GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε τι περιμενεις οτι με την στοκ θα εισαι στους 35 παλι;;;;Δηλαδη εγω που εχω 36 σε idle και 58 σε stress καιγομαι;;συγνωμη φιλε μου αλλα υπερβαλλεις η εισαι εξαιρετικα ανασφαλης με το θεμα pc Ρε αγορι μου γιαυτο ρωταω Υπαρχει περιπτωση να ξαναδω σε αλλο μηχανακι τετοιες θερμοκρασιες Η να το ξεχασω ;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι θεμα μανιας .Μια λαθος αγορα και ενα "πεσιμο" σε χαλια Cpu αμεσως-αμεσως σε ξενερωνει. Δεν ειναι λιγα 1.100 και 1.200Ε γιαυτο χαλαρωστε ολοι.Ειδικα αν τα βγαζεις μονος σου σιγουρα δεν ειναι λιγα ! και πως εισαι σιγουρος δηλαδη οτι ακομη και τον πιο ψυχρο cpu να παρεις δεν θα πεσεις στο χαλια κομματι;;;
chiderboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε τι περιμενεις οτι με την στοκ θα εισαι στους 35 παλι;;;;Δηλαδη εγω που εχω 36 σε idle και 58 σε stress καιγομαι;;συγνωμη φιλε μου αλλα υπερβαλλεις η εισαι εξαιρετικα ανασφαλης με το θεμα pc Εξαιρετικά άσχετος είναι αλλά να μην το θίξουμε παραπάνω Άντε και ένα χρήσιμο tip για το πρόβλημά σου: Κάνε το υπάρχον σύστημα σου ένα τελικό format με κανονικά windows, εγκατέστησε ίσα ίσα τα παιχνιδάκια σου και από κει και πέρα μην το σκαλίζεις πολύ μέχρι να μάθεις να το δουλέυεις γιατί από ότι φαίνεται κατά 99,9% το πρόβλημα είναι στον χρήστη και όχι στο επεξεργαστή . Μην κάνεις έξοδα τσάμπα, ότι και να πάρεις τα ίδια θα σου κάνει, trust me
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μια λαθος αγορα και ενα "πεσιμο" σε χαλια Cpu αμεσως-αμεσως σε ξενερωνει. Γι αυτό ακριβώς προσπαθούμε τόσες ώρες να σε πείσουμε να μην πάρεις επεξεργαστή από μια κακή γενιά της Intel παρά έναν από τους καλύτερους που κυκλοφορούν.
yannis22 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τωρα οτι οι Amd "καιγονται " οταν φορτωνουν το ξερω. Φωτια και λαυρα ειναι. Γιαυτο φοβαμαι! Μη φοβάσαι!! Πέστα, πέστα....
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου εμείς οι ταπεινοί αγοράζουμε cpus του λαού και άμα κάτσει και κανένας intel χαριστικός τον παίρνουμε, αφού αδυνατούμε να δώσουμε 180+ ευρώ για επεξεργαστή 3ετίας. Εσείς οι Προύχοντες μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε high end - και καλά - που κυκλοφορεί και να λέτε ότι έχετε i7 στους φίλους σας στην καφετέρια. Δεν με απασχολεί καθόλου. Επίσης ούτε καθηγητής είμαι, ούτε το παίζω. Επέτρεψέ μου να λέω αυτά που τυχαίνει να γνωρίζω απο πρώτο χέρι. ok? Ευχαριστώ. Τέλος ξαναλέω, οι απαντήσεις που ψάχνεις υπάρχουν σε διάφορα threads εδώ, διάβασε και ενημερώσου, απλά τα πράγματα. Άλλαξε και ύφος σε παρακαλώ διότι στην τελική κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει έτοιμη τροφή, αν δεν στρώσεις κώλο λένε... Internet ειμαστε ΕΑΝ δεν το καταλαβες. Οποτε χαλαρωσε. Εχω αλλαξει αρκετα μηχανακια γιαυτο και φομαμαι να αλλαξω τον Ε8400. Εαν εσυ εχεις λυση δωστην μην καθεσαι και το παιζει ιστορια !
zanzavar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε σεις ακόμα παλεύεται να βγάλεται άκρη? Στο post #60 λέει ότι δε θέλει Lada (aka AMD) και θέλει να έχει μέλλον. Στο #61 του προτείνω τον Lada 955 και στο #62 λέει ότι του φαίνεται καλός. Τώρα λέει πάλι ότι δε θέλει Lada.... Δε βγάζει νόημα το νήμα.... Εδώ είπε ότι ο Χ6 του ColdFusion δεν είναι stress-αρισμένος σε full load με τους 6 πυρήνες .... Σε λίγο θα δούμε και φαντάσματα! Αναφέρει ότι έχει καλή ψύκτρα και κουτί ενώ και ο ίδιος κοκορεύεται για το CPU του με μία επίσης πολύ τούμπανο ψύκτρα σε stock συχνότητες ενώ έχουν τις ίδιες θερμοκρασίες!!!! Και θέλει να επιμένει ότι οι AMD είναι φούρνοι. Το μόνο που έχω να πω είναι LOL!!!! Πλέον θα διαβάζω και θα τρώω ποπ-κορν... Μόνο για αυτό αξίζει τελικά./
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαιρετικά άσχετος είναι αλλά να μην το θίξουμε παραπάνω Άντε και ένα χρήσιμο tip για το πρόβλημά σου: Κάνε το υπάρχον σύστημα σου ένα τελικό format με κανονικά windows, εγκατέστησε ίσα ίσα τα παιχνιδάκια σου και από κει και πέρα μην το σκαλίζεις πολύ μέχρι να μάθεις να το δουλέυεις γιατί από ότι φαίνεται κατά 99,9% το πρόβλημα είναι στον χρήστη και όχι στο επεξεργαστή . Μην κάνεις έξοδα τσάμπα, ότι και να πάρεις τα ίδια θα σου κάνει, trust me Εσυ τα δικα σου ε ;; Ελα να παιξεις GTA V στον Ε8400 και μετα πηγαινε παιξε σε i5. ΔΕΝ ειναι θεμα χρηστη λεμε. Απλα ΔΕΝ τραβαει το μηχανακι στην πολυ ανηφορα.! ---------- Προσθήκη στις 18:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ---------- Ρε σεις ακόμα παλεύεται να βγάλεται άκρη? Στο post #60 λέει ότι δε θέλει Lada (aka AMD) και θέλει να έχει μέλλον. Στο #61 του προτείνω τον Lada 955 και στο #62 λέει ότι του φαίνεται καλός. Τώρα λέει πάλι ότι δε θέλει Lada.... Δε βγάζει νόημα το νήμα.... Εδώ είπε ότι ο Χ6 του ColdFusion δεν είναι stress-αρισμένος σε full load με τους 6 πυρήνες .... Σε λίγο θα δούμε και φαντάσματα! Αναφέρει ότι έχει καλή ψύκτρα και κουτί ενώ και ο ίδιος κοκορεύεται για το CPU του με μία επίσης πολύ τούμπανο ψύκτρα σε stock συχνότητες ενώ έχουν τις ίδιες θερμοκρασίες!!!! Και θέλει να επιμένει ότι οι AMD είναι φούρνοι. Το μόνο που έχω να πω είναι LOL!!!! Πλέον θα διαβάζω και θα τρώω ποπ-κορν... Μόνο για αυτό αξίζει τελικά./ ξαναδες ΕΑΝ ειναι φουλ λοαντ τα cores . Εγω εως τοτε θα τρωο ΣΠΟΡΙΑ !
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εγω θα πω απλα οτι ενας quad μεταχειρος θα ειναι οτι πρεπει.Ουτε πολλα λεφτα θα δωσεις ουτε τιποτα.Και στη τελικη αν δεν παει κατι καλα με τον quad δεν κλαις τα λεφτα σου οπως θα εκανες με ενα καινουριο μηχανημα που δεν σε ικανοποιει. Ελα να παιξεις GTA V στον Ε8400 και μετα πηγαινε παιξε σε i5.ΔΕΝ ειναι θεμα χρηστη λεμε. Απλα ΔΕΝ τραβαει το μηχανακι στην πολυ ανηφορα.! φυσικο ειναι να εχεις προβλημα σε high settings στο παιχνιδι αυτο.Θελει 4 πυρηνο για να ειναι σωστο.Ειδικα δε σε τερμα γραφικα μπουκωνει το cpu.Δες τα stress απο το παιχνιδι. Σε q6600 με 9800 gt εχω 90+επεξεργαστη και 85+γραφικα και παλι δεν το παιζει σε ολα τερμα.Εσυ τι εχεις;
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εγω θα πω απλα οτι ενας quad μεταχειρος θα ειναι οτι πρεπει.Ουτε πολλα λεφτα θα δωσεις ουτε τιποτα.Και στη τελικη αν δεν παει κατι καλα με τον quad δεν κλαις τα λεφτα σου οπως θα εκανες με ενα καινουριο μηχανημα που δεν σε ικανοποιει. Εσυ ρε φιλε εισαι ο μονος που με καταλαβαινει. Λοιπον Ερωτηση : οταν μπει ο quad θα χρειαστει να κανω κατι ; update bios κτλ ;
cortaN@ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά τόση ώρα προσπαθούν τόσα άτομα να σου πουν την άποψή τους (την οποία ζήτησες). Αφού έχεις διαφορετική άποψη, γιατί δεν πας ν αγοράσεις τον επεξεργαστή που ο ίδιος νομίζεις πως σε καλύπτει; Δε νομίζω πως έχει νόημα το thread.
Nikosgiann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εσυ τα δικα σου ε ;;Ελα να παιξεις GTA V στον Ε8400 και μετα πηγαινε παιξε σε i5. ΔΕΝ ειναι θεμα χρηστη λεμε. Απλα ΔΕΝ τραβαει το μηχανακι στην πολυ ανηφορα.! ---------- Προσθήκη στις 18:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ---------- ξαναδες ΕΑΝ ειναι φουλ λοαντ τα cores . Εγω εως τοτε θα τρωο ΣΠΟΡΙΑ ! GTA V δεν υπαρχει ακομα. Το IV,ειναι cpu depended. ενας AMD x4 θα τα παει πολυ καλυτερα απ'οτι ειναι i5 στα παιχνιδια. Αν θες αποδειξεις,δεν κοβω λυπαμαι. Ο Γιωργακης οταν ελεγε μαζευτε αποδειξεις δεν εννοουσε αυτες. Κανε οτι γουσταρεις,πολυ ασχοληθηκαμε με την παρτη σου. φιλακια πολλα
chiderboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εσυ τα δικα σου ε ;;Ελα να παιξεις GTA V στον Ε8400 και μετα πηγαινε παιξε σε i5. ΔΕΝ ειναι θεμα χρηστη λεμε. Απλα ΔΕΝ τραβαει το μηχανακι στην πολυ ανηφορα.! Εσύ μας είπες ότι μετά από format τραβάει ενώ μετά από κάποιο καιρό σέρνεται. Αυτό δείχνει καθαρά θέμα χρήστη Το συγκεκριμένο παιχνίδι επωφελείται πολύ από επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες. Ακόμα και Athlon X4 620 να βάλεις μπορεί να πηγαίνει πολύ καλύτερα από τον 8400 Καλές αγορές εύχομαι.... :lol:Χαχαχαχα :lol:
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Εσυ ρε φιλε εισαι ο μονος που με καταλαβαινει. Λοιπον Ερωτηση : οταν μπει ο quad θα χρειαστει να κανω κατι ; update bios κτλ ; κοιτα αν δεν εχεις αναβαθμισει ποτε το bios θα χρειαστεις σιγουρα.Στο δικο μου πχ θελει αναβαθμιση για να βαλω quad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.