Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καθε 2-3 χρονια αλλαζω, συστημα οποτε ναι θελω να το αλλαξω.

Δινω 1.100Ε οθονη keyboard κτλ εχω. Οποτε δνε τα χρειαζομαι.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3571874&postcount=1

Εδώ είναι η λύση σου, αν βγάλεις την οθόνη που δε χρειάζεσαι, και αλλάξεις επεξεργαστή με τον Χ6 1055Τ

end of story./

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Value for money.

Αυτό σημαίνει ότι κοστίζει ένα σωρό λεφτά και δεν προσφέρει τίποτα. Πρόκειται για πολύ θερμό επεξεργαστή (φοβόσουν τις θερμοκρασίες των AMD και πας και παίρνεις μία από τις πιο καυτές CPU που υπάρχουν!) με socket που θα φύγει από την αγορά σε λίγο. Σκοπεύεις να πάρεις νεκρή πλατφόρμα εν ολίγοις.

ΔΕΚΤΟ !

ΚΑνε εσυ προταση με αποδειξεις .

ΟΛΑ τα socket φευγουν καποτε ξερεις.

Το 775 ειναι ηδη 5χρονια +.

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:40 ----------

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3571874&postcount=1

Εδώ είναι η λύση σου, αν βγάλεις την οθόνη που δε χρειάζεσαι, και αλλάξεις επεξεργαστή με τον Χ6 1055Τ

end of story./

Αυτος ο Amd δειχνει καλος . Να γραψει καποιος που τον εχει ομως.

Να δουμε ψηνεται ;;;;

Δημοσ.
Ο γραπτος λογος δεν ειναι ιδιος με τον προφορικο. Σε καποια εχει δικαιο ο.κ.

Εαν θες γραψε την αποψη σου για Ε8400,i5 και Amd 1055T.

Τι να κανω αφου θελω καποιον απο τους 2 ;

Δεν παιρνω 955-965 και διαφορα αλλα LAda.

Οταν αγορασα πριν 3 χρονια Ε8400 στα 280Ε ηξερα οτι θα πηγαινε 3 χρονια.

Απλα τα πραγματα φιλαρακο.

Φιλαράκο είσαι άσχετος γιαυτό πρόσεχε τι γράφεις!

Ο i5 που λες δεν είναι ένας επεξεργαστής αλλά μία ολόκληρη σειρά επεξεργαστών με διαφορετικά spec και τιμές.

Με την άποψή σου περί... Lada το μόνο που μου δείχνεις είναι ότι ή είσαι άσχετος με τους επεξεργαστές και γενικά με τα pc, ή ότι είσαι εγκάθετος αν ξέρεις τι λες...

Πολύ πιο απλά τα πράγματα από ότι νομίζεις φίλε μου.... :shifty:

Δημοσ.
Φιλαράκο είσαι άσχετος γιαυτό πρόσεχε τι γράφεις!

Ο i5 που λες δεν είναι ένας επεξεργαστής αλλά μία ολόκληρη σειρά επεξεργαστών με διαφορετικά spec και τιμές.

Με την άποψή σου περί... Lada το μόνο που μου δείχνεις είναι ότι ή είσαι άσχετος με τους επεξεργαστές και γενικά με τα pc, ή ότι είσαι εγκάθετος αν ξέρεις τι λες...

Πολύ πιο απλά τα πράγματα από ότι νομίζεις φίλε μου.... :shifty:

i5-760 σου κανει;

Η θες να παρω το lada ; καθενας εχει την αποψη του μεγαλε .

Δημοσ.

παρε τον Lada 955, η αμα δεν θες παρε τον 1055 και μια καλη ψυκτρα και κλοκαρε τον...

με τα λεφτα που θα γλυτωσεις παιρνεις μια καλυτερη καρτα γραφικων, οπου ουτως η αλλως αυτη παιζει τον κυριοτερο ρολο στα παιχνιδια

αν και εγω στη θεση σου θα κοιταζα για κανενα μεταχειρισμενο quad s775 γυρω στο 100ευρω...

Δημοσ.
παρε τον Lada 955, η αμα δεν θες παρε τον 1055 και μια καλη ψυκτρα και κλοκαρε τον...

με τα λεφτα που θα γλυτωσεις παιρνεις μια καλυτερη καρτα γραφικων, οπου ουτως η αλλως αυτη παιζει τον κυριοτερο ρολο στα παιχνιδια

αν και εγω στη θεση σου θα κοιταζα για κανενα μεταχειρισμενο quad s775 γυρω στο 100ευρω...

Ετσι μαλιστα. Το θεμα ειναι ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος εδω μεσα που να εχει τον 1055 να μας γραψει εντυπωσεις ;

955 με τιποτα φιλε.

Οσο για το quad s775,αντε και τον αγορασα,πως θα ξερω οτι δεν τον εχει λιωσει ο προηγουμενος ;

Δημοσ.

Φίλε δεν λές να καταλάβεις κάποια πράγματα, με το συμπάθειο κιόλας.

Μας συγκρίνεις κατα αρχάς τις θερμοκρασίες ενός 2πύρηνου core2duo 8400 65W tdp με τον εξαπύρηνο 1055Τ 125W tdp και τον 4πύρηνο 955 125W tdp. Μας λές ότι οι AMD είναι ζεστοί ενώ οι intel κρύοι (λές και εμείς δεν είχαμε κάποια στιγμή τον 8400 ή κάποιον άλλο της intel) και μας παραθέτεις φωτό απο το cpu-z, core temp και linpack σε συχνότητα stock, 3 λούπες με standard stress level και vcore 1,15v.

Δοκίμασε κατ αρχάς να τον πάς στα 3,8 - 3,9gig, όχι στα 4gig δεν χρειάζεται, με το ανάλογο ρεύμα ~1.3v+ (ανάλογα το κομμάτι) και τρέξε 5 λούπες με maximun stress level ή OCCT linpack και τα ξαναλέμε, πόσταρε αν θέλεις και μία φωτό έτσι για την ιστορία. ;) Να δείς κάτι γεμάτες 55άρες μπορεί και παραπάνω να σου φύγει το καφάσι και να πάψεις να λές αυτά που λές επανειλημμένα. :P

Επίσης απο την στιγμή που είσαι κολλημένος να πάρεις intel απο ότι φαίνεται και το έχεις προαποφασίσει (διότι αυτό συμβαίνει), τι ανοίγεις το τόπικ δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά. :rolleyes:

Τέλος σωστά αυτά που σου είπαν τα παιδιά. Και το 1156 και το 1366 είναι υπο αντικατάσταση, άρα ... τι θα κάνεις τώρα?

Οι απαντήσεις που φαίνεται να ψάχνεις υπάρχουν σε διάφορα topics εδώ και για τους 2 επεξεργαστές.

Διάβασε λοιπόν αρχικά τα τόπικ που έχουν ανοίξει κατα καιρούς για τους AMD και τους Intel και αφού ενημερωθείς, αγόρασε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. ;)

Δημοσ.

Δεν παιρνω 955-965 και διαφορα αλλα LAda.

.

κάπου εδώ αποχωρώ...κ βάλτο καλά στο κεφάλι σου,οι AMD δέν ψήνονται όσο κ να θες!!*

πάρε INTEL ι89 core37800532 ή AMD 1357Τ/tttrttrxt ο καθένας με την γνώμη του όπως είπες κ εσύ με την δική σου!

*για του λόγου το αληθές

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100557&page=193

κ τα 3 φαν κάτω από 1000 στροφές!!

Δημοσ.
πες μας και τι ψυξη εχεις στον 8400 και εχεις τετοιες θερμοκρασιες.Γιατι με τη stock δεν εισαι σιγουρα

χεχε..Λοιπον φοραει το Θηριο

http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-cooler.html

Την οποια ψυκτρα φυσικα θα την αγορασω και για το επομενω συστημα οποιο και να ειναι.

Γιαυτο ζηταω καποιον που να εχει i5-760 H Amd 1055T να μας δειξει τι κανουν τα μηχανακια σε Stress.

Δημοσ.

lionheart respect απλα.Τα ειπες ετσι οπως πρεπει.

κατι αλλο

φιλε GE8400 πιο ακριβως ειναι το προβλημα σου με τις θερμοκρασιες δεν μπορω να καταλαβω;;εφοσον ο κατασκευαστης σου δινει πχ 70-80 max κλπ και στο stress εισαι στους 60 πχ τι πειραζει;;Την δουλεια του δεν την κανει;Η σε ενοχλει η φασαρια;;

Προσωπικα με τον E6600 δεν εχω προβλημα αν και ειναι ζεστο κομματι.Στο stress τραβαει 56-58 με την zalman και εχω οριο 85

Δημοσ.
ΔΕΚΤΟ !

ΚΑνε εσυ προταση με αποδειξεις .

ΟΛΑ τα socket φευγουν καποτε ξερεις.

Το 775 ειναι ηδη 5χρονια+.

Η διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το s1366 πάει να αποσυρθεί, ενώ το AM3 μεσουρανεί. Η μία πλατφόρμα είναι σίγουρο ότι θα πάψει να υφίσταται με το νέο έτος, η δεύτερη θα υπάρχει για χρόνια ακόμα.

Τώρα βέβαια εσύ καρακολλημένος είσαι. Θέλεις να δώσεις παραπάνω από τα διπλάσια λεφτά που ζητάει ο Intel μόνο και μόνο επειδή θεωρείς σκ**ά την αντίπερα όχθη, όσο κι αν όλος ο κόσμος βουίζει για το αντίθετο. Με ποιο σκεπτικό; Ότι ο AMD ίσως να ψήνεται (κάτι που δεν ισχύει). Ε σε περίπτωση που τον πάρεις και ψήνεται, με τα 250€ που γλύτωσες από την αγορά του παίρνεις... custom υδρόψυξη. :-)

Δημοσ.
Φίλε δεν λές να καταλάβεις κάποια πράγματα, με το συμπάθειο κιόλας.

Μας συγκρίνεις κατα αρχάς τις θερμοκρασίες ενός 2πύρηνου core2duo 8400 65W tdp με τον εξαπύρηνο 1055Τ 125W tdp και τον 4πύρηνο 955 125W tdp. Μας λές ότι οι AMD είναι ζεστοί ενώ οι intel κρύοι (λές και εμείς δεν είχαμε κάποια στιγμή τον 8400 ή κάποιον άλλο της intel) και μας παραθέτεις φωτό απο το cpu-z, core temp και linpack σε συχνότητα stock, 3 λούπες με standard stress level και vcore 1,15v.

Δοκίμασε κατ αρχάς να τον πάς στα 3,8 - 3,9gig, όχι στα 4gig δεν χρειάζεται, με το ανάλογο ρεύμα ~1.3v+ (ανάλογα το κομμάτι) και τρέξε 5 λούπες με maximun stress level ή OCCT linpack και τα ξαναλέμε, πόσταρε αν θέλεις και μία φωτό έτσι για την ιστορία. ;) Να δείς κάτι γεμάτες 55άρες μπορεί και παραπάνω να σου φύγει το καφάσι και να πάψεις να λές αυτά που λές επανειλημμένα. :P

Επίσης απο την στιγμή που είσαι κολλημένος να πάρεις intel απο ότι φαίνεται και το έχεις προαποφασίσει (διότι αυτό συμβαίνει), τι ανοίγεις το τόπικ δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά. :rolleyes:

Τέλος σωστά αυτά που σου είπαν τα παιδιά. Και το 1156 και το 1366 είναι υπο αντικατάσταση, άρα ... τι θα κάνεις τώρα?

Οι απαντήσεις που φαίνεται να ψάχνεις υπάρχουν σε διάφορα topics εδώ και για τους 2 επεξεργαστές.

Διάβασε λοιπόν αρχικά τα τόπικ που έχουν ανοίξει κατα καιρούς για τους AMD και τους Intel και αφού ενημερωθείς, αγόρασε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. ;)

Παντως τον επεξεργαστη του ΛΑΟΥ δεν θα τον αγορασω.

ΛΑντα μακρια λεμε( 955-965)

ΑΦου λοιπον εσυ εισαι καθηγητης

Αναμεσα σε i5-760 και Amd 1055Τ τι θα μας πεις ; ;;;

ΔΕΝ ειπα οτι θελω ιντελ χαλαρωσε.

Δωσε αποδειξεις ομως για κατι που γραφεις !

---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ----------

lionheart respect απλα.Τα ειπες ετσι οπως πρεπει.

κατι αλλο

φιλε GE8400 πιο ακριβως ειναι το προβλημα σου με τις θερμοκρασιες δεν μπορω να καταλαβω;;εφοσον ο κατασκευαστης σου δινει πχ 70-80 max κλπ και στο stress εισαι στους 60 πχ τι πειραζει;;Την δουλεια του δεν την κανει;Η σε ενοχλει η φασαρια;;

Προσωπικα με τον E6600 δεν εχω προβλημα.Στο stress τραβαει 56-58 με την zalman

Στους 40-45 παιζω Φουλ ΟΧΙ 60.

ΔΕΝ εχω προβλημα με τον Ε8400. Απλως θελω να αλλαξω μηχανακι.

Το συγκεκριμενο πουληθηκε πριν λιγο.

ΟΠΟΤΕ αναμεσα σε i5-760 και Amd 1055Τ ζηταω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το ποιον να επιλεξω.

Αυτα.

Δημοσ.

φιλε μου εχεις καποια στοιχεια-αποδειξεις οτι ο 955 δεν ειναι καλος???

γιατι αμα πεταμε ετσι μια κουβεντα, πρεπει να την δικαιολογουμε κιολας, δεν γινεται να λεμε οτι να ναι στο ντουκου...

Δημοσ.
Η διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το s1366 πάει να αποσυρθεί, ενώ το AM3 μεσουρανεί. Η μία πλατφόρμα είναι σίγουρο ότι θα πάψει να υφίσταται με το νέο έτος, η δεύτερη θα υπάρχει για χρόνια ακόμα.

Τώρα βέβαια εσύ καρακολλημένος είσαι. Θέλεις να δώσεις παραπάνω από τα διπλάσια λεφτά που ζητάει ο Intel μόνο και μόνο επειδή θεωρείς σκ**ά την αντίπερα όχθη, όσο κι αν όλος ο κόσμος βουίζει για το αντίθετο. Με ποιο σκεπτικό; Ότι ο AMD ίσως να ψήνεται (κάτι που δεν ισχύει). Ε σε περίπτωση που τον πάρεις και ψήνεται, με τα 250€ που γλύτωσες από την αγορά του παίρνεις... custom υδρόψυξη. :-)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ηδη εδω μεσα 4 ατομα δικα μου τα οποια ψηνονται με 955-965

με ψυκτρες ΘΗΡΙΑ και ΑΚΡΙΒΕΣ. Χαλαρωσε.

---------- Προσθήκη στις 18:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:59 ----------

φιλε μου εχεις καποια στοιχεια-αποδειξεις οτι ο 955 δεν ειναι καλος???

γιατι αμα πεταμε ετσι μια κουβεντα, πρεπει να την δικαιολογουμε κιολας, δεν γινεται να λεμε οτι να ναι στο ντουκου...

ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. Απαντησα πιο κατω ομως.

Διαβασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...