Xristaras23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω αυτό το κινητο υπάρχει κανένα jailbraek όπως στο iPhone να κατεβαζω εφαργογες
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου δεν ξερω να σου πω αν υπαρχει τιποτα,απλα θελω να μου πεις τις εντυπωσεις σου απο το κινητο αυτο.Απο βδομαδα θα παω για καινουριο,μιας και το Κ850 μου παρεδωσε πνευμα χτες για αγνωστο λογο. Τι σου αρεσει και τι οχι,τι θα ηθελες να ηταν διαφορετικο καθως και πως παει απο αποψη μυνηματων(αν ειναι ευκολο να γραψεις δλδ)
giorgos147 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω αυτό το κινητο υπάρχει κανένα jailbraek όπως στο iPhone να κατεβαζω εφαργογες Μα ήδη μπορείς να κατεβάζεις Το ανάλογο "JailBreak" στο Android είναι το λεγόμενο Root, το οποίο είναι "αναγκαστικό" αν θες να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που το απαιτούν.
Xristaras23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Το Έχω 3 βδομάδες είναι υπέροχο φιλαράκι πάρτο
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εχει γινει rooted σιγουρα αλλα δεν ξερω αν εχουν κυκλοφορησει οδηγιες ακομα. οσονα αφορα την συσκευη,καμια φορα φαινεται η ταχυτητα του επεξεργαστη που ειναι αργη, σε καποιες εφαρμογες,οχι παντου, ενω η αναλυση της οθονης ειναι πολυ χαμηλη για οποιον θελει αναλυση υψηλη. εγω το συνηθισα αλλα δεν συγκρινεται με την οθονη του ipod touch 2g που εχω
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εννοεις οτι πιξελιαζει;; ναι αρκετα. ειναι πολλες οι ιντσες για αυτη την αναλυση και τα πιξελς ειναι εμφανη. εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει
johnny21a Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω που το ειδα απο κοντα μπορω να πω οτι η οθονη του ειναι απο τις χειροτερες που εχω δει τωρα τελευταια... Μεχρι και το Zylo που εχω εχει πολυ καλυτερη οθονη...
Bourdoulas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Αν πας από υψηλή ανάλυση σε αυτή του Wildfire τότε ναι θα σου κακοφανεί. Σε διαφορετική περίπτωση δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Εσύ θες "jailbreak" (δηλαδή root) ή θες τσάμπα εφαρμογές; Γιατί το ένα διαφέρει από το άλλο.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Σε κατάλαβα από την φωνή γι' αυτό και ρώτησα :p
leonidas_fs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες αυριο Τετάρτη 22/9 το Public στην θεσσαλονικη (το καινουργιο στην Στοα-Χιρς) έχει -15% κινητά και mp3.Λέω να πάω να το τσιμπίσω...το παρακολουθώ εδω και μέρες και πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη αναβάθμιση απο το w995 στο Wildfire..Η καμερα του τι λεει?? Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο ζόρικο στο να στείλεις μήνυμα..αληθεύει?
leonidas_fs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Σε 15 λεπτα θα είμαι κάτοχος της κινηταρας αυτης!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.