπουν στο πρωτο προφιλ που βρισκανε και να πατησουν το user name τους κατω στους Επισκεπτες.

Πολυ ποιο ευκολο απο το να ψαχνεις δικο σου ποστ

Don't look at me, εγω μια χαρα ηξερα οτι το Προφιλ στον Πινακα Ελεγχου ηταν συνδεσμος :P

Δημοσ.

Ασχετο αλλα τις τελευταιες μερες τραβαει κατι κολληματα, και κατι page unavailable, τι παθαμαν, μας ματιαξανε απο την πολυ καλη βαθμολογια;

Δημοσ.
Απορώ πως ασχολείστε με μια τυχάρπαστη και έναν ανύπαρκτο( ντεμέκ παλιό μέλος).
Η κριτική έχει νόημα όταν είναι τεκμηριωμένη και καλοπροαίρετη[/b'].
:shock:

2funny.gif2funny.gif2funny.gif

και αν αυτο ειναι ban, απλα ας το αναφερει κατω απο το εξαισιο μηνυμα του, να θυμηθουμε λιγοι οι παλαιοτεροι, και να μαθουν οι νεοτεροι...

Η κακοπροαίρετη δε, το μόνο που καταφέρνει είναι να χαρακτηρίζει αυτόν που την έγραψε, και εμάς και τα μέλη να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά. ;)

2funny.gif

Με λιγα λογια χαλαρώστε και απολαύστε το...

Nαι χαλαρωστε.2funny.gif

ευτυχώς που επιτρέπονται τα double accounts...

...oh wait :o

Αλλιως απο 167k μελη θα υπηρχαν σκαρτα 2k.

2funny.gif

Δημοσ.
Liopyr, η πρώην σου που έβαλε 10 μου άρεσε καλύτερα.

Φυσιολογική βρίσκω την προτίμηση στην πρώην μου που δεν έχει ψηφίσει (ρίχνεις αγκίστρι να βγάλεις ξιφία άτιμε), σε σχέση με τον σιγάμησουπω.

:P

Δημοσ.
Απορώ πως ασχολείστε με μια τυχάρπαστη και έναν ανύπαρκτο( ντεμέκ παλιό μέλος). Η κριτική έχει νόημα όταν είναι τεκμηριωμένη και καλοπροαίρετη. Όπως το πόστ του antonl παραπίσω. Αυτά που γράφονται τελευταία είναι καθαρά attention whore πρακτικές στις οποίες απορώ πως "πέφτετε".

Καταρχήν εξήγησε τι σημαίνει αυτό το "ντεμεκ".

Δεν καταλαβαίνω τούρκικα.

2.Δηλαδή εδώ όλες οι κριτικές ήταν τεκηριωμένες;Για ξαναδιάβασέ τις....Ή μήπως σου έθιξα το εγώ σου και αντίδρασες μόνο σε μένα;

Και ναι καλοπροαίρετα το έγραψα και δεν είχα καμιά απολύτως διάθεση να σας ξεσηκώσω όπως έγραψε ακόμα ένας.

Πάντα θα υπάρχουν ακόμα και οι σκληρές κριτικές ή ακόμα και αυτές που δεν θέλουμε να ακούσουμε.

Και ξαναλέω.Το γνωρίζω το φόρουμ από το 2002.Υπήρχαν παιδιά που ξέρανε καλά από κομπιούτερς.Αυτοί ή είναι με άλλα ψευδώνυμα που δεν το πολυπιστεύω,αλλά ξέρω καλά ότι τρυγυρνάνε σε άλλα ελληνικά φόρα.

Δηλαδή το κακό που το είδες....δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.
Καταρχήν εξήγησε τι σημαίνει αυτό το "ντεμεκ".

Δεν καταλαβαίνω τούρκικα.

Ντεμεκ = "και καλα..." Συνηθως το λέμε οταν έχουμε καποιο υφάκι..και δεν ειναι τουρκικα ειναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΏΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.
Ντεμεκ = "και καλα..." Συνηθως το λέμε οταν έχουμε καποιο υφάκι..και δεν ειναι τουρκικα ειναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΏΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Το ακούσαμε και αυτό.Θεσσαλωνιώτικη λέξη το demek.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...