Προς το περιεχόμενο

Htc wildfire

Xristaras23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε 15 λεπτα θα είμαι κάτοχος της κινηταρας αυτης!!!!!!!!

Φιλε μου οταν το παρεις,ελεγξε καλα τις δυνατοτητες του.Το πηραν και 2 φιλοι μου και στον ενα δεν λειτουργουσε ο φακος(τωρα θα μου πεις ετυχε το κομματι)Απλα να εισαι σιγουρος :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Φιλε μου οταν το παρεις,ελεγξε καλα τις δυνατοτητες του.Το πηραν και 2 φιλοι μου και στον ενα δεν λειτουργουσε ο φακος(τωρα θα μου πεις ετυχε το κομματι)Απλα να εισαι σιγουρος :-)

και να φανταστω το πηγε πισω για αλλαγη ετσι? Οκ φιλε ευχαριστω θα το ελεγξω!!

και να φανταστω το πηγε πισω για αλλαγη ετσι? Οκ φιλε ευχαριστω θα το ελεγξω!!

Ναι με την μια το πηραν το κοιταξαν και του εδωασν αλλο με την μια:-)

Επιτελους το πηρα!!! Να ρωτησω κατι? τελικα τι παιζιε με την φορτιση??? 8 ωρες πριν το ανοιξω ή το ανοιγω τελειωνει η μπαταρια κ μετα φορτιση με κλειστο κιν?

για να βαλεις τσαμπα εφαρμογες κατεβαζεις απο το android shop το brain apps η καπως ετσι μετα πας στην ιστοσελιδα με apps οπως την http://mobile.blackdroid.net/ διαλεγεις την εφαρμογη την κατεβαζεις η μεσω κινητου η μεσω υπολογιστη την βαζεις στο κινητο αν το κατεβασες απο pc στην sd card.για να βρεις το προγραμμα καλο είναι να εχεις astro file manager για να βρεις το αρχειο.το βρισκεις πατας πανω του εγκατασταση και the end.μην το βλεπεις τοσο μεγαλο ειναι πολλυ ευκολο.εχω κσαι εγω wildfire παρεπιμπτώντος και μην το κανεις rooted εκτος αν το θες για καποιες εφαρμογες.

τα εικονιδια στο κεντρικο μενου μπορουν να αλλαξουν θέση, ή μένουν οπως εμφανιστούν....?Ξέρει κανείς?

Αλλάζουν κανονικά.Απλώς πατάς παρατεταμένα πάνω τους και τα πας όπου θες.

Μπορείς να τα αλλάξεις θέση,οθόνη ή να τα αφαιρέσεις τελέιως από τις κεντρικές οθόνες.

Επιτελους το πηρα!!! Να ρωτησω κατι? τελικα τι παιζιε με την φορτιση??? 8 ωρες πριν το ανοιξω ή το ανοιγω τελειωνει η μπαταρια κ μετα φορτιση με κλειστο κιν?

Μούφα φίλε μου, τσάμπα θα παιδεύεσαι. Το κινητό θα το ανοίξεις κανονικά και θα το φορτίσεις σαν να το είχες από καιρό. Ανοικτό και όση ώρα θέλεις. Αφού φορτιστεί πλήρως από εκεί και μετά και 25 ώρες να το αφήσεις αυτό θα σταματίσει να φορτίζει και ευτυχώς δηλ. γιατί αλλιώς θα έκανε κανένα μπαμ..

Το μόνο που θέλουν προσοχή οι μπαταρίες αυτές είναι να μην μένουν αφόρτιστες για καιρό και να μην εκτίθονται σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Καλησπέρα Έχω κατεβάσει το apktor για να κατεβαζω εφαργογες αλλά μου λέει κάτι για apktor reposity ψάχνω στο google τα βρίσκω αλλά δεν δουλεύουν αυτά τα reposity τι κάνω ξέρετε

Παιδες SoS!!! Επεσε κάτω το htc μου και ράγισε η οθόνη σε μια γωνιτσα κάτω αριστερα...Το htc το εχω μόνο 2 βδομάδες..Αυτο το καλύπτει η εγγυηση? Και αν οχι τι να κανω?? Ποσο κανει μια οθονη?????

Παιδες SoS!!! Επεσε κάτω το htc μου και ράγισε η οθόνη σε μια γωνιτσα κάτω αριστερα...Το htc το εχω μόνο 2 βδομάδες..Αυτο το καλύπτει η εγγυηση? Και αν οχι τι να κανω?? Ποσο κανει μια οθονη?????

Μαν με το που θα τους πεις την μαγική λέξη έπεσε θα σου πουν πως δεν το καλύπτει η εγγύηση. Απλά μιλά με αντιπροσωπεία κ ζητά τους τιμή + εργατικά κατευθείαν η στείλε τους email, απαντάμε γρήγορα

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά, ερώτηση άσχετου: επειδή αυτό θα είναι το πρώτο μου smartphone και βλέπω ότι έχει δέκτη a-gps, που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί και σύνδεση στο ίντερνετ. Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση χωρίς ίντερνετ και να μπαίνω με wifi όποτε θέλω εφαρμογές κλπ. Μπορεί να λειτουργήσει και σαν απλό gps; Πώς είναι από απόδοση (ταχύτητα, ακρίβεια σήματος);

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλό GPS χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet. Το Α-GPS απλά αν το ρυθμίσεις να μπορεί να συνδεθεί στο internet θα σου κλειδώνει πιο γρήγορα ο δορυφόρος και ίσως θα έχεις και έξτρα λειτουργίες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αρκετα καλο κινητο χθες το πηρα

---------- Προσθήκη 13-11-2010 στις 00:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 12-11-2010 στις 19:42 ----------

ρε παιδια οποτε ανοιγω ενα προγραμμα μενει ανοιχτο πισω στις εφαρμογες που τρεχουν...μπορει καποιος να μου πει παρακαλω !!!! πως τις κλεινω ?? ευχαριστωωωω !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...