Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δεν γνωρίζω καμιά περίπτωση που έδωσε 143 ευρώ για τον 955 και να το μετάνοιωσε. Μπορείς να μας εξιστορήσεις τις περιπτώσεις αυτές και ποσους μπουλους πήρανε;

Εγω γνωριζω αρκετους. Αυτο δεν ειναι το θεμα μας ομως.

Οπως και να εχει οι intel επεξεργαστες ΗΤΑΝ ειναι και Θα ειναι πιο μπροστα.

Απλα μου εκανε εντυπωση ο 6 Core της Amd και ειπα να ρωτησω.

Οποιος εχει εναν απο τους 2 δηλαδη i5-1055T θα ηθελα να μας γραψει εντυπωσεις.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λαθος το εγραψα-Μπουλο εννοω Ο συγκεκριμενος πουλησε το μηχανακι διοτι δεν του εκανε σωστα την δουλεια.

Τωρα οτι οι Amd "καιγονται " οταν φορτωνουν το ξερω.

Φωτια και λαυρα ειναι.

Γιαυτο φοβαμαι!

Ούτε καίγονται, ούτε λάθος δουλειά κάνουν, ήμαρτον. Αντίθετα κάνουν πιο φτηνα και πιο κρύα τη δουλειά που κάνουν οι ιντελ αλλά με μικρό κόστος σε ταχύτητα. Και επειδή δε σε κόβω για άτομο που ριπάρει blu ray ταινίες στα 1080p μια χαρά θα σου κάνουν οι AMD. Eκτός αν έχεις χρήμα να πετάς. Τότε παρε ιντελ. Εμείς τα φτωχαδάκια προτιμάμε AMD.

Αυτά.

Kαι ψάξε λίγο τα facts σου, έχεις πολύ λάθος εντύπωση για το χώρο των υπολογιστών.

Δημοσ.

Τωρα οτι οι Amd "καιγονται " οταν φορτωνουν το ξερω.

Φωτια και λαυρα ειναι.

Γιαυτο φοβαμαι!

Κατι τετοια δεν μπορω να ακουω.Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι οι amd καιγονται και ειναι φωτια και λαυρα???Απο το συγκεκριμενο video που συγκρινει hardware εποχης thunderbird και καιγοτανε αν του εβγαζες την ψυχτρα???Ο athlon που εχω στην υπογραφη μου τοσα χρονια πανω απο 45 C δεν εχει παει(ενω σε εναν αντιστοιχο pentium 4 του ξαδελφου μου βραζει αυγα) και ο phenom που εχω τωρα κυμαινετε στα ιδια επιπεδα θερμοκρασιων.Για αυτο καλο θα ητανε μην λεμε οτι να ναι , οπως οτι καιγονται οταν φορτωνουν και αλλα τετοια.

Δημοσ.
Εγω γνωριζω αρκετους. Αυτο δεν ειναι το θεμα μας ομως.

Οπως και να εχει οι intel επεξεργαστες ΗΤΑΝ ειναι και Θα ειναι πιο μπροστα.

Απλα μου εκανε εντυπωση ο 6 Core της Amd και ειπα να ρωτησω.

Οποιος εχει εναν απο τους 2 δηλαδη i5-1055T θα ηθελα να μας γραψει εντυπωσεις.

Κανείς δεν σου έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι να αγοράσεις AMD και ούτε μας ενδιαφέρει η άποψη σου για τα προϊόντα της εταιρείας διότι προφανώς έχεις ελλείπείς γνώσεις και εμπειρία.

Δημοσ.
Oπως και να εχει οι intel επεξεργαστες ΗΤΑΝ ειναι και Θα ειναι πιο μπροστα.

Εφοσον ηταν ειναι και θα ειναι πιο μπροστα η intel δεν βρισκω το λογο να παρεις τον 1055Τ.

Αλλωστε καιγονται και μυρίζουν μετα.

Σου ειπα ριξε λιγο διαβασμα αλλα δεν με ακους.

Δημοσ.
Εφοσον ηταν ειναι και θα ειναι πιο μπροστα η intel δεν βρισκω το λογο να παρεις τον 1055Τ.

Αλλωστε καιγονται και μυρίζουν μετα.

Σου ειπα ριξε λιγο διαβασμα αλλα δεν με ακους.

Εσυ εχεις 1055Τ ;

Δειξε μου φωτο απο Cpu stress να δω θερμοκρασιες .

ΚΑτω απο 55 δεν θα εχεις .

Δημοσ.
Εσυ εχεις 1055Τ ;

Δειξε μου φωτο απο Cpu stress να δω θερμοκρασιες .

ΚΑτω απο 55 δεν θα εχεις .

Δεν έχω πιάσει ποτέ πάνω από 39 σε AMD Phenom II 965 BE στα 3.8 Ghz με αέρα και όταν έιχα νερό επάνω ήμουν 34 σταθερά σε 100% και idle 27

Δημοσ.
Δεν έχω πιάσει ποτέ πάνω από 39 σε AMD Phenom II 965 BE στα 3.8 Ghz με αέρα και όταν έιχα νερό επάνω ήμουν 34 σταθερά σε 100% και idle 27

Ενταξει παιζει ρολο και το κουτι.

Εγω σε 4 ατομα που ξερω απο εδω μεσα κατω απο 50 στο intelburntest δυσκολα.

Με cooler θηρια οχι αστεια. Τεσπα.

Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα !!

Αλλαγη Η τον κραταω ;

Δημοσ.

Εγώ που τρέχω fanless την AMD CPU μου και δεν έχει πιάσει πάνω από 40°C; :devil:

Μην σκέφτεσαι με τέτοια μυαλά. Οι AMD είναι άριστοι επεξεργαστές και στο 95% των περιπτώσεων καλύτεροι των αντίστοιχων σε χρήματα Intel. Ούτε «τεχνολογικά» ήταν πάντοτε μπροστά οι Intel. Επί εποχής Athlon 64 η Intel απλά δεν υπήρχε. Εάν θέλεις σώνει και ντε να αλλάξεις επεξεργαστή ο 1055Τ είναι η καλύτερη επιλογή. Ή τουλάχιστον πολύ καλύτερη από τον Core i5.

Αλλά όπως ειπώθηκε... δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση. Το ότι το PC σου κολλάει τρελά αν δεν του κάνεις συνέχεια format οφείλεται σε κακή χρήση του λειτουργικού σου ή σε κακό λειτουργικό. Ο επεξεργαστής δεν έχει σχέση!

Δημοσ.

φίλε μου σου λέω δεν έχω ανεμιστήρα στην ψύκτρα...

αν δεν έχεις σκοπό να ακούσεις μην ρωτάς!τσάμπα κόπος!

όπως σου είπαν έχεις μείνει πίσω στις εξελίξεις....πολύ πίσω!

πάρε AMD που δεν χρειάζονται κ φορμάτ συχνά!

Δημοσ.
Εγώ που τρέχω fanless την AMD CPU μου και δεν έχει πιάσει πάνω από 40°C; :devil:

Μην σκέφτεσαι με τέτοια μυαλά. Οι AMD είναι άριστοι επεξεργαστές και στο 95% των περιπτώσεων καλύτεροι των αντίστοιχων σε χρήματα Intel. Ούτε «τεχνολογικά» ήταν πάντοτε μπροστά οι Intel. Επί εποχής Athlon 64 η Intel απλά δεν υπήρχε. Εάν θέλεις σώνει και ντε να αλλάξεις επεξεργαστή ο 1055Τ είναι η καλύτερη επιλογή. Ή τουλάχιστον πολύ καλύτερη από τον Core i5.

Αλλά όπως ειπώθηκε... δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση. Το ότι το PC σου κολλάει τρελά αν δεν του κάνεις συνέχεια format οφείλεται σε κακή χρήση του λειτουργικού σου ή σε κακό λειτουργικό. Ο επεξεργαστής δεν έχει σχέση!

Ωραια . Οποτε δεν τον πειραζω,συνεχιζω με 3 χρονια πισω !

Δημοσ.
Ωραια . Οποτε δεν τον πειραζω,συνεχιζω με 3 χρονια πισω !

Η καλύτερη λύση. Το ότι είναι παλιός ο επεξεργαστής σου δεν σημαίνει ότι είναι αδύναμος. Για τα κολλήματα και τα format, πήγαινε στο section των Windows και άνοιξε εκεί ένα θέμα για βοήθεια. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...