Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε τι ΜΑΡΚΑ κουτι λεμε;;;

---------- Προσθήκη στις 22:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:29 ----------

Εισαι ζωακι ε ; :-D

Εαν διαβασες μιλησα για 955-965 Δηλαδη τα ΛΑΝΤΑ τις amd.

Ευκαιρία να ανεβάσουμε και post count με την περίπτωσή του

xaxaxaaaaa

Τι λέει ο θεός ρε σύ....

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλά ρε ακόμα και εδώ γράφεις τις μλκίες σου?

άς τον μπανναρει κάποιος γιατί θεωρεί τον εαυτό του πολύ μεγάλο και δημιουργεί προβλήματα,

μετα ομως εσυ πως θα λες οτι η 5770 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ;;;

ΑΣΧΕΤΕ

Δημοσ.
Δεν ειμαι με στοκ ψυκτρα Mugen B .

37c κολλημενος ακομα και σε games . Οταν το κανεις εντονο στρες παει 45.

Μνημες corsair ddr 2 800.

TO βαρεθηκα θελω πιο πολλα γκαζια.

παλια μητρικη παλια ολα.

3 χρονια πανε !

Αφού είσαι και με καλή ψύξη, ακόμα είσαι εδώ; Πήγαινε και κλόκαρε! :P Πρόσεχε μόνο λίγο της μνήμες σου.Βάλε σχετικά έναν μεγάλο διαιρέτη ώστε να είσαι κάτω από 800, και όταν σταθεροποιήσεις την CPU εκεί που θες, δες και τις μνήμες.;)

Πάντως γενικά δεν έχεις άσχημο σύστημα.Ο E8400 ανταποκρίνεται καλά ,ακόμα και στα καινούργια games.Με λίγο o/c (έως πολύ :devil:) είμαι της άποψης ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Μπορείς επίσης να δώσεις τον E8400, και με μικρή διαφορά να πάρεις κάποιον μεταχειρισμένο Quad.Του ρίχνεις και ένα o/c και κρατάει το σύστημά σου ακόμα για καιρό ;)

Για έντονα γκάζια, σκέψου και την εκδοχή για αγορά ενός SSD ,αν δεν έχεις.;)

Δημοσ.

Τον ενημέρωσε κανείς πως η 5870 για την οποία δηλώνει περήφανος κάτοχος παράγεται από την AMD;

:P

Δημοσ.
Αφού είσαι και με καλή ψύξη, ακόμα είσαι εδώ; Πήγαινε και κλόκαρε! :P Πρόσεχε μόνο λίγο της μνήμες σου.Βάλε σχετικά έναν μεγάλο διαιρέτη ώστε να είσαι κάτω από 800, και όταν σταθεροποιήσεις την CPU εκεί που θες, δες και τις μνήμες.;)

Πάντως γενικά δεν έχεις άσχημο σύστημα.Ο E8400 ανταποκρίνεται καλά ,ακόμα και στα καινούργια games.Με λίγο o/c (έως πολύ :devil:) είμαι της άποψης ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Μπορείς επίσης να δώσεις τον E8400, και με μικρή διαφορά να πάρεις κάποιον μεταχειρισμένο Quad.Του ρίχνεις και ένα o/c και κρατάει το σύστημά σου ακόμα για καιρό ;)

Για έντονα γκάζια, σκέψου και την εκδοχή για αγορά ενός SSD ,αν δεν έχεις.;)

Ηθελα να παρω καινουριο ρε συ. ΑΛΛΑ με τετοιους ασχετους που εχει εδω μεσα ξενερωσα.

Εσυ ΕΔΩΣΕΣ Καλη λυση. Οι αλλοι ολοι λαμογια ειναι.

Να εισαι καλα.

Δημοσ.

MODS help!!!! με αυτα που διαβαζω, δεν αντεχω αλλοοοοο....!!!!! ημαρτον!!!! ας κλειδωσει καποιος αυτο το θεμα! δεν εχει νοημα υπαρξης!!

Δημοσ.
Τον ενημέρωσε κανείς πως η 5870 για την οποία δηλώνει περήφανος κάτοχος παράγεται από την AMD;

Eίναι στο επόμενο κεφάλαιο ρε.Αυριο θα το κάνει.Σημερα έμαθε πως αποσύρεται το socket 1156 και 1366

Δημοσ.

Ελα ;; πωπω...ΑΛΛΟ 5870 ΑΛΛΟ 955-965.

Δημοσ.

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Με σκοτώνεις τώρα μιλάμε.... Εγώ νόμιζα ότι την κατασκευάζει η Intel για να πάει πακέτο με τον i5 750......:devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.
MODS help!!!! με αυτα που διαβαζω, δεν αντεχω αλλοοοοο....!!!!! ημαρτον!!!! ας κλειδωσει καποιος αυτο το θεμα! δεν εχει νοημα υπαρξης!!

Εσυ καψου με το ΛΑΝΤΑ ! :-):-):-):-)

Δημοσ.
Εσυ καψου με το ΛΑΝΤΑ ! :-):-):-):-)

εφτιχός εσύ έχεις φερράρι και είσαι μάγκας, άντε παράτα μας τώρα με τις μαλακίες σου

Δημοσ.

Λοιπον κατεληξα σε Amd 1055T.

Καλη μου αγορα αυριο απο πλαισιο.

κλεινω γιατι το πρωι παω ΣΧΟΛΕΙΟ !!

καληνυχτα !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...