Vincenzo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά παιδια, αν κάποιος ψάχνεται αυτή την εποχή για να αγοράσει κανένα κινέζικο tablet όπως εγώ, υπάρχει αυτό το blog: http://vreviews2010.blogspot.com/ που γράφει διάφορα ενδιαφέροντα.. Εγώ προσωπικά παρήγγειλα το Nationite MIDnite και περιμένω να μου έρθει... Έχει παραγγήλει κανένας άλλος κάτι παρόμοιο; Εντυπώσεις;
Vincenzo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 150e με GPS αλλά το πήρα σε preorder οπότε τώρα θα πρέπει να είναι κανένα δεκάρικο παραπάνω...
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 150e με GPS αλλά το πήρα σε preorder οπότε τώρα θα πρέπει να είναι κανένα δεκάρικο παραπάνω... πολυ καλη τιμη:-)
Tompgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι πληρώνεις παίρνεις... δεν ξερω τη ποιοτητα εχει το Nationite MIDnite αλλα 150€ για ενα tablet ειναι τζαμπα κι αμα σου χαλασει το πετας και περνεις αλλο που λει ο λογος ειδαμε και το ipad της apple που εχει καλυτερη ποιοτητα αλλα εχει και 500+€ και ουτε μια usb δεν του βαλαν εν ετη 2010:p
Vincenzo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι πληρώνεις παίρνεις... Καλά, σίγουρα απλά δεν εχω να διαθέσω τόσα λεφτά για το iPad οπότε αναγκάζομαι να στραφώ προς πιο οικονομικές λύσεις... (και δεν έχει και USB ) πάντως θα δείξει..
tarantules Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Το φτηνό είναι ακριβό... κι αμα σου χαλασει το πετας και περνεις αλλο που λει ο λογος Ελπίζω να το κατάλαβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.