Προς το περιεχόμενο

Δυνατο και ποιοτικο -ποιο?

PSYHAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να σαι καλα για την αναλυση σου. αν αυτο ειναι επιχειρημα τοτε τι να πω. δεν ειπα κατι τετοιο, ειπα απλα την γνωμη μου γιατι για την δουλεια που λεει ο φιλος και για την χρηση αυτη τοτε το mac ειναι οτι πρεπει.

δεν ειμαι οπαδος απλα επιδοκιμαζω ενα καλο μηχανημα το οποιο και γω κοροιδευα (νομιζα οτι τα mac ειναι για φωτογραφους dj και καγκουρες) μεχρι πριν 1μιση μηνα και μολις το δοκιμασα σοβαρα καταλαβα γιατι εχει τοσο θερμους υποστηρικτες και ποσο χρονο εφαγα με τα windows. συμφωνω οτι στα χαρτια εχει χειροτερα χαρακτηριστικα δεν κανει για βαρυ gaming μπορει να εχει τις παραξενιες του αλλα

τωρα σχετικα με τα οπαδιλικια και τις μετατροπες στο nickname το μονο που δειχνουν ειναι ελλειμα επιχειρηματων και αγνοια. πολυ μεγαλη αγνοια. και ταιριαζουν μονο σε προσωπικα μυνηματα και οχι εδω για εντυπωσιασμο και τιποτα αλλο

---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

για το elite πασο

πολυ καλα μηχανηματα και γερα. αλλα γιατι να μην παει σε κατι απ την dell ή την toshiba με ακομα καλυτερη υποστηριξη;

και το ebay με paypal και πωλητη με μεγαλο positive rating και πανω απο 20000 συναλλαγες δεν ελοχευει κινδυνους. ενταξει πολλους ειτε δεν τους βολευει ειτε δεν εχουν εμπιστοσυνη και παλι το σεβομαι.

Απλος σε πειραζω!

Οσο για το θεμα apple,δεν θελω να ξεκινησει ενας ακομη Τρωικος πολεμος,που το θυμα για ακομη μια φορα,θα "ειμαι"εγω!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλα γιατι να μην παει σε κατι απ την dell ή την toshiba με ακομα καλυτερη υποστηριξη;

ειλικρινα δεν εχω πειρα απο καμια εταιρια..φτου...φτου...φτου..και δεν εχω σαν ατομο κριτηριο το service πρωτα,αλλα πραγματα κοιταζω και μετα θα το στεκαρω.

αμα ξερω οτι εχει καποια αξιοπιστια θα το παρω,αλλα σιγουρα δεν παιρνω κατι επειδη θα ερθει τεχνικος στο σπιτι για να μου αλλαξει ενα πληκτρο για παραδειγμα.

εαν δεις και τα posts μου δεν χαμπαριαζω απο φιρμες και τα συναφη,προσπαθω παντα να παρω το καλυτερο σε λιγοτερα χρηματα.

μηχανηματα του διαολου τα λεω εγω και ου μπλεξεις.

Δημοσ.
Απλος σε πειραζω!

Οσο για το θεμα apple,δεν θελω να ξεκινησει ενας ακομη Τρωικος πολεμος,που το θυμα για ακομη μια φορα,θα "ειμαι"εγω!

ναι καλα κανεις αλλα εδω χρειαζονται δεδομενα. και φυσικα δεν χρειαζεται καμμια διαφωνια. απλα αν εχεις να πεις κατι πες το με δεδομενα να καταλαβω και γω γιατι τοσο αρνητικα σχολια για τα mac (αληθεια εχετε δουλεψει ποτε; δουλευω win χρονια απο τα 98 και ηταν παντα δυστροπα, σε αντιθεση με το mac που ολα ειναι εκει που πρεπει δουλευουν οπως πρεπει και δεν τρωνε σκαλωματα και κολληματα αν ξερεις τι κανεις - στα win ξερεις δεν ξερεις θα την φας την μπλε οθονη σου και τον ιο σου).

mac πηρα μονο και μονο γι αυτο http://www.osirix-viewer.com/Snapshots.html

το οποιο ειναι ενα προγραμμα που κανει μια πολυ δυσκολη εργασια παιχνιδι, ειναι δωρεαν ολα του τα plugins ειναι δωρεαν (σε αντιθεση με τα αντιστοιχα των εταιριων που πουλανε ιατρικα μηχανηματα που κοστιζουν πολυ πανω απο 5000 ευρω και ειναι τιγκα στα bugs) σταθερο και γρηγορο. καπως ετσι ειναι συγκριτικα η εμπειρια ενος mac (ή ενος καλοστημμενου linux, αλλα στο linux δεν υπαρχει osirix...) με ενα win pc (εκτος αν παλι αναφερεσαι σε βαρυ gaming).

γι αυτο το προτεινω γιατι για τις δουλειες που αναφερει (και για τα λεφτα που δινει) ο φιλος ειναι οτι πρεπει.

---------- Προσθήκη στις 23:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:03 ----------

ειλικρινα δεν εχω πειρα απο καμια εταιρια..φτου...φτου...φτου..και δεν εχω σαν ατομο κριτηριο το service πρωτα,αλλα πραγματα κοιταζω και μετα θα το στεκαρω.

αμα ξερω οτι εχει καποια αξιοπιστια θα το παρω,αλλα σιγουρα δεν παιρνω κατι επειδη θα ερθει τεχνικος στο σπιτι για να μου αλλαξει ενα πληκτρο για παραδειγμα.

εαν δεις και τα posts μου δεν χαμπαριαζω απο φιρμες και τα συναφη,προσπαθω παντα να παρω το καλυτερο σε λιγοτερα χρηματα.

μηχανηματα του διαολου τα λεω εγω και ου μπλεξεις.

εμ τωρα μιλας σωστα με γνωμονα το ου μπλεξεις (η χαμενη 11η εντολη;)) απανταω γιατι ειναι πολλα τα λεφτα που προτεινει ο φιλος.

αν ειναι να συμφωνησουμε σε win pc τοτε δειτε ενα απο τα 3 παρακατω

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_517_207&products_id=19633

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_517_207&products_id=19637

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_517_111&products_id=19152

Δημοσ.
δε κανουν ολοι την ιδια δουλεια με σενα!

δεν ειναι μονο για την δικη μου δουλεια (το ανεφερα για να δειξω οτι δεν μιλαω οπαδικα μιλαω γιατι μου ελυσε μια σημαντικη αναγκη και με γλιτωσε παρα πολλες ωρες κοπιαστικης δουλειας)

και αντιστοιχα εχω δει διαφορα και σε αλλες δουλειες οπως επεξεργασια video, στο photoshop, επεξεργασια κειμενου, publishing. ειναι πολυ καλυτερο γιατι κανει πολυ καλυτερη διαχειριση πορων. φανταζομαι αντιστοιχα ποσο βοηθαει καποιον που δουλευει επαγγελματικα τετοιες εφαρμογες.

και το διευκρινισα οτι οπως το συγκεκριμενο προγραμμα ετσι και τα υπολοιπα (οπως αυτα που ζηταει ο φιλος που ανοιξε το θεμα) εχουν διαφορα σε mac (ειδικα αυτα που ειναι αποκλειστικα σε mac os) οπως και το λειτουργικο.

και λυπαμαι για αλλη μια φορα δεν απαντας σοβαρα και παντα χωρις επιχειρηματα. ωραια τα καλα score στο 3dmark και τα πολλα καρε στα games αλλα το pc ειναι και αλλα πραγματα.

Δημοσ.

Καταρχην ευχαρισςτω για τις απαντησεις σας.Χωρις να θελω να παρεξηγηθω, αν γινεται την "κοντρα" για τα mac vs ολων, μεταφερετε την σε αλλο νημα,δεν ζητησα κατι τετοιο εγω.Αν ανοιξετε τετοιο θεμα,ισως να πω και την δικη μου αποψη για τα mac,ομως απο την στιγμη που για δικους μου λογους δεν με ενδιαφερουν,δεν εχει νοημα να τα αναφερετε.Θα εκτιμουσα οσους εχουν να μου πουν τις γνωμες/εμπειριες τους για αυτα που αναφερω οτι εχω καταληξει.Εχω ψαχτει αρκετα στο θεμα και για διαφορους λογους εχω απορριψει οσα λαπτοπ αναφερω στην αρχη.

Μια επιφυλαξη για το X500 την εχω,αλλα σαν τελευταια επιλογη μονο κιαν δεν μου κανει καποιο απο τα αλλα.Απο ebay δεν εχω αγορασει ποτε και ουτε προκειται τωρα.Δικες μου "παραξενιες",ελπιζω να γινονται κατανοητες και σεβαστες

Τελος μην κανετε τον κοπο να μου πειτε γιατι δινεις τοσα,δωσε αυτα και παρε και κατι αλλο.Θελω οτι καλυτερο μπορω να παρω σε αυτα τα χρηματα και με τα δικα μου στανταρ

Δημοσ.
Καταρχην ευχαρισςτω για τις απαντησεις σας.Χωρις να θελω να παρεξηγηθω, αν γινεται την "κοντρα" για τα mac vs ολων, μεταφερετε την σε αλλο νημα,δεν ζητησα κατι τετοιο εγω.Αν ανοιξετε τετοιο θεμα,ισως να πω και την δικη μου αποψη για τα mac,ομως απο την στιγμη που για δικους μου λογους δεν με ενδιαφερουν,δεν εχει νοημα να τα αναφερετε.Θα εκτιμουσα οσους εχουν να μου πουν τις γνωμες/εμπειριες τους για αυτα που αναφερω οτι εχω καταληξει.Εχω ψαχτει αρκετα στο θεμα και για διαφορους λογους εχω απορριψει οσα λαπτοπ αναφερω στην αρχη.

Μια επιφυλαξη για το X500 την εχω,αλλα σαν τελευταια επιλογη μονο κιαν δεν μου κανει καποιο απο τα αλλα.Απο ebay δεν εχω αγορασει ποτε και ουτε προκειται τωρα.Δικες μου "παραξενιες",ελπιζω να γινονται κατανοητες και σεβαστες

Τελος μην κανετε τον κοπο να μου πειτε γιατι δινεις τοσα,δωσε αυτα και παρε και κατι αλλο.Θελω οτι καλυτερο μπορω να παρω σε αυτα τα χρηματα και με τα δικα μου στανταρ

δεκτο και σεβαστο τι λες λοιπον για τα 3 που προτεινα προηγουμενως; (υποστηριζω οπαδικα τοσιμπα λογω ποιοτητας και εγγυησης και γιατι εχουν περασει τα πανδεινα στα χερια μου και δεν εχουν βγαλει κιχ, πτωσεις gaming χωρις ελεος 24/7 ανοιχτα για downloading)

δες και αυτο απο dell http://www.mgmanager.gr/product/21886/dell-precision-m4500-core-i7-720qm-win7-xp-3yr-silver-with-white-led.html

Δημοσ.

προσωπηκα δε με νοιαζουν,τοσο τα 3dmarks κ.α.,αλλα μου αρεσει,καποιος να μπορει να επιλεξει οτι καλυτερο και ισορροποιημενο συστημα σε χαρακτηρηστικα/ποιοτητα/σερβις!

Γι'αυτο δε προτινω,το λαπτοπ που εχω,για το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος,για τον απλοστατο λογο,οτι ειναι παρα πολλα τα 2000+ που ζητουν,με βαση την αξια του!

Δημοσ.
προσωπηκα δε με νοιαζουν,τοσο τα 3dmarks κ.α.,αλλα μου αρεσει,καποιος να μπορει να επιλεξει οτι καλυτερο και ισορροποιημενο συστημα σε χαρακτηρηστικα/ποιοτητα/σερβις!

Γι'αυτο δε προτινω,το λαπτοπ που εχω,για το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος,για τον απλοστατο λογο,οτι ειναι παρα πολλα τα 2000+ που ζητουν,με βαση την αξια του!

η αξια του ειναι η ευκολια και η απροσκοπτη λειτουργια του που δεν κοστολογειται την οποια δεν καταλαβαινεις αν δεν το χεις δουλεψει και δεν μετριεται σε GHz. δεν εχει νοημα να το συζηταμε αν δεν εχεις δουλεψει με mac πανω απο 2ωρο.και αφου δεν θελει και ο psychas τοτε toshiba a665 απο μενα.αν και το vaio εχει καλυτερη οθονη και τιμη

Δημοσ.

συμφορουμιτες:

goldeneye:αυτα που μου προτεινεις ειναι ολα κορυφαια,ειδικα το precision ειναι αλλη κλαση και σιγουρα θα το ειχα ως πρωτη επιλογη,αλλα θελω 17'' τουλαχιστον οθονη.σου λεω ειμαι παραξενος...!

εκτορα7:αυτο ακριβως ψαχνω με την σειρα ομως ωσ εξης:ποιοτητα-χαρακτηριστικα-σερβις.

akalos:αυτο που μου προτεινες http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=10507 μοιαζει πολυ καλη προταση, με διαφορες αποτι βλεπω στον επεξεργαστη(i5-520 αντι για i7-620) ,καρτα γραφικων οπως ειπες(θεωρητικα καλυτερη απο την quadro 2800),χωρις blueray(οχι απαραιτητο για μενα) αλλα και αναλυση οθονης (1680Χ1050) και βεβαια γυρω στα 600€ φθηνοτερο.

τα hp να πω οτι γενικα δεν με ενθουσιαζουν,ομως εχω διαβασει αρκετα καλα λογια για τα elitebook που με κανουν να αναθεωρησω.Για τα envy καμια γνωμη?

Δημοσ.

κι εδώ;μα κι εδώ;

Πάντως το super σταθερό λειτουργικό Snow Leopard στο ίδιο μηχανάκι (της υπογραφής μου) σε καθημερινά και όχι μόνο tasks μπιφτεκιάζεται απο τα 7αρια,το μόνο θετικό που έχει είναι ότι με το SL έχω 6:30 ώρες σχεδόν αυτονομία και με τα Windows 3:30-4:00.

Τώρα όσο αφορά το θέμα για αυτές τις εργασίες (browsing,youtube κτλ) πιστεύω ότι δεν αξίζουν τόσα λεφτά για laptop,απο την άλλη γούστο του να τα δώσει,απο τα αρχικά εγώ θα πήγαινα για το envy (απο τη στιγμή που κολλάς με τα ASUS)

Δημοσ.

για τα μονα που εχω μια ιδεα γιατι και εγω τα ειχα στην λιστα,ειναι το Asus g73,το envy17 και το Qosmiox505 που τελικα πηρα!

Για το Qosmio εχω αναφερθει,προηγουμενος + το οτι κρατα πολυ χαμηλα τις θερμοκρασιες του ι7-720 και της gts 360m.

Για το Еnvy 17 οι 2 και μοναδικοι λογοι ,που με τραβησαν πισω,και να μη το παρω,

1.οτι εχασα την εμπιστοσηνη που ειχα για αρκετο καιρο για την HP,λογο της αδιαφοριας και της προσπαθεια που κανει παντα να μη τιρησει τις after sale υποχρεωσεις της και τις αναφορες για μεγαλα ποσοστα ελαττοματικων κοματιων.

2.Οι πολλες και εκτεταμενες αναφορες,για τα προβληματα που αντιμετοπισαν και αντιμετοπιζουν αρκετοι απο τους κατοχους αυτου του μοντελου!

Και για το Asus,

1.Η εγγυηση και το σερβις που δεν εχω αμεση προσβαση,ουτε στην Ελλαδα,ουτε στην Κυπρο,σε αντιθεση με toshiba.

2.Ελειψη της e-sata που μου χρειαζεται,καθως και της Express card slot,για να μπορεσω να προσθεσω e-sata,usb3 και το TVturner που ηδη ειχα!

Το μονα,για μενα αρνητικα που εχει το Qosmio(edit),για ευρωπη,ειναι πολυ πιο ακριβο απ'οτι θα επρεπε,και το fingerprints magnet,που σωστα πολλοι παραπονιουντε γι'αυτο!

Δημοσ.

το ξερω οτι δεν αξιζει,ομως την ποιοτητα που θελω να εχει το λαπτοπ δεν μπορω να την βρω σε πιο φτηνα μηχανηματα.το envy λοιπον, γιατι?επειδη βγαινει πιο οικονομικο σε σχεση με τα αλλα?εχεις εμπειρια απο την χρηση του?

αναφορες για τα envy (κυριως τα 15) εχω διαβασει κι εγω.Αν και υποτιθεται οτι βελτιωσανε καποια πραγματα σε σχεση με το 15.Παντως προβληματα εχω διαβασει για παρα πολλα notebook ,σε σημειο που δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω και τι οχι.

Δημοσ.

Σχετικά με το elitebook, έχω στην κατοχή μου ένα 8440p με τον i5-540. Αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση είναι η χαμηλή για laptop θερμοκρασία του κατά τη λειτουργία. Σε idle είναι ~5C πάνω απ τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, σε συνθήκες web-browsing και με λίγες απλές εφαρμογές ανοιχτές πάει περίπου +10C. Το max που χω παρατηρήσει είναι ~50C (~30C θερμοκρασία περιβάλλοντος) μετά από πολύωρη χρήση και σχετικό φόρτο στον επεξεργαστή. Stress-testing δεν του χω κάνει γιατί δεν υπάρχει λόγος. Αυτό που μου φάνηκε αρκετά ευχάριστο είναι πως σε καμιά περίπτωση δε θερμάνθηκε το πληκτρολόγιο ούτε ελάχιστα. Μάλιστα σε idle, το fan του έβγαζε σχεδόν δροσερό αέρα :P

Βέβαια με έναν i7 τα πράγματα θα ταν πιθανότατα διαφορετικά μιας και έχουν φήμη θερμών επεξεργαστών ειδικά για φορητούς.

Στα συν του και η ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον οι αλουμινένιες επιφάνειες δίνουν μια αίσθηση στιβαρότητας.

Δημοσ.

akalos

τα hp να πω οτι γενικα δεν με ενθουσιαζουν,ομως εχω διαβασει αρκετα καλα λογια για τα elitebook που με κανουν να αναθεωρησω.

επειδη ειναι το elite,μονο για αυτον το λογο,εαν ηταν dv5 σε αυτα τα χρηματα θα σου ελεγα να παρεις και Acer.

εχει και καλη αναλυση για 17",και τρια χρονια εγγυηση.

ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα.

εδω πληρωνεις ποιοτητα και οχι τοσο χαρακτηριστικα οπως ειναι και σε αλλων εταιριων σειρες.

παρε ενα δικο μου ss απο ι5 430m,σε idle αλλα παρα πολλες ωρες ανοικτο.

ειναι αρκετα κρυοι cpu οι i3/i5 σε σχεση με τους 4cores

post-83642-129063123455_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...