oaporias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας,επειδη τωρα παω θα ηελα να μοθ πειτε μερικα μαραζια.οπως το Factory στην αθηνα.Ευχαριστω. Αν θελετε στειλτε μου pm για να μην φανει διαφημιση
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 fena (με πολυ καλες τιμες) και fena stock
oaporias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Που ειναι αυτο το καταστημα Fena ρε παιδια??
oaporias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Το βρηκα..εχω ακουσει και για ενα mega outlet
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ε όχι και καλές τιμές η fena Τα πάντα είναι τουλάχιστον 10 ευρώ ακριβότερα. Για το fena stock ίσως. Στο mega outlet προσωπικά μια δυο φορές που πήγα δε βρήκα τίποτα της προκοπής...
madsc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.stockadika.gr/ /sc
paylidis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ε όχι και καλές τιμές η fena Τα πάντα είναι τουλάχιστον 10 ευρώ ακριβότερα. Για το fena stock ίσως. Στο mega outlet προσωπικά μια δυο φορές που πήγα δε βρήκα τίποτα της προκοπής... δεν τι διατυπωσα καλα. εχει καλες προσφορες, όχι τιμές (απο την επαρχία βεβαια έχει αρκετα καλύτερες τιμες). π.χ., απο το blog της "Συνεχίζουμε τις εκπλήξεις δίνοντας σας το δικαίωμα, να κερδίστε από την πρώτη κιόλας αγορά σας, 20 € δωροεπιταγή ανά 100 € αγορών, εξαργυρώνοντας την ίδια στιγμή!!!!" (http://blog.fena.gr/) άρα ουσιαστικά -20% (στην προκειμενη τα τομμυ εξαιρουνται) και άλλη προσφορά... "Το fenastock συνεχίζει να προκαλεί δέος! Με αγορά 2 ειδών αποκτάτε το δεύτερο στη μισή τιμή! Με αγορά 3 ειδών, αποκτάτε το δεύτερο στη μισή τιμή και το τρίτο στο 1/3 της τιμής! Και το καλύτερο; Η προσφορά ισχύει σε όλα τα χειμερινά ρούχα!" Για παραδειγμα βγάζει συχνά 2+1 δώρο ή στα 5 κομματια -30% κλπ. Στις εκπτωσεις πήρα 6 κομμάτια της tommy και tommy denim και είχα έκπτωση 70%. Το μακραν ακριβότερο καταστημα αποτι έχω παρατηρήσει ειναι ο Φωκας...
athlios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικως αν και εχω ψωνισει και γω απο τετοια μαγαζια ,γιατι εχω την εμμονη οτι λιγα πραγματα απο αυτα που πουλανε ειναι αυθεντικα...?
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μου χουν πει οτι τα περισσοτερα made in italy που ερχονται ειναι made in albania με αλλαγμενες ετικετες... οχι συγκεκριμενα για αυτα τα μαγαζια,γενικα.
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 πριν λιγα χρονια ειχε βγει θεμα σε μια εφημεριδα,τον Αγγελιοφορο αν δεν κανω λαθος ή τεσπα μια Θεσσαλονικιοτικια, η ιστορια μιας γυναικας που ειχε αγορασει απο την Fena στην Θεσσαλονικη μια τσαντα Burbery ή Λουι Βουτον (δεν ξερω πως γραφεται) μια ακριβη,τεσπα, και ειχε δωσει 700 ευρω (το ζωαδι..τεσπα...στις γυναικες,τα καταναλωτικα θυματα στηριζεται η αγορα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) Πηγε η εν λογω κυρια διακοπες στο Παρισι με τον καλο της και μπηκε στο αντιστοιχο μαγαζι στο Παρισι,της φιρμας της τσαντας της Την σταματαει ενας κοστουματος υπαλληλος-υπευθυνος στο μαγαζι και της ζητησε ευγενικα να ελεγξει εξωτερικα,το φερμουαρ κλπ την τσαντα που ρκατουσε Εν τελει την ενημερωσαν οτι η τσαντα ηταν μαιμου,καρααπομιμιση του κερατα,και πως χωρις να εμπλακει η ιδια η κυρια,θα προχωρησει η εταιρια σε μηνυση εναντιον της Fena... Αυτα για να ξερετε απο που να μην ψωνιζετε
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικως αν και εχω ψωνισει και γω απο τετοια μαγαζια ,γιατι εχω την εμμονη οτι λιγα πραγματα απο αυτα που πουλανε ειναι αυθεντικα...? δεν είχα ποτε κάποια τέτοια ένδειξη να σου πω την αλήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.