Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σου απάντησα ήδη. Ακόμα και να ψήνονται όπως υποστηρίζεις, με τη χρηματική διαφορά υπέρ του AMD σου μένουν λεφτά να πάρεις ακόμα και custom υδρόψυξη.
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σου απάντησα ήδη. Ακόμα και να ψήνονται όπως υποστηρίζεις, με τη χρηματική διαφορά υπέρ του AMD σου μένουν λεφτά να πάρεις ακόμα και custom υδρόψυξη. ΔΕΚΤΟ. Και αντε του βαλαμε και νερακι. Δειξε μου στα 3,8 Η 4,00 που θα ειμαι ; Γνωριζεις ;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ηδη εδω μεσα 4 ατομα δικα μου τα οποια ψηνονται με 955-965 με ψυκτρες ΘΗΡΙΑ και ΑΚΡΙΒΕΣ. Χαλαρωσε. κομματι απο κομματι διαφερει ξερεις.
profi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=389725
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΔΕΚΤΟ.Και αντε του βαλαμε και νερακι. Δειξε μου στα 3,8 Η 4,00 που θα ειμαι ; Γνωριζεις ; εξακολουθω να μην καταλαβαινω που ειναι το προβλημα με τις θερμοκρασιες.Εκτος κ αν σε απασχολει στο να εισαι εσυ ηρεμος ψυχικα,οτι δεν "καιγεσαι"δηλαδη
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 κομματι απο κομματι διαφερει ξερεις. Σε αυτο θα συμφωνησω. Διοτι εχουμε και εναν τυχερο με 965 ο οποιος στα ιδια τεστ με τον Ε8400 παιζει στους 50. Γενικως ομως εχουν θεμα. ---------- Προσθήκη στις 18:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ---------- εξακολουθω να μην καταλαβαινω που ειναι το προβλημα με τις θερμοκρασιες.Εκτος κ αν σε απασχολει στο να εισαι εσυ ηρεμος ψυχικα,οτι δεν "καιγεσαι"δηλαδη Απαντησα ηδη. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΛΕΜΕ . θελω να ειμαι οπως τωρα στους 35c με θερμοκρασια δωματιου 28,5. Δηλαδη τι αλλο θες να σου πω ; ---------- Προσθήκη στις 18:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ---------- τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=389725 οι θερμοκρασιες που εχει μεσα δεν ειναι Full load all core. Αυτο ειδα. και ενα δευτερο με τι cpu cooler ; Case: Haf 932, Cpu: AMD 1055T@4Ghz cooled by Noctua NH-D14 Αυτο το διαβασες ;;; Υπολογισε κανα 100-120Ε για Ψυκτρα και ανεμιστηρια !!
Nikosgiann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε topic starter,μονο την πρωτη σελιδα διαβασα να πω την αληθεια.. Τα παιδια προσπαθουν να σε βοηθησουν αλλα η βλακεια και η αγνοια σου δεν τους αφηνουν. αφου ανοιξες ενα θεμα και ζητας βοηθεια,δεξου την. Μην λες πραγματα παραλογα και αναληθειες,γιατι αποτι φαινεται εισαι ασχετος.σου παν να διαβασεις κατι posts αλλα εσυ το χαβα σου, Υπαρχουν και ατομα που το διαβαζουν αυτο,και μπορει να μην γνωριζουν πολλα και να πιστευουν αυτα που λες. //oftopic
cortaN@ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω. Γενικως την AMD δεν την εμπιστευομαι παντως.Ειναι σαν να εχεις ενα Lada με μοτερ απο φεραρι. καμια επαφη με τους intel. Μου εχει κολλησει ο i5 760 4 Core Μπορεί εσύ να μην την εμπιστεύεσαι, αλλά αν θες ν προβείς σε καινούρια αγορά συστήματος, θα σε συμβούλευα να πας σε AM3 socket και AMD, γιατί στην Intel είναι πολύ ρευστή η κατάσταση με τα socket και πραγματικά μπορεί ν αγοράσεις σήμερα 1156 και του χρόνου να είναι obsolete. Εκτός από αυτό η AMD προσφέρει native sata III και usb 3.0, κάτι που η Intel δεν το έχει. Με λίγα λόγια, καλύτερα να περιμένεις αλλά αν βιάζεσαι μην πας σε Intel αυτή τη στιγμή. Εκτός και αν σ ενδιαφέρει το overclocking, οπότε clock per clock είναι πιο γρήγοροι οι core i5.
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΔΕΚΤΟ.Και αντε του βαλαμε και νερακι. Δειξε μου στα 3,8 Η 4,00 που θα ειμαι ; Γνωριζεις ; Ε ρε μανία. Ορίστε: http://hardforum.com/showthread.php?p=1035667338. Στα 3.7GHz πιάνει max 54°C με την stock ψύκτρα. Εσύ που σκοπεύεις να του βάλεις μία από τις καλύτερες aftermarket (ή και να υπερβάλλεις με υδρόψυξη) δε πρόκειται να ανέβεις ποτέ πάνω από 45°C. Με την υδρόψυξη κιόλας άστα. Θα τον έχεις να σε δροσίζει το καλοκαίρι!
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε topic starter,μονο την πρωτη σελιδα διαβασα να πω την αληθεια.. Τα παιδια προσπαθουν να σε βοηθησουν αλλα η βλακεια και η αγνοια σου δεν τους αφηνουν. αφου ανοιξες ενα θεμα και ζητας βοηθεια,δεξου την. Μην λες πραγματα παραλογα και αναληθειες,γιατι αποτι φαινεται εισαι ασχετος.σου παν να διαβασεις κατι posts αλλα εσυ το χαβα σου, Υπαρχουν και ατομα που το διαβαζουν αυτο,και μπορει να μην γνωριζουν πολλα και να πιστευουν αυτα που λες. //oftopic Αποδειξεις εσυ θα μας δωσεις ;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε τι περιμενεις οτι με την στοκ θα εισαι στους 35 παλι;;;; Δηλαδη εγω που εχω 36 σε idle και 58 σε stress καιγομαι;;συγνωμη φιλε μου αλλα υπερβαλλεις η εισαι εξαιρετικα ανασφαλης με το θεμα pc
lionheart75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε μου εμείς οι ταπεινοί αγοράζουμε cpus του λαού και άμα κάτσει και κανένας intel χαριστικός τον παίρνουμε, αφού αδυνατούμε να δώσουμε 180+ ευρώ για επεξεργαστή 3ετίας. Εσείς οι Προύχοντες μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε high end - και καλά - που κυκλοφορεί και να λέτε ότι έχετε i7 στους φίλους σας στην καφετέρια. Δεν με απασχολεί καθόλου. Επίσης ούτε καθηγητής είμαι, ούτε το παίζω. Επέτρεψέ μου να λέω αυτά που τυχαίνει να γνωρίζω απο πρώτο χέρι. ok? Ευχαριστώ. Τέλος ξαναλέω, οι απαντήσεις που ψάχνεις υπάρχουν σε διάφορα threads εδώ, διάβασε και ενημερώσου, απλά τα πράγματα. Άλλαξε και ύφος σε παρακαλώ διότι στην τελική κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου δώσει έτοιμη τροφή, αν δεν στρώσεις κώλο λένε...
yannis22 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω. Γενικως την AMD δεν την εμπιστευομαι παντως.Ειναι σαν να εχεις ενα Lada με μοτερ απο φεραρι. καμια επαφη με τους intel. Στιγμές άφθονου γέλιου. Αξία ανεκτίμητη.
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ε ρε μανία. Ορίστε: http://hardforum.com/showthread.php?p=1035667338. Στα 3.7GHz πιάνει max 54°C με την stock ψύκτρα. Εσύ που σκοπεύεις να του βάλεις μία από τις καλύτερες aftermarket (ή και να υπερβάλλεις με υδρόψυξη) δε πρόκειται να ανέβεις ποτέ πάνω από 45°C. Με την υδρόψυξη κιόλας άστα. Θα τον έχεις να σε δροσίζει το καλοκαίρι! Δεν ειναι θεμα μανιας .Μια λαθος αγορα και ενα "πεσιμο" σε χαλια Cpu αμεσως-αμεσως σε ξενερωνει. Δεν ειναι λιγα 1.100 και 1.200Ε γιαυτο χαλαρωστε ολοι. Ειδικα αν τα βγαζεις μονος σου σιγουρα δεν ειναι λιγα !
Nikosgiann Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αποδειξεις εσυ θα μας δωσεις ; για την εφορια τις θες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.