Προς το περιεχόμενο

Τί βαθμό βάζετε στο insomnia;

ariadgr

Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τί βαθμό βάζετε στο Insomnia;

• 0 (μηδέν)
      43
    • 1 (ένα)
      1
    • 2 (δύο)
      2
    • 3 (τρία)
      3
    • 4 (τέσσερα)
      8
    • 5 (πέντε)
      2
    • 6 (έξι)
      9
    • 7 (επτά)
      49
    • 8 (οκτώ)
      87
    • 9 (εννιά)
      54
    • 10 (δέκα)
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Παρόμοιο θέμα δεν είδα αν και έκανα αναζήτηση...Εντούτοις άν υπάρχει παρόμοιο να διαγραφεί το παρόν.

Θα ήθελα εδώ όσοι θέλετε να πείτε τί βαθμό βάζετε στο insomnia.gr

Η βαθμολογία να κειμένετε από 0-10

Η βαθμολογία θα αφορά την συνολική εικόνα που έχετε σχηματίσει για το forum.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας.

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εικόνα προς τι; Σε σύγκριση με άλλη/άλλες σελίδα/ες που έχω επισκεφτεί, ή μια γενική εικόνα που έχω για τη παρούσα ιστοσελίδα;

Αν το δεύτερο, ένα οκτώ, πάνω-κάτω. Δεν έχω περισσότερο χρόνο για να δώσω επιχειρήματα διότι πρέπει να φύγω.

Δημοσ.

Eγώ βάζω 20 με τρείς τόνους, είμαι μέλος και σε άλλα φόρουμ αλλά εδώ εκτός του ότι έχει πολύ και καλό κόσμο συνάντησα πολλούς έμπειρους.Να συνεχίσει έτσι το σιτε και να βελτιώνεται φυσικά μέρα με την μέρα!!!!

Δημοσ.

Πρόσθεσα και σχετική ψηφοφορία, με διάρκεια 60 ημέρες και στην οποία δεν φαίνεται δημόσια ποιος ψήφισε τί. Φυσικά, όποιος θέλει να πει δημόσια με post τί ψήφισε και γιατί, μπορεί να το κάνει ελεύθερα! Όπως επίσης, τα μέλη που πόσταραν ήδη την επιλογή τους, μπορούν να τη «ρίξουν και ως ψήφο» στο poll.

Δημοσ.

Ψήφισα «8 (οκτώ)». Νομίζω πως στο φόρουμ γίνεται αρκετά καλή δουλειά, αλλά υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης. Τόσο από τεχνικής άποψης όσο και στον ανθρώπινο παράγοντα (ποιότητα γνώσεων και συμπεριφοράς των μελών, η δουλειά που κάνουμε εμείς οι moderators κλπ).

Δημοσ.
Εσύ δεν θα ψηφίσεις; :-)

Ψήφισα 8.Το forum είναι πάρα πολύ καλό...Αν και 10 χρονών επισκεψιμότητα στο full...Αυτό αποδεικνύει ότι τραβάει κόσμο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι...

Το μόνο μειονέκτημα, η μικρή συντονιστική ομάδα σε σχέση με τον όγκο των μελών καθώς και περιρισμένες τεχνικές δυνατότητες...

Δημοσ.

υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν ψηφισει 4???

δηλαδη πως εχουν στο μυαλο τους το ιδανικο forum?

δεν το λεω με κανενα υφος επιθετικοτητας... :-)

Δημοσ.

8 by me too...

Ειναι αυτες οι εξαιρεσεις του καλου κοσμου που υπαρχει εδω μεσα.

Ειδα οτι μπορεις να βρισεις αναιτια και παρα πολυ χυδαια καποιον,και να μην γινει τιποτα.

Αυτο με ενοχλησε παρα πολυ και γιαυτο βαζω 8.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...