zanzavar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κατάλαβα αυτό που είπες.Μπορείς να το κάνεις πιο κατανοητό? Το θέμα είναι ότι ανοίγει thread ο τύπος, λέει οτι οι amd καίγονται, τους παρομοιάζει με lada ενώ τους intel με mercedes και άλλα τέτοια όμορφα, χωρίς να αποδεικνύει αυτά που λέει. Απλά κράζει... κατάλαβα καλά ή όχι? Αν δεν κατάλαβα καλά, εξηγησέ μου σε παρακαλώ. Μια χαρά κατάλαβες για το παλικάρι, δε θα διαφωνήσω σε αυτό. Αυτό που είπα είναι ότι αυτά τα ακούω και τα διαβάζω και από πωλητές αλλά και από άλλα site. Και δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι κακό επειδή ακούστηκαν αυτές οι απόψεις. Ίσως που και που να βοηθάει να ακούγονται γιατί καθίσταται σαφές ότι δεν έχουν επιχείρημα και είναι οπαδικού χαρακτήρα. ΄Ετσι βοηθάει σε τελική ανάλυση την κριτική σκέψη και στάση του υποψήφιου αγοραστή απέναντι σε τέτοια παραδείγματα. Τις δύο γραμμές που έγραψα με την αδυναμία να γράψει ένα DVD και να παίζει SC2 ταυτόχρονα, δε το έβγαλα από το μυαλό μου, αλλά το έγραψε το παλικάρι που άρχισε το topic. Τέτοια επιχειρήματα πιστεύω ότι πρέπει να ακούγονται ώστε να φαίνετε το επίπεδο των γνώσεων αυτών που τα υποστηρίζουν. ---------- Προσθήκη στις 23:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ---------- Άστο κατάλαβα. (οι άτιμες οι μπύρες βραδιάτικα...) Χαλαρά... δε τρέχει θέμα
tzampatzis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ας γελασουν μαζι μου διοτι ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ οπως λετε το προτιμω ΑΠΟ ΤΟ να κλαινε τα λεφτα τους μετα ΤΑ ΟΠΟΙΑ Δεν τα βγαζουν οι ιδιοι απο την ΤΣΕΠΗ ΜΕΓΑΛΕ !!ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ κλαινε ! ΚΑΙ εσεις συνεχιζεται να λετε για AMD.Αυτα να τα βλεπουν οι Admins εδω μεσα-Διοτι πωλητες ΒΓΑΖΟΥΝ τρελο χρημα απο ΕΔΩ . Αντε καληνυχτα σας τωρα. Ότι ΄να ναι....Ίχνος λογικής δεν υπάρχει...
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφορουμίτες, παρακαλώ θερμά: 1. Να μην ταΐζετε τα trolls 2. Όταν βλέπετε κάποιον(-α) να φλιπάρει και να αρχίζει να αποκαλεί τους συνομιλητές του(-ης) «ζώα» και άλλα τέτοια ωραία, σε καμία περίπτωση να μην απαντάτε (ακόμη κι αν οι χαρακτηρισμοί έχουν ως στόχο εσάς), αλλά να στέλνετε άμεσα report και να αφήνετε το θέμα σε αυτούς που είναι εντεταλμένοι να χειρίζονται αυτές τις περιπτώσεις Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.