Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εφτιχός εσύ έχεις φερράρι και είσαι μάγκας, άντε παράτα μας τώρα με τις μαλακίες σου

καλα εσυ παιζεις ακομα με 4850 ε ;;

Αν με κανεις φιλο σου χαριζω μια 5770 που Δεν ειναι καλη !!

αχχαχαχαχαχαχαχαχα:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
ΓΕΝΙΚΑ: φιλε μου, διαβαζω το θεμα σου, και βλεπω οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου για την τσεπη σου και το μονο που σε νοιαζει ειναι να υποστηριζεις αποψεις ξεπερασμενες!!

εαν δεν εχεις τις γνωσεις να υποστηριξεις κατι και αν δεν εισαι διατεθειμενος να αλλαξεις πλατφορμα, τοτε μη ζητας γνωμες!

κανε ενα θεμα και πες: "θελω ενα συστημα στηριγμενο σε ιντελ, με "Χ" χρηματα". τι μπορω να παρω? τελος! μην ρωτας αποψεις για AMD ή i5 ή ι7 ή οτιδηποτε αλλο. δεν υπαρχει λογος να χανουμε το χρονο μας.

ΕΙΔΙΚΑ: εχω στησει το παρακατω συστημα εδω και 2 χρονια. δεν εχει κανενα προβλημα με 3 διαφορετικα λειτουργικα (ΧΡ- vista-7) ! ο 8400 για την εποχη του ηταν απο τους κορυφαιους 2πυρηνους. ομως οταν κανεις βαρυ multitasking, τοτε υπαρχει θεμα....., δεν μπορει να ανταποκριθει! και ειναι φυσικο!

επισης, προφανως απο αυτα που λες, δεν κανεις σωστη συντηρηση στο πισι σου και γι αυτο το λογο βαραινει γρηγορα και θελει φορματ. και δεν μιλαω για τη σκονη.....!!!!!

αλλο ενα στοιχειο

Το συστημα που εχω ηδη ειναι 100 φορες καλυτερα απο αυτο.

5870 σου λεει κατι ;

Eμένα προσωπικά τίποτα δεν μου λέει, εσένα? :lol::lol:

Το παρακάτω επισυναπτόμενο σου θυμίζει κάτι?

Πάντως παιδιά μπράβο μας, καταφέραμε να πάμε ένα άκυρο thread στις 20+ σελίδες και να το κρατάμε πάνω-πάνω στις αναβαθμίσεις.

Εύγε μας. ;)

post-138197-129063123335_thumb.jpg

Δημοσ.
Λοιπον κατεληξα σε Amd 1055T.

Καλη μου αγορα αυριο απο πλαισιο.

κλεινω γιατι το πρωι παω ΣΧΟΛΕΙΟ !!

καληνυχτα !

οπα οπα μην πάρεις ΛΑΔΑ γιατί θα τα φτύσει στο δρόμο για το σχολείο.

άντε καλό ύπνο με την φερραρι σου

Δημοσ.

Πάντως παιδιά μπράβο μας, καταφέραμε να πάμε ένα άκυρο thread στις 20+ σελίδες και να το κρατάμε πάνω-πάνω στις αναβαθμίσεις.

Εύγε μας. ;)

ΕΤσι ειναι φιλε οταν μερικοι απο εδω ΘΕΛΟΥΝ να πουλησουν τα ΛΑΝΤΑ και εγω λεω την αληθεια βγαζεις γλωσσα.

ΟΠΟΤΕ ασε τους admin να ξερουν καλυτερα το τι γραφω.

Αντε καληνυχτα τωρα Φενομενο !

Δημοσ.
καλα εσυ παιζεις ακομα με 4850 ε ;;

Αν με κανεις φιλο σου χαριζω μια 5770 που Δεν ειναι καλη !!

αχχαχαχαχαχαχαχαχα:-D:-D:-D:-D:-D:-D

το πσ είναι παλιό και ακόμα αντέχει τα παιχνίδια του με τιν 4850 σε 26'' οθόνη, άν είναι 5770 με DDR2 να μου λείπει.

μας το παίζεις και λεφταράς.

Δημοσ.
(Πρέπει να βελτιώσεις λίγο την ορθογραφία σου, διάβασμα λοιπόν! Φιλικά πάντα. ;))

Καληνύχτα και καλές αγορές. :P

Ε σιγα σιγα θα γινει και αυτο.

ΚΑτσε να μαθουμε να μην τρωμε τον παπα με τους Amd πρωτα.

nite man

Δημοσ.

Εύγε μας. ;)

Εδώ δε θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που γράφεις χωρίς να πιστεύω ότι καλώς πήγε 20 σελίδες το troling. Και εξηγούμε: αυτές τις αϊδίες περί ανωτερότητας τις ακούνε συχνά όχι μόνο από μέλη του insomnia αλλά και από άλλα site. Και ακόμα χειρότερα και από πωλητές, αυτοί όμως πες έχουν ένα ελαφρυντικό γιατί έχουν ποσοστά κερδών από κάθε κομάτι που πουλάνε και η Intel έχει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει και μία περίπτωση να φαίνονται οι απόψεις αυτές γιατί ακριβώς επειδή στερούνται επιχειρημάτων απογυμνώνονται και αποκαθίστατε η αλήθεια.

Με αυτό το σκεπτικό ίσως και να βοηθήσαμε κάποιους, εκτός του να γελάσουν με το παλικάρι, να σταματήσουν να πιστεύουν σε "καραμέλες" του είδους :

Ερ.: "θέλω να γράφω DVD και να παίζω SC2 ταυτόχρονα! Τι να πάρω??"

Απαντ.: "μόνο Intel, οι AMD είναι μικροί για τις απαιτήσεις σας..."

Δημοσ.
Εδώ δε θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που γράφεις χωρίς να πιστεύω ότι καλώς πήγε 20 σελίδες το troling. Και εξηγούμε: αυτές τις αϊδίες περί ανωτερότητας τις ακούνε συχνά όχι μόνο από μέλη του insomnia αλλά και από άλλα site. Και ακόμα χειρότερα και από πωλητές, αυτοί όμως πες έχουν ένα ελαφρυντικό γιατί έχουν ποσοστά κερδών από κάθε κομάτι που πουλάνε και η Intel έχει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει και μία περίπτωση να φαίνονται ποι απόψεις αυτές γιατί ακριβώς επειδή στερούνται επιχειρημάτων απογυμνώνονται και αποκαθίστατε η αλήθεια.

Με αυτό το σκεπτικό ίσως και να βοηθήσαμε κάποιους, εκτός του να γελάσουν με το παλικάρι, να σταματήσουν να πιστεύουν σε "καραμέλες" του είδους :

Ας γελασουν μαζι μου διοτι ειμαι ΑΣΧΕΤΩΣ οπως λετε το προτιμω ΑΠΟ ΤΟ να κλαινε τα λεφτα τους μετα ΤΑ ΟΠΟΙΑ Δεν τα βγαζουν οι ιδιοι απο την ΤΣΕΠΗ ΜΕΓΑΛΕ !!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ κλαινε ! ΚΑΙ εσεις συνεχιζεται να λετε για AMD.Αυτα να τα βλεπουν οι Admins εδω μεσα-Διοτι πωλητες ΒΓΑΖΟΥΝ τρελο χρημα απο ΕΔΩ .

Αντε καληνυχτα σας τωρα.

Δημοσ.

Εγώ προχτές πάντως έμαθα ότι υπάρχει άλλος ένας κύριος που δε τον ζουν οι γονείς του... Είδες τι μαθαίνει κανείς???

Τελικά είστε μόνο δύο ή υπάρχουν και άλλοι κύριοι σαν εσάς?

Δημοσ.
Εδώ δε θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που γράφεις χωρίς να πιστεύω ότι καλώς πήγε 20 σελίδες το troling. Και εξηγούμε: αυτές τις αϊδίες περί ανωτερότητας τις ακούνε συχνά όχι μόνο από μέλη του insomnia αλλά και από άλλα site. Και ακόμα χειρότερα και από πωλητές, αυτοί όμως πες έχουν ένα ελαφρυντικό γιατί έχουν ποσοστά κερδών από κάθε κομάτι που πουλάνε και η Intel έχει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει και μία περίπτωση να φαίνονται οι απόψεις αυτές γιατί ακριβώς επειδή στερούνται επιχειρημάτων απογυμνώνονται και αποκαθίστατε η αλήθεια.

Δεν κατάλαβα αυτό που είπες.

Μπορείς να το κάνεις πιο κατανοητό?

Το θέμα είναι ότι ανοίγει thread ο τύπος, λέει οτι οι amd καίγονται, τους παρομοιάζει με lada ενώ τους intel με mercedes και άλλα τέτοια όμορφα, χωρίς να αποδεικνύει αυτά που λέει.

Απλά κράζει... κατάλαβα καλά ή όχι?

Αν δεν κατάλαβα καλά, εξηγησέ μου σε παρακαλώ.

Δημοσ.
Ας γελασουν μαζι μου διοτι ειμαι ΑΣΧΕΤΩΣ οπως λετε το προτιμω ΑΠΟ ΤΟ να κλαινε τα λεφτα τους μετα ΤΑ ΟΠΟΙΑ Δεν τα βγαζουν οι ιδιοι απο την ΤΣΕΠΗ ΜΕΓΑΛΕ !!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ κλαινε ! ΚΑΙ εσεις συνεχιζεται να λετε για AMD.Αυτα να τα βλεπουν οι Admins εδω μεσα-Διοτι πωλητες ΒΓΑΖΟΥΝ τρελο χρημα απο ΕΔΩ .

Αντε καληνυχτα σας τωρα.

που κολλάνε οι πολίτες εδώ πέρα δηλαδή, εδώ κάνουμε συνθέσεις και δέινουμε απόψεις για την κάθε περίπτωση, σε τί να κλαίνε τα λεφτά του ενώ με τα λεφτά που δίνεις στην AMD παίρνεις παραπάνω από ότι κοστίζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...