Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μην ασχολείστε!!! όπως έχετε καταλάβει ο ανθρωπος απλά κάνει χαβαλέ.. αφήστε να γραφει μονος του !!! αα έχω ακούσει ότι έχουν πάρει φωτιά 4-5 pc από τον επεξεργαστή intel οποτε φιλε πρόσεχε !!!!!!

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

GE8400 σου βρήκα τον επεξεργαστή που ψάχνεις.

Τα έχει όλα, 6 cores (future proof), την καλύτερη συμπεριφορά που υπάρχει αυτή την στιγμή για παιχνίδια/εφαρμογές/κοκόρεμα κ.τ.λ., τρελό overclockability και νομίζω θα θεωρείται ο καλύτερος high end επεξεργαστής της intel και μετά την κυκλοφορία της νέας γενιάς. Άντε όρμα του, άσε την mercedes και πήγαινε για ferrari.

Όταν με το καλό τον εγκαταστήσεις επισκέψου και το tro-mpa-ktiko.blogspot.com, κάτι μου λέει πως θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Α! και θα μπορείς να καις cd + να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία + να βλεπεις ιστοσελίδες + να βλέπεις hd ταινίες + να ακούς μουσική + να κάνεις αναζήτηση αρχείων + να ξεζιπάρεις συμπιεσμένα αρχεία + να γράφεις στο office + να επεξεργάζεσαι εικόνες στο photoshop + να πάιζεις παιχνίδια όλα ταυτόχρονα με όλα στο max.

ξέχασα το link: INTEL CORE I7-980X

Δημοσ.
Αστο ρε φιλε. παιξε με το Λαντα σου .

Έγραψα πουθενά ότι έχω Lada??? Εσύ κάνεις πως δε καταλαβαίνεις τι γράφω.... Άντε φάε τα σποράκια που είπες γιατί πέρασε η ώρα και έχεις σχολείο αύριο...

Δημοσ.
Έγραψα πουθενά ότι έχω Lada??? Εσύ κάνεις πως δε καταλαβαίνεις τι γράφω.... Άντε φάε τα σποράκια που είπες γιατί πέρασε η ώρα και έχεις σχολείο αύριο...

βασικα τωρα τροω ποπ-κορν και γουσταρω αγρια ! :-D

Δημοσ.
Το συστημα που εχω ηδη ειναι 100 φορες καλυτερα απο αυτο.

5870 σου λεει κατι ;

οχι δε μου λεει κατι...!!! απλα, γιατι ειναι καρτα γραφικων και παντελως ασχετη με το θεμα μας που ειναι οι επεξεργαστες!!!!

Δημοσ.

Σκεφτομαι να φτιαξω ενα καινουριο μηχανακι ομως ειμαι μπερδεμενος αναμεσα σε ποιον επεξεργαστη να αγορασω.

Καποια βοηθεια ;

...INTEL>AMD...
...INTEL>AMD...
...INTEL>AMD...

Είπαμε καλό χόμπυ το trolling, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει

Δημοσ.
ΕΤΣΙ ΜΑΛΙΣΤΑ !! Σε κουτι παιζει αυτος ;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650631 με 2 12ριδες εναν 80ρι πορτακι και ψυχτρα υπογραφεις....τραβα κλαψε τωρα και κοπσε τα nooboσχολια για τους amd αν δεν ξερεις

Δημοσ.
Εεεε... φυσικά. Που ήθελες να παίζει?

Σε τι ΜΑΡΚΑ κουτι λεμε;;;

---------- Προσθήκη στις 22:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:29 ----------

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650631 με 2 12ριδες εναν 80ρι πορτακι και ψυχτρα υπογραφεις....τραβα κλαψε τωρα και κοπσε τα nooboσχολια για τους amd αν δεν ξερεις

Εισαι ζωακι ε ; :-D

Εαν διαβασες μιλησα για 955-965 Δηλαδη τα ΛΑΝΤΑ τις amd.

Δημοσ.
Είπαμε καλό χόμπυ το trolling, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει

σσσσσ!!!! προσπαθεί να καταλάβει τι έγραψα στο προηγούμενο post και δε μπορεί να μασάει και να γράφει αρλούμπες ταυτόχρονα (βλέπεις τρώει ποπ κορν και γελάει με τα χάλια του).

Κουράζεται... μη τον ενοχλείς σε παρακαλώ ρε tzampatzis, αφού είπαμε ότι είναι trol εδώ και 20 σελίδες posts.

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 22:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:29 ----------

ελα καληνυχτα μοσχαρε κατσε με τον ιντελ να κλεσ στην τελικι χααχαχαχα

Δημοσ.

Στο Stacker 830.

Δημοσ.

καλά ρε ακόμα και εδώ γράφεις τις μλκίες σου?

άς τον μπανναρει κάποιος γιατί θεωρεί τον εαυτό του πολύ μεγάλο και δημιουργεί προβλήματα,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...