qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Βαζω παλι το αρχικο ποστ,για να σιγουρευτω οτι οντως μιλησα μονο για παιχνιδια. δεν γραφω πουθενα οτι ο Phenom ειναι καλυτερος. κι εγω σου απανταω οτι δεν αξιζει η διαφορα των 50 + ευρω για να παρεις i5 για παιχνιδια , συμφωνοι, αλλα οχι οτι οι phenom τρεχουν καλυτερα τα παιχνιδια απο τους i5 δεν ειναι καποια διαφορα αξια λογου (τις περισσοτερες φορες) και σιγουρα δεν ειναι αξια για τη διαφορα τιμης, αλλα οι phenom δεν τα πανε καλυτερα (και μαλιστα πολυ) απο τους i5 στα παιχνιδια , αυτο
zanzavar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε με τα χρηματα των αλλων να μην παιζεις.Ανεβασε μου 3d mark vantage score και θερμοκρασια σε φουλ στρες απο 955-965 Δεν θα γραφετε οτι να ναι εδω μεσα. Δεν ειμαστε βλακες. στα 23 ξερουμε 2 πραγματα. Αφού όταν σου ανεβάσαμε εσύ δε κατάφερες να το διαβάσεις και έλεγες ότι σου ερχόταν! link Οι μισοί από εδώ μέσα που σου έχουν απαντήσει έχουν AMD και σου λένε ότι δεν καίγονται και εσύ επιμένεις... Ο stm00192 σου λέει ότι έχει i7 και ανεβάζει 82 βαθμούς και εσύ του λες ότι άλλο ο i7 920 από τον i7 950 σε θερμική συμπεριφορά.... Και μετά λες ότι θα πας σε κατάστημα, θα ζητήσεις να βάλεις ένα φορητό σκληρό σσε ένα υπολογιστή και να τρέξεις ότι θές εσύ να δεις συμπεριφορά του υπολογιστή. Μάλιστα.... χμμμ Λοιπόν, και μόνο που είπες ότι ο πωλητής θα σε αφήσει να συνδέσεις την όποια lalakia φέρεις εσύ στον υπολογιστή που τον θέλει ανα πάσα στιγμή σα δείγμα βιτρίνας, τι να πώ...??? Δεν έχω να πω κάτι/// χαχααα είσαι για γέλια μέχρι :cry::cry::cry:
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι η μητρική σου με το P35 chipset.Κάνεις καλό o/c, διασκέδασέ το Είσαι με stock ψύκτρα; Επίσης ποιες μνήμες έχεις; Σχετικά με τους AMD, δεν είναι πλέον όπως τα παλιότερα chips που τους είχε βγει το όνομα.Πάνω κάτω δεν υπάρχουν τραγικές διαφορές θερμοκρασιών μεταξύ των δυο εταιριών.Αν και μιλάμε κάπως γενικά αφού δεν αναφέρουμε ακριβές μοντέλο, αλλά χονδρικά έτσι είναι πλέον. Υπ 'όψιν ότι σε πολλές συνθέσεις ,έχω παρατηρήσει να προτείνουν τα παιδιά aftermarket ψύκτρες σε i5 750 ,αλλά και σε AMD 955/965.Οπότε γενικά τα chip αυτά πρέπει να είναι λίγο πιο θερμά, ή ακόμα να μη είναι και πολύ καλά τα εργοστασιακά stock cooler. Δεν ειμαι με στοκ ψυκτρα Mugen B . 37c κολλημενος ακομα και σε games . Οταν το κανεις εντονο στρες παει 45. Μνημες corsair ddr 2 800. TO βαρεθηκα θελω πιο πολλα γκαζια. παλια μητρικη παλια ολα. 3 χρονια πανε !
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ετσι !! Να αφησω την merceda και να παω σε Daewoo ΔΕΝ λεει.. ΠΕΣ ΤΑ φιλε μου ! δε λεω αυτο, μη βαζεις λογια στο στομα μου μια χαρα ειναι οι phenom ξαναλεω
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αφού όταν σου ανεβάσαμε εσύ δε κατάφερες να το διαβάσεις και έλεγες ότι σου ερχόταν! link Οι μισοί από εδώ μέσα που σου έχουν απαντήσει έχουν AMD και σου λένε ότι δεν καίγονται και εσύ επιμένεις... Ο stm00192 σου λέει ότι έχει i7 και ανεβάζει 82 βαθμούς και εσύ του λες ότι άλλο ο i7 920 από τον i7 950 σε θερμική συμπεριφορά.... Και μετά λες ότι θα πας σε κατάστημα, θα ζητήσεις να βάλεις ένα φορητό σκληρό σσε ένα υπολογιστή και να τρέξεις ότι θές εσύ να δεις συμπεριφορά του υπολογιστή. Μάλιστα.... χμμμ Λοιπόν, και μόνο που είπες ότι ο πωλητής θα σε αφήσει να συνδέσεις την όποια lalakia φέρεις εσύ στον υπολογιστή που τον θέλει ανα πάσα στιγμή σα δείγμα βιτρίνας, τι να πώ...??? Δεν έχω να πω κάτι/// χαχααα είσαι για γέλια μέχρι :cry::cry::cry: ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΕΕΕΕ . ΔΕΣ το LOAD Cpu . ---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- δε λεω αυτο, μη βαζεις λογια στο στομα μου μια χαρα ειναι οι phenom ξαναλεω Ετσι ε ; Ωραια σου αγοραζω των 955 +150Ε . Το δινεις το cpu σου ;
cabdik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ο γραπτος λογος δεν ειναι ιδιος με τον προφορικο. Σε καποια εχει δικαιο ο.κ.Εαν θες γραψε την αποψη σου για Ε8400,i5 και Amd 1055T. Τι να κανω αφου θελω καποιον απο τους 2 ; Δεν παιρνω 955-965 και διαφορα αλλα LAda. Οταν αγορασα πριν 3 χρονια Ε8400 στα 280Ε ηξερα οτι θα πηγαινε 3 χρονια. Απλα τα πραγματα φιλαρακο. ΓΕΝΙΚΑ: φιλε μου, διαβαζω το θεμα σου, και βλεπω οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου για την τσεπη σου και το μονο που σε νοιαζει ειναι να υποστηριζεις αποψεις ξεπερασμενες!! εαν δεν εχεις τις γνωσεις να υποστηριξεις κατι και αν δεν εισαι διατεθειμενος να αλλαξεις πλατφορμα, τοτε μη ζητας γνωμες! κανε ενα θεμα και πες: "θελω ενα συστημα στηριγμενο σε ιντελ, με "Χ" χρηματα". τι μπορω να παρω? τελος! μην ρωτας αποψεις για AMD ή i5 ή ι7 ή οτιδηποτε αλλο. δεν υπαρχει λογος να χανουμε το χρονο μας. ΕΙΔΙΚΑ: εχω στησει το παρακατω συστημα εδω και 2 χρονια. δεν εχει κανενα προβλημα με 3 διαφορετικα λειτουργικα (ΧΡ- vista-7) ! ο 8400 για την εποχη του ηταν απο τους κορυφαιους 2πυρηνους. ομως οταν κανεις βαρυ multitasking, τοτε υπαρχει θεμα....., δεν μπορει να ανταποκριθει! και ειναι φυσικο! επισης, προφανως απο αυτα που λες, δεν κανεις σωστη συντηρηση στο πισι σου και γι αυτο το λογο βαραινει γρηγορα και θελει φορματ. και δεν μιλαω για τη σκονη.....!!!!! αλλο ενα στοιχειο
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΓΕΝΙΚΑ: φιλε μου, διαβαζω το θεμα σου, και βλεπω οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου για την τσεπη σου και το μονο που σε νοιαζει ειναι να υποστηριζεις αποψεις ξεπερασμενες!! εαν δεν εχεις τις γνωσεις να υποστηριξεις κατι και αν δεν εισαι διατεθειμενος να αλλαξεις πλατφορμα, τοτε μη ζητας γνωμες! κανε ενα θεμα και πες: "θελω ενα συστημα στηριγμενο σε ιντελ, με "Χ" χρηματα". τι μπορω να παρω? τελος! μην ρωτας αποψεις για AMD ή i5 ή ι7 ή οτιδηποτε αλλο. δεν υπαρχει λογος να χανουμε το χρονο μας. ΕΙΔΙΚΑ: εχω στησει το παρακατω συστημα εδω και Το συστημα που εχω ηδη ειναι 100 φορες καλυτερα απο αυτο. 5870 σου λεει κατι ;
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ε αφου εχεις λεφτα για 5870, τι καθεσαι και συζητας , πανε παρε εναν i7 σε 1366 να εχεις το καλυτερο και να τελειωνει εκει το θεμα.. ΥΓ οσο για τη προσφορα σου, καλη μου φαινεται , αλλα επειδη θα πρεπει μετα να πουλησω τον 955(γιατι ειπα ειναι καλος για τα λεφτα του , αλλα οχι καλυτερος απο τον 750) για να ξαναπαρω i5 (και παλι θα μου μεινουν λεφτα ) , θα μπω σε μια ταλαιπωρια βαζε βγαζε και βαριεμαι
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ε αφου εχεις λεφτα για 5870, τι καθεσαι και συζητας , πανε παρε εναν i7 σε 1366 να εχεις το καλυτερο και να τελειωνει εκει το θεμα.. ΥΓ οσο για τη προσφορα σου, καλη μου φαινεται , αλλα επειδη θα πρεπει μετα να πουλησω τον 955(γιατι ειπα ειναι καλος για τα λεφτα του , αλλα οχι καλυτερος απο τον 750) για να ξαναπαρω i5 (και παλι θα μου μεινουν λεφτα ) , θα μπω σε μια ταλαιπωρια βαζε βγαζε και βαριεμαι Αφου μου πουλας τρελα οτι καιγονται ρε φιλε. ΚΑι εγω γνωριζω ατομο απο εδω που παιζει σε φουλ 60c. και μαλιστα ΣΤΟΚ. Μη λετε βλακειες. Εδω εχουμε ριξει ενα σωρο λεφτα. Δεν κολλαμε στα 100Ε εγω ΑΠΛΑ ρωτησα..ΥΠΑΡΧΕΙ ατομο που να εχει δοκιμασει,παιξει,ξεσκισει εναν απο τους 2 ; i5 760 H Amd 1055T !
zanzavar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΕΕΕΕ . ΔΕΣ το LOAD Cpu . ---------- Προσθήκη στις 22:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:10 ---------- Ετσι ε ; Ωραια σου αγοραζω των 955 +150Ε . Το δινεις το cpu σου ; Θες να μου πεις τι εννοείς load?? γιατί σου εξήγησα αλλά εσύ δε με κατάλαβες ή δε με διάβασες ότι αυτό που βλέπεις στην εικόνα είναι αφού τελείωσε το stress, η μέγιστη θερμοκρασιά που ανέβασε ενώ έκανε το τεστ ήταν 47 βαθμοί.... Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. υγ: είσαι τυχερός που δεν παίζω με i5 διαφορετικά δε με χάλαγε να τον δώσω αν όντως μου δίνεις επιπλέον 150€ του 955.... Κρίμα, πραγματικά! Να όμως ένας λόγος παιδιά να αγοράσει κάποιος τον i5 και να τον δώσει στον φίλο εδώ ο οποίος θα του δώσει και 150€ και έναν Χ4 955.....
alpo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου μου πουλας τρελα οτι καιγονται ρε φιλε.ΚΑι εγω γνωριζω ατομο απο εδω που παιζει σε φουλ 60c. και μαλιστα ΣΤΟΚ. Μη λετε βλακειες. Εδω εχουμε ριξει ενα σωρο λεφτα. Δεν κολλαμε στα 100Ε εγω ΑΠΛΑ ρωτησα..ΥΠΑΡΧΕΙ ατομο που να εχει δοκιμασει,παιξει,ξεσκισει εναν απο τους 2 ; i5 760 H Amd 1055T ! Ορίστε αυτό που ζήτησες...
GE8400 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Θες να μου πεις τι εννοείς load?? γιατί σου εξήγησα αλλά εσύ δε με κατάλαβες ή δε με διάβασες ότι αυτό που βλέπεις στην εικόνα είναι αφού τελείωσε το stress, η μέγιστη θερμοκρασιά που ανέβασε ενώ έκανε το τεστ ήταν 47 βαθμοί.... Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. υγ: είσαι τυχερός που δεν παίζω με i5 διαφορετικά δε με χάλαγε να τον δώσω αν όντως μου δίνεις επιπλέον 150€ του 955.... Κρίμα, πραγματικά! Να όμως ένας λόγος παιδιά να αγοράσει κάποιος τον i5 και να τον δώσει στον φίλο εδώ ο οποίος θα του δώσει και 150€ και έναν Χ4 955..... Αστο ρε φιλε. παιξε με το Λαντα σου .
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου μου πουλας τρελα οτι καιγονται ρε φιλε.ΚΑι εγω γνωριζω ατομο απο εδω που παιζει σε φουλ 60c. και μαλιστα ΣΤΟΚ. Μη λετε βλακειες. Εδω εχουμε ριξει ενα σωρο λεφτα. Δεν κολλαμε στα 100Ε εγω ΑΠΛΑ ρωτησα..ΥΠΑΡΧΕΙ ατομο που να εχει δοκιμασει,παιξει,ξεσκισει εναν απο τους 2 ; i5 760 H Amd 1055T ! ειπα εγω οτι καιγεται κατι? το μονο που ξερω καλα ειναι οτι ο i5 με τη στοκ ψυξη εχει προβλημα , γιατι η intel εκανε οικονομια στο αλουμινιο εγω οπως ειμαι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα 30-35 ειναι η cpu μου και παει το πολυ 66-67 με intel burn και 61 με prime 95 επισης ξερω οτι οι i7 εχουν ενα θεματακι με το hyperthreading, οι i5 που δεν εχουν αυτη τη παπαρια ειναι μια χαρα επισης ειχα τεσταρει στοκ τον phenom 925 με intel burn και πηγαινε 71, idle ηταν 43 τιποτα το τρομερο δηλαδη δεν καταλαβα γιατι σου κολλησε οτι ψηνονται οι phenom
Neo106 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ΓΕΝΙΚΑ: φιλε μου, διαβαζω το θεμα σου, και βλεπω οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου για την τσεπη σου και το μονο που σε νοιαζει ειναι να υποστηριζεις αποψεις ξεπερασμενες!! εαν δεν εχεις τις γνωσεις να υποστηριξεις κατι και αν δεν εισαι διατεθειμενος να αλλαξεις πλατφορμα, τοτε μη ζητας γνωμες! κανε ενα θεμα και πες: "θελω ενα συστημα στηριγμενο σε ιντελ, με "Χ" χρηματα". τι μπορω να παρω? τελος! μην ρωτας αποψεις για AMD ή i5 ή ι7 ή οτιδηποτε αλλο. δεν υπαρχει λογος να χανουμε το χρονο μας. Well said.Αφου βλεπετε οτι πατε να του πειτε πως εχουν σημερα τα πραγματα και σας ειρωνευεται, τι ασχολειστε?
nikos1982 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια.Δειξε μου τους Frozen Cores σου ! Uploaded with ImageShack.us μπουκονεσε τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.