GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 με τσι υγείες σου.... θανκς !! Εεε καιρος ηταν να το πουλησω. Να παω λιγο πιο ΦΑΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ http://www.plaisio.gr/Cart.aspx?Action=UpdateCart Οποιος θελει ας το τσεκαρει
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Και πήρες το χειρότερο VFM που υπάρχει...
zanzavar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Από τα πιό χαζά topic που έχω διαβάσει.... με το συμπάθειο κιόλας..... πιάσε το αυγό και κούρευτο! Ό,τι να' ναι! Και το link που δίνεις εμφανίζει άδειο καλάθι.
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Και πήρες το χειρότερο VFM που υπάρχει... Δηλαδη ; Για ποιο λες ;
profi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 "ειρωνικό" ήταν...το ξέρεις πως κ το s1366 τέλος εε?
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Από τα πιό χαζά topic που έχω διαβάσει.... με το συμπάθειο κιόλας..... πιάσε το αυγό και κούρευτο! Ό,τι να' ναι! Αυγα ΓΚουντ . Πιασε ενα ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- "ειρωνικό" ήταν...το ξέρεις πως κ το s1366 τέλος εε? Πλακα κανεις ; Απο ποτε ;
zanzavar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αυγα ΓΚουντ . Πιασε ενα ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- Πλακα κανεις ; Απο ποτε ; Σχεδόν ένα χρόνο είναι γνωστό... άν και έχω την εντύπωση ότι είναι παραπάνω...
profi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 οχι φίλε μου δεν κάνω πλάκα,εσύ μας κάνεις πλάκα αλλά δεν γελάει κανείς!σου είπαμε πολύ διάβασμα,κ υπομονή μέχρι χριστούγεννα που έρχονται νέα πράγματα κ από τις 2 εταιρίες με ό,τι επακόλουθο έχει αυτό στις τιμές κ στον ανταγωνισμό!! αλλά αφού δεν θες να ακούσεις,πάνε πάρε ι7,κ όταν θα ρωτάς εδώ γιατί βαράει 80αρια θα γελάμε όλοι μαζί!!
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σχεδόν ένα χρόνο είναι γνωστό... άν και έχω την εντύπωση ότι είναι παραπάνω... Ωραια . Δηλαδη να το αλλαξω με i5 ; ---------- Προσθήκη στις 17:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ---------- οχι φίλε μου δεν κάνω πλάκα,εσύ μας κάνεις πλάκα αλλά δεν γελάει κανείς!σου είπαμε πολύ διάβασμα,κ υπομονή μέχρι χριστούγεννα που έρχονται νέα πράγματα κ από τις 2 εταιρίες με ό,τι επακόλουθο έχει αυτό στις τιμές κ στον ανταγωνισμό!!αλλά αφού δεν θες να ακούσεις,πάνε πάρε ι7,κ όταν θα ρωτάς εδώ γιατί βαράει 80αρια θα γελάμε όλοι μαζί!! ρε φιλε με δουλευεις τωρα ; Ο Ε8400 φευγει αποψε. Αυριο θελω νεο συστημα και εσυ τωρα μας λες ιστοριες. χαλαρωσε. Αφου τα ξερεις ολα κανε προταση :-D
profi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 θες τώρα μία κ καλή να πάρεις σύστημα δυνατό?ή κάτι για μέχρι τα χριστούγενα που έρχονται τα νέα καλούδια το οποίο θα αναβαθμίσεις με λίγα χρήματα?στην πρώτη περίπτωση πες ποσό που δίνεις στην δεύτερη μπλέξαμε λίγο... η απάντησή μου να ξέρεις πως θα γέρνει προς AMD,το λέω για να μην νομίζεις πως σε παγίδεψα με την διατύπωση μετά!αλήθεια χωρίς ειρωνία or somethin! το μπλέξαμε το λέω γιατί δεν υπάρχει τώρα κάτι σε ιντελ (cpu or motherboard) που μπορείς να αγοράσεις κ να αποδειχθεί καλή αγορά που θα εκμεταλευτείς τα χριστούγενα...όλα στην ιντελ θα αλλάξουν οπότε mobo cpu θα σου μείνουν στο χέρι!όχι ότι δεν θα είναι "καλα" αλλά θα έχεις το ψυχολογικό πως έχεις παλιάς γενιάς υλικό ενώ πλήρωσες ακριβά λίγους μήνες πριν!
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 θες τώρα μία κ καλή να πάρεις σύστημα δυνατό?ή κάτι για μέχρι τα χριστούγενα που έρχονται τα νέα καλούδια το οποίο θα αναβαθμίσεις με λίγα χρήματα?στην πρώτη περίπτωση πες ποσό που δίνεις στην δεύτερη μπλέξαμε λίγο...η απάντησή μου να ξέρεις πως θα γέρνει προς AMD,το λέω για να μην νομίζεις πως σε παγίδεψα με την διατύπωση μετά!αλήθεια χωρίς ειρωνία or somethin! Καθε 2-3 χρονια αλλαζω, συστημα οποτε ναι θελω να το αλλαξω. Δινω 1.100Ε οθονη keyboard κτλ εχω. Οποτε δνε τα χρειαζομαι.
zanzavar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν περιορίζεις τις επιλογές σου σε i5/i7 και μετά σε Phenom X6 1055Τ είσαι άκυρος από την αρχή αν ζητάς συγκεκριμένες προτάσεις. και εξηγούμε και δε post-άρω ξανά αν δεν αλλάξει κάτι: 1)δε θες να καταλάβεις ότι το pc σου κολάει σκατολοϊδια από την χρήση που του κάνεις και δε φταίει η CPU σου για τα κολλήματα που ανέφερες στην αρχή. 2)δεν έχεις αναφέρει την σύνθεση του υπολογιστή σου μέχρι τώρα για να ξέρουμε τι έχεις και τι μπορεί να φταίει ή τι μπορεί να αλλάξει. 3)έχεις ένα ύφος που αν κάποιος έχει όρεξη να σε βοηθήσει, του την αλλάζεις αμέσως 4)δεν έχεις καμία όρεξη να μάθεις 2-3 πραγματάκια και συμπεριφέρεσαι σα το ανιψάκι μου που είναι 4 χρονών και θέλει παιχνίδια ΤΩΡΑ!!! 5)δε λες πόσα δίνεις, αν υπάρχει όριο 6)αυτό είναι προσωπική άποψη αλλά δε πιστεύω ότι υπάρχει και 100% το πρόβλημα που λες, έχω δει αρκετά topic που ξεκινάνε μόνο για το χαβαλέ, το flame, και τις ειρωνίες.
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδη ; Για ποιο λες ; Value for money. Αυτό σημαίνει ότι κοστίζει ένα σωρό λεφτά και δεν προσφέρει τίποτα. Πρόκειται για πολύ θερμό επεξεργαστή (φοβόσουν τις θερμοκρασίες των AMD και πας και παίρνεις μία από τις πιο καυτές CPU που υπάρχουν!) με socket που θα φύγει από την αγορά σε λίγο. Σκοπεύεις να πάρεις νεκρή πλατφόρμα εν ολίγοις.
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν περιορίζεις τις επιλογές σου σε i5/i7 και μετά σε Phenom X6 1055Τ είσαι άκυρος από την αρχή αν ζητάς συγκεκριμένες προτάσεις. και εξηγούμε και δε post-άρω ξανά αν δεν αλλάξει κάτι: 1)δε θες να καταλάβεις ότι το pc σου κολάει σκατολοϊδια από την χρήση που του κάνεις και δε φταίει η CPU σου για τα κολλήματα που ανέφερες στην αρχή. 2)δεν έχεις αναφέρει την σύνθεση του υπολογιστή σου μέχρι τώρα για να ξέρουμε τι έχεις και τι μπορεί να φταίει ή τι μπορεί να αλλάξει. 3)έχεις ένα ύφος που αν κάποιος έχει όρεξη να σε βοηθήσει, του την αλλάζεις αμέσως 4)δεν έχεις καμία όρεξη να μάθεις 2-3 πραγματάκια και συμπεριφέρεσαι σα το ανιψάκι μου που είναι 4 χρονών και θέλει παιχνίδια ΤΩΡΑ!!! 5)δε λες πόσα δίνεις, αν υπάρχει όριο 6)αυτό είναι προσωπική άποψη αλλά δε πιστεύω ότι υπάρχει και 100% το πρόβλημα που λες, έχω δει αρκετά topic που ξεκινάνε μόνο για το χαβαλέ, το flame, και τις ειρωνίες. Ο γραπτος λογος δεν ειναι ιδιος με τον προφορικο. Σε καποια εχει δικαιο ο.κ. Εαν θες γραψε την αποψη σου για Ε8400,i5 και Amd 1055T. Τι να κανω αφου θελω καποιον απο τους 2 ; Δεν παιρνω 955-965 και διαφορα αλλα LAda. Οταν αγορασα πριν 3 χρονια Ε8400 στα 280Ε ηξερα οτι θα πηγαινε 3 χρονια. Απλα τα πραγματα φιλαρακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.