Προς το περιεχόμενο

Htc wildfire

Xristaras23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε μου δεν ξερω να σου πω αν υπαρχει τιποτα,απλα θελω να μου πεις τις εντυπωσεις σου απο το κινητο αυτο.Απο βδομαδα θα παω για καινουριο,μιας και το Κ850 μου παρεδωσε πνευμα χτες για αγνωστο λογο.

Τι σου αρεσει και τι οχι,τι θα ηθελες να ηταν διαφορετικο καθως και πως παει απο αποψη μυνηματων(αν ειναι ευκολο να γραψεις δλδ)

Δημοσ.
Έχω αυτό το κινητο υπάρχει κανένα jailbraek όπως στο iPhone να κατεβαζω εφαργογες

Μα ήδη μπορείς να κατεβάζεις :-)

Το ανάλογο "JailBreak" στο Android είναι το λεγόμενο Root, το οποίο είναι "αναγκαστικό" αν θες να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που το απαιτούν.

Δημοσ.

εχει γινει rooted σιγουρα αλλα δεν ξερω αν εχουν κυκλοφορησει οδηγιες ακομα.

οσονα αφορα την συσκευη,καμια φορα φαινεται η ταχυτητα του επεξεργαστη που ειναι αργη, σε καποιες εφαρμογες,οχι παντου, ενω η αναλυση της οθονης ειναι πολυ χαμηλη για οποιον θελει αναλυση υψηλη.

εγω το συνηθισα αλλα δεν συγκρινεται με την οθονη του ipod touch 2g που εχω

Δημοσ.
εννοεις οτι πιξελιαζει;;

ναι αρκετα. ειναι πολλες οι ιντσες για αυτη την αναλυση και τα πιξελς ειναι εμφανη.

εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει

Δημοσ.

Εγω που το ειδα απο κοντα μπορω να πω οτι η οθονη του ειναι απο τις χειροτερες που εχω δει τωρα τελευταια... Μεχρι και το Zylo που εχω εχει πολυ καλυτερη οθονη...

Δημοσ.

Αν πας από υψηλή ανάλυση σε αυτή του Wildfire τότε ναι θα σου κακοφανεί. Σε διαφορετική περίπτωση δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Εσύ θες "jailbreak" (δηλαδή root) ή θες τσάμπα εφαρμογές; Γιατί το ένα διαφέρει από το άλλο.

Δημοσ.

Παίδες αυριο Τετάρτη 22/9 το Public στην θεσσαλονικη (το καινουργιο στην Στοα-Χιρς) έχει -15% κινητά και mp3.Λέω να πάω να το τσιμπίσω...το παρακολουθώ εδω και μέρες και πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη αναβάθμιση απο το w995 στο Wildfire..Η καμερα του τι λεει?? Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο ζόρικο στο να στείλεις μήνυμα..αληθεύει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...