PSYHAS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στο ψαξιμο εδω και καιρο,εχω περασει απο πολλες φασεις αλλα σε γενικες γραμμες κινουμαι στο να παρω το λαπτοπ μονο οταν το χρειαστω απαραιτητα,κατι που συμβαινει πλεον τωρα.Εχω να διαθεσω γυρω στα 2 χιλιαρικα και θελω μονο λαπτοπ(μην πειτε για σταθερους και τετοια).Μπορω να παω και παραπανω αν ειναι για κατι εξαιρετικο.Οι αναγκες μου δεν ειναι τιποτα τρομερες-office,internet,επεξεργασια φωτο(ερασιτεχνικα),καμια ταινια σε Youtube και avi, κανα τραγουδι, και απο παιχνιδια οχι υπερβολικων απαιτησεων ομως να παιζονται με αξιοπρεπεια.Το κυριοτερο που με ενδιαφερει ειναι ναχει καλη ποιοτητα συναρμολογησης και γενικα αντοχη και αξιοπιστια,οσο λιγοτερα προβληματα με θερμοκρασιες,καλη οθονη(17''+) και εργονομικο πληκτρολογιο.Με αυτα τα λεφτα που δινω θελω κατι που να κρατησει.Το σερβις ειναι σημαντικο,ομως δεν ειναι και η προτεραιοτητα,με νοιαζει να μην το χρειαστω καν. ξερω οτι δεν υπαρχει το τελοιο λαπτοπ,οποτε με τους δικους του περιορισμους το καθενα απο τα παρακατω,εχω ψιλοκαταληξει στα εξης : 1.ΗP ENVY 17 (επιλογη τελευταιας στιγμης,στα συν η ποιοτητα κστασκευης,η καρτα γραφικων στα μειον κατι θεματα υπερθερμανσης και το σερβις της hp που δεν εχει και την καλυτερη φημη) - 1649€ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Envy-17-1050ea-WP010EA-ABU.htm 2.HP elitebook 8740w (απο τα πιο ανθεκτικα λαπτοπ αυτην την στιγμη,αλλα απο οσα εχω διαβασει η καρτα γραφικων ειναι κυριως για γραφιστικες εργασιες,κατι που εγω δεν χρειαζομαι και δεν ξερω αν μου κανει,παντως 3 ετη εγγυησης και κορυφαια οθονη-δεν ξερω αν ο i7-620 ειναι πολυ υποδεεστερος απο τον i7) -2145€ http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=10511 3.Νexoc E715 17.3/GTX280/i7-820/4GB/500/BDrom (δυνατος επεξεργαστης,δυνατη καρτα,δευτερος σκληρος,καλη φημη ως εταιρια αλλα τουλαχιστον εδω στην Βορεια Ελλαδα χωρις δυνατοτητα να το δεις πριν το παραγγειλεις και γενικα προβληματικη συνεννοηση με τους αντιπροσωπους,κατι που με προβληματιζει και για το after sale αλλα και δεν εχω μια αποψη για το προιον εν γενει,και δεν ειναι και λιγα τα λεφτα που ζηταει)- 2273€ http://www.hnm.gr/ns1/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=308&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=142 να πω οτι για διαφορους λογους εχω απορριψει acer (δεν εχω καποιο κολημα,μαλιστα τωρα γραφω απο ενα aspire 5ετιας πουχει βγει σκυλι,μην το ματιασω,αλλα δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης ουτε και σερβις),sony vaio(υπερτιμημενα κατα την αποψη μου),dell(το κορυφαιο precision M6500 π.χ. βγαινει πανω απο 3000€),alienware(αν και δεν ειμαι gamer φανατικος,αν εβγαινε το Μ17 κατω απο 2000€ ισως να το σκεφτομουνα),lenovo (επισης πολυ ακριβα),macbook(με τιποτα για τοσα λεφτα).Tα Toshiba Qosmio x500 τα ειχα καποια στιγμη κι αυτα στην λιστα,ομως οσο τα επεξεργαζομουνα,ολο κατι δεν μου αρεσε απο την οθονη,το πληκτρολογιο,τις δακτυλιες μεχρι βεβαια και την υπερβολικη τιμη.Τελος για τα asus εχω διαβασει τοσο αντιφατικες γνωμες που επισης δεν ξερω τι ισχυει,παντως πολλα προβληματα ακουω και σερβις στο εξωτερικο σαν τα vaio
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 2000€ για φορητο??? αφου δεν εισαι φανατικος gamer γιατι δεν περνεις ενα με 1000€ (υπαρχουν πολα αξιολογα με 1000€) για κοιτα αυτο: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L675-10T-PSK3EE-024008GE.htm
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν αφησες και κατι για να προσθεσουμε!Τα ειπες ολα! Για το qosmio χ500, Η οθονη ειναι αψογη,ουτε κουραστικη,αρκετα φωτινη και με πολυ καλα χρωματα αντιθεση και γωνιες θεασης. Το πληκτρολογιο,προσωπηκα,μου εκατσε καλυτερα,απ'οτι τα hp pavilion και HP TouchSmart tx2-1020us,που εχω. Οσο για τη κορυφαιας καινοτομικη τεχνολογια,αμεσης προειδοποιησης καθαρισμου/ξεσκονισμα,Toshiba Qosmio fingerprints magnet,ENA εχω να πω:just the best
akalos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 2.HP elitebook 8740w (απο τα πιο ανθεκτικα λαπτοπ αυτην την στιγμη,αλλα απο οσα εχω διαβασει η καρτα γραφικων ειναι κυριως για γραφιστικες εργασιες,κατι που εγω δεν χρειαζομαι και δεν ξερω αν μου κανει,παντως 3 ετη εγγυησης και κορυφαια οθονη-δεν ξερω αν ο i7-620 ειναι πολυ υποδεεστερος απο τον i7) -2145€ http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=10511 εγω το παραπανω θα επαιρνα. ισως και να ξενοκοιτουσα το http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=10507 αλλα δεν εχει μπλε ακτινα αλλα σιγουρα πολυ καλυτερη καρτα γραφικων. http://www.notebookcheck.net/ATI_FirePro_M7820.33234.0.html The AMD ATI FirePro M7820 is a professional graphic card for mobile workstations. It is based on the same chip as the Mobility Radeon HD 5870 and is therefore positioned in the high end segment for large laptops. The certified drivers offer a better performance in professional applications (like DCC or CAD). Furthermore, the OpenGL performance is much better. τα μπερδεψα λιγο αλλα το εφτιαξα τωρα. edit:τωρα με τις καρτες αυτες λενε εαν περασεις τους drivers για παιχνιδια γινονται κανονικες παιχνιδοκαρτες
cxmgp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω τα εχεις καλυψει σχεδον ολα ... ομως θα επρεπε να προσθεσεις σιγουρα και τη Dell. Για τον τριτο φορητο δεν γνωριζω αν μπορει να σου προσφερει σαν εταιρεια την εγγυηση της Dell
GoldenEye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω τα εχεις καλυψει σχεδον ολα ... ομως θα επρεπε να προσθεσεις σιγουρα και τη Dell.Για τον τριτο φορητο δεν γνωριζω αν μπορει να σου προσφερει σαν εταιρεια την εγγυηση της Dell οχι και τοσα λεφτα για HP αν δεν παιζεις βαρια παιχνιδια δες αυτο http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-66GHz-2-66-GHz-17-IntelCore-i7-/380270718899?pt=UK_Computing_Apple_Laptops_ET&hash=item5889e6afb3 2050 ευρω και 115 για 3 χρονια εγγυηση http://cgi.ebay.com/NEW-AppleCare-Apple-Care-Warranty-MacBook-Pro-15-17-/370431957267?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563f771913 2165 ευρω (σε 3 εργασιμες σπιτι) και εχεις ενα παρα πολυ καλο και δυνατο μηχανημα με μεγαλη αναμονη πολυ καλη οθονη αριστη ποιοτητα κατασκευης.
akalos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μην μου λες μηλο γιατι θα σκοτωθουμε εδω (ο λογος το λεει ετσι?)μεσα και μαλιστα συνοδευεται απο e-bay αγορα. με τιποτα. εαν ηταν το οριο μου αυτο θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη το Elite. γουστα ειναι αυτα ομως.
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 καλυτερα να τα δωσει στην hp με πολυ καλα χαρακτηρηστικα,παρα σε apple με τις υπερβολες στις τιμες,γι'αυτα που προσφερει,τεχνολογικα! Αν και για το envy,το φοβαμαι πολυ,γιατι δεν ειναι και λιγες οι αναφορες για υπερθερμαση! ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:07 ---------- δεν ξερω αν ο i7-620 ειναι πολυ υποδεεστερος απο τον i7 ο ι7-720 υπερτερει μονο στο οτι ειναι 4πυρινος!Σε θεματα επιδωσεων,πανω κατω στα ιδια επιπεδα,κυμενοντε και οι δυο!
GoldenEye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μην μου λες μηλο γιατι θα σκοτωθουμε εδω (ο λογος το λεει ετσι?)μεσα και μαλιστα συνοδευεται απο e-bay αγορα.με τιποτα. εαν ηταν το οριο μου αυτο θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη το Elite. γουστα ειναι αυτα ομως. γιατι; να μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννοεις για να καταλαβω. απο τον συγκεκριμενο εχει αγορασει πολυς κοσμος και γνωστοι και σε φορα που διαβασα πριν παρω το mac της υπογραφης μου. και το λεω γιατι ενα τοσο καλο λειτουργικο (απορω πως δουλευα τοσα χρονια με windows) με δυνατο hardware και πολυ καλα και σταθερα προγραμματα ειναι απολαυση για την χρηση που περιγραφει ο συμφορουμιτης που ανοιξε το θεμα. ---------- Προσθήκη στις 22:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ---------- καλυτερα να τα δωσει στην hp με πολυ καλα χαρακτηρηστικα,παρα σε apple με τις υπερβολες στις τιμες,γι'αυτα που προσφερει,τεχνολογικα! mac δεν παιρνεις για νουμερακια και συγκρισεις σε Hz και GB. παιρνεις για το σασι (λεπτο καλης ποιοτητας) για την οθονη την μπαταρια το σταθερο λειτουργικο το αριστο touchpad και τα πολυ καλα προγραμματα που προσφερει. και για την ηρεμια που σου προσφερουν. επισης με ακομα λιγοτερα χρηματα με μια παραχωρηση στο μεγεθος της οθονης αλλα μεγαλο κερδος στην φορητοτητα δες και το 15αρι της υπογραφης μου http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-53GHz-2-53-GHz-15-IntelCore-i5-/380269877925?pt=UK_Computing_Apple_Laptops_ET&hash=item5889d9daa5 με i5 στα 1500 ευρω που πραγματικα κανει τα παντα.
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μην μου λες μηλο γιατι θα σκοτωθουμε εδω (ο λογος το λεει ετσι?)μεσα και μαλιστα συνοδευεται απο e-bay αγορα.με τιποτα. μην ανησυχεις.ο PSYHAS αρκετα ψαγμενος,για να κανει ενα τετοιο,παιδαριοδης λαθος!
GoldenEye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μην ανησυχεις.ο PSYHAS αρκετα ψαγμενος,για να κανει ενα τετοιο,παιδαριοδης λαθος! γιατι λαθος; εχετε σοβαρα επιχειρηματα για κατι τετοιο;
cxmgp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 οχι και τοσα λεφτα για HP αν δεν παιζεις βαρια παιχνιδια δες αυτο http://cgi.ebay.com/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-66GHz-2-66-GHz-17-IntelCore-i7-/380270718899?pt=UK_Computing_Apple_Laptops_ET&hash=item5889e6afb3 2050 ευρω και 115 για 3 χρονια εγγυηση http://cgi.ebay.com/NEW-AppleCare-Apple-Care-Warranty-MacBook-Pro-15-17-/370431957267?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563f771913 2165 ευρω (σε 3 εργασιμες σπιτι) και εχεις ενα παρα πολυ καλο και δυνατο μηχανημα με μεγαλη αναμονη πολυ καλη οθονη αριστη ποιοτητα κατασκευης. Εφοσον δινει τοσα λεφτα ...για τα συγκεκριμενα hp ... "ναι" γιατι διαφερουν απο αποψη ποιοτητας σε σχεση με τα κοινα hp
ektor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τι να πω ο GoldenAPPLE εχει την αντιλυψη οτι το μονο λαπτοπ που πρεπει να υπαρχει και πωληται πανω απο τα 1600ευρο ειναι τα mac! Αλλα μ'αρεσει γιατι εχει ολο το πακετο του τελειου οπαδου!
akalos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι; να μπορουσες να μου εξηγησεις τι εννοεις για να καταλαβω. δεν μου αρεσει σαν εταιρια για διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος,δεν εχω κατι για τα προιον της,ουτε τα εχω δει βασικα. δεν αγοραζω απο e-bay και μαλιστα κατι τοσο ακριβο αλλα ας παμε ομως στην ουσια γιατι να δωσω 2000€+ και να μη παρω το Εlite με τρια χρονια εγγυηση,αριστη οθονη,εξαιρετικη καρτα γραφικων,αριστη ποιοτητα κατασκευης στα 1667€. και ολα αυτα πακετο απο ενα αξιοπιστοτατο μαγαζι. θα μπορουσα με την σειρα μου να πω: ε οχι και τοσα λεφτα σε Apple!! ειπαμε γουστα ειναι αυτα.
GoldenEye Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τι να πω ο GoldenAPPLE εχει την αντιλυψη οτι το μονο λαπτοπ που πρεπει να υπαρχει και πωληται πανω απο τα 1600ευρο ειναι τα mac!Αλλα μ'αρεσει γιατι εχει ολο το πακετο του τελειου οπαδου! να σαι καλα για την αναλυση σου. αν αυτο ειναι επιχειρημα τοτε τι να πω. δεν ειπα κατι τετοιο, ειπα απλα την γνωμη μου γιατι για την δουλεια που λεει ο φιλος και για την χρηση αυτη τοτε το mac ειναι οτι πρεπει. δεν ειμαι οπαδος απλα επιδοκιμαζω ενα καλο μηχανημα το οποιο και γω κοροιδευα (νομιζα οτι τα mac ειναι για φωτογραφους dj και καγκουρες) μεχρι πριν 1μιση μηνα και μολις το δοκιμασα σοβαρα καταλαβα γιατι εχει τοσο θερμους υποστηρικτες και ποσο χρονο εφαγα με τα windows. συμφωνω οτι στα χαρτια εχει χειροτερα χαρακτηριστικα δεν κανει για βαρυ gaming μπορει να εχει τις παραξενιες του αλλα τωρα σχετικα με τα οπαδιλικια και τις μετατροπες στο nickname το μονο που δειχνουν ειναι ελλειμα επιχειρηματων και αγνοια. πολυ μεγαλη αγνοια. και ταιριαζουν μονο σε προσωπικα μυνηματα και οχι εδω για εντυπωσιασμο και τιποτα αλλο ---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ---------- δεν μου αρεσει σαν εταιρια για διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος.δεν αγοραζω απο e-bay και μαλιστα κατι τοσο ακριβο αλλα ας παμε ομως στην ουσια γιατι να δωσω 2000€+ και να μη παρω το Εlite με τρια χρονια εγγυηση,αριστη οθονη,εξαιρετικη καρτα γραφικων,αριστη ποιοτητα κατασκευης στα 1667€. θα μπορουσα με την σειρα μου να πω: ε οχι και τοσα λεφτα σε Apple!! ειπαμε γουστα ειναι αυτα. για το elite πασο πολυ καλα μηχανηματα και γερα. αλλα γιατι να μην παει σε κατι απ την dell ή την toshiba με ακομα καλυτερη υποστηριξη; και το ebay με paypal και πωλητη με μεγαλο positive rating και πανω απο 20000 συναλλαγες δεν ελοχευει κινδυνους. ενταξει πολλους ειτε δεν τους βολευει ειτε δεν εχουν εμπιστοσυνη και παλι το σεβομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.