Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τωρα πραγματικα εσυ θεωρεις τους 50 - 55 βαθμούς σε τετραπύρηνο σε πλήρη φόρτο ψησιμο??? πας καλά???

θες να δεις τον ι7 μου να ψηνεται με Hydro H50 στα 4ghz στους 82 βαθμούς??

Και μετά έλα να μου πεις αν οι amd είναι ζεστόι επεξεργαστές...

Μετανοιώνω τη ώρα και την στιγμή που τα έσκασα πριν σχεδον δύο χρόνια για την θερμάστρα και δεν περίμενα ενα 2μηνο να βγούν οι 955, 965 και να μην κλαίω τα χρήματα μου!

Αν πιάνεις 82 βαθμούς με θερμοκρασίες της χώρας της υπογραφής σου, τότε μην ανεβάσεις ss γιατί θα πάθει καρδιά! Άκου εκεί i7 να περνάει τους 55 βαθμούς... τσ τσ τσ

Βαλτός είσαι φίλε.... δε μας κάνεις! Θέλουμε 2 τύπους: έναν με i7/i5 με μέγιστη θερμοκρασία κάτω των 50 και έναν με AMD (955/965) με θερμοκρασία ελάχιστη πάνω από 55 βαθμούς.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αμα γουσταρεις εσυ ετσι..την κατσαμε την βαρκα !:-D:-D

---------- Προσθήκη στις 21:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:48 ----------

ΟΛΑ εχουν νοημα μεγαλε.

Οταν ΛΕΤΕ στο αρρωστο πιτσιρικη " πηγαινε ρε αγορασε 955" θα παει ΤΕΛΕΙΑ !! "

και οταν το πιτσιρικη βλεπει τον 955 να καιγεται και τον φιλο του να τον δουλευει

ΤΟΤΕ ναι ρε εχει νοημα.

Οσοι εχετε 955 ανεβαστε φωτο να δουμε ρε ποσο κρυοι ειναι σε στρεςς

οχι σε game.

αντε νυχτιατικα

επηδει εισαι ασχετος παντελος....κατσε με τον Ε8400 και μην ζητας βοηθεια αμα δεν θελεις να ακουσεις γνωμες..τραβα παρρε αυτο που σου αρεσει και κοπσε λασπι αντε νυχτιατικα....

Δημοσ.
Αν πιάνεις 82 βαθμούς με θερμοκρασίες της χώρας της υπογραφής σου, τότε μην ανεβάσεις ss γιατί θα πάθει καρδιά! Άκου εκεί i7 να περνάει τους 55 βαθμούς... τσ τσ τσ

Βαλτός είσαι φίλε.... δε μας κάνεις! Θέλουμε 2 τύπους: έναν με i7/i5 με μέγιστη θερμοκρασία κάτω των 50 και έναν με AMD (955/965) με θερμοκρασία ελάχιστη πάνω από 55 βαθμούς.

Φιλε με τα χρηματα των αλλων να μην παιζεις.

Ανεβασε μου 3d mark vantage score και θερμοκρασια σε φουλ στρες απο 955-965

Δεν θα γραφετε οτι να ναι εδω μεσα.

Δεν ειμαστε βλακες.

στα 23 ξερουμε 2 πραγματα.

Δημοσ.
ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος,αλλα ολοι στο φορουμ για αναβαθμισεις,προτεινουμε σε καποιον i5 αν τον θελει για προγραμματα κυριως γιατι ειναι σαφως πιο γρηγορος,αλλα στα παιχνιδια λεμε εναν phenom II x4 γιατι τα παει καλυτερα λογω ρολογιων.

programs->i5

games->phenom II x4

ο Phenom για παιχνιδια δε διαφωνω οτι ειναι η ενδεδειγμενη λυση , και σε φιλο μου προσφατα phenom του προτεινα να βαλει σε παιχνιδομηχανημα κι εγω Phenom θα αγοραζα αν ο i5 εκεινη τη στιγμη δεν ειχε μια λογικη διαφορα σε σχεση τους amd (180 τον πηρα) , ομως ειδες πουθενα να υπερτερουν οι x4 σε σχεση με τον i5?

ακομα και στα παχνιδια...?

επισης για μενα που σκοπευα να ανεβασω, το ποσοστο κλοκαρισματος που μπορουσα να επιτυχω με τον i5 ειναι σαφως μεγαλυτερο σε σχεση με εναν 955.

οσο για τη θερμοκρασια , με μια aftermarket ψυκτρα οι θερμοκρασιες ειναι πολυ καλες και ο ιδιος o ι5 δεν ειναι ιδιαιτερα ζεστος επεξεργαστης (δεν εχει και hyperthreading), το προβλημα υπαρχει μονο με τη στοκ ψυκτρα που ειναι αστεια ,σε αυτο το τομεα η amd κανει πολυ καλυτερη δουλεια πραγμα που φαινεται στους 6πυρηνους

οποτε οταν η τιμη ηταν σχετικα κοντα πιστευω οτι αξιζε ο 750, τωρα εννοειται οτι ο 955 ειναι καλυτερο value for money, αλλα αυτο δεν τον κανει καλυτερο γενικως :-)

Δημοσ.
επηδει εισαι ασχετος παντελος....κατσε με τον Ε8400 και μην ζητας βοηθεια αμα δεν θελεις να ακουσεις γνωμες..τραβα παρρε αυτο που σου αρεσει και κοπσε λασπι αντε νυχτιατικα....

Δεν βλεπω να ανεβαζεις αποδειξεις !!!

ΑΠλα τα γραφεις !!!

Δημοσ.

Εσυ προτεινεις i5 ?

με τη διαφορα τιμης που εχουν αυτη τη στιγμη (955-760), δυσκολα..

θα εδινα το κατι παραπανω για να παρω i5 (οπως και το εδωσα), αλλα οχι 50+ ευρω.. :o

και ειναι μια χαρα οι phenom μη κολλας ;)

Δημοσ.
με τη διαφορα τιμης που εχουν αυτη τη στιγμη, δυσκολα..

θα εδινα το κατι παραπανω για να παρω i5 (οπως και το εδωσα), αλλα οχι 50+ ευρω.. :o

και ειναι μια χαρα οι phenom μη κολλας ;)

Ωραια. ΑΡα εσυ ΛΕΣ i7.

οσο για τους phenom...ΑΣΕ ..μονο αν μου τον κανουν Δωρο :-):-)

Δημοσ.
GTA V δεν υπαρχει ακομα.

Το IV,ειναι cpu depended.

ενας AMD x4 θα τα παει πολυ καλυτερα απ'οτι ειναι i5 στα παιχνιδια.

Βαζω παλι το αρχικο ποστ,για να σιγουρευτω οτι οντως μιλησα μονο για παιχνιδια.

δεν γραφω πουθενα οτι ο Phenom ειναι καλυτερος.

Δημοσ.
Δεν βλεπω να ανεβαζεις αποδειξεις !!!

ΑΠλα τα γραφεις !!!

δεν εχω να αποδειξω κατι σε εναν ασχετο :) απλα εισαι ενας LOSER φιλικα παντα

Δημοσ.

φιλε μου απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι δεν γνωριζεις πολλα πραγματα η γενικα δεν εχεις επαφη με τις εξελιξεις...

και φυσικα δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα οταν ονομαζεις ενα απο τα best seller (955) ως Lada

offtopic απλα και ενημερωτικα θα σου πω οτι τα Lada Niva ειναι πιο τζιπ απο πολλα αλλα 30000+ ευρω ;)

νομιζω οτι δεν μπορει να γινει καποια κουβεντα η οποια θα βγαλει σε καποιο σωστο συμπερασμα, και το τελειωνω εδω :-)

δεν σου επιτιθομαι, απλα λεω πως εχουν τα πραγματα :-)

Δημοσ.
Ωραια. ΑΡα εσυ ΛΕΣ i7.

οσο για τους phenom...ΑΣΕ ..μονο αν μου τον κανουν Δωρο :-):-)

ΟΧΙ!!! i7 δε λεω για κανενα λογο :lol:

εκει θεωρω οτι απλα μας κοροιδευουν :P και οι δυνατοτητες τους δεν αφορουν το μεσο χρηστη.. πολλα λεφτα για το τιποτα..

αμα ειναι να πας σε ιντελ (μιας και φαινεσαι αποφασισμενος) παρε 760, ολοι οι υπολοιποι για μενα δεν αξιζουν με τη καμια

Δημοσ.
δεν εχω να αποδειξω κατι σε εναν ασχετο :) απλα εισαι ενας LOSER φιλικα παντα

Ωραια.Δειξε μου τους Frozen Cores σου ! :-D

Δημοσ.
Επιτελους και ενας που βγαζω ακρη. ΔΕΝ εχω προβλημα σοβαρο απλα παρακατω εγραψα τι κανω στο pc. ΚΑνω πολλα μαζι διοτι δεν εχω ελευθερο χρονο εκτος κυριακης.

θα του κανω τωρα o/c εαν τα καταφερω.

Mobo φοραω το Gigabyte http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/bios/ga-ep35-ds3_21.html

Γνωριζεις κατι απο αυτο το mobo ;

Μια χαρά είναι η μητρική σου με το P35 chipset.Κάνεις καλό o/c, διασκέδασέ το :-D

Είσαι με stock ψύκτρα; Επίσης ποιες μνήμες έχεις;

Σχετικά με τους AMD, δεν είναι πλέον όπως τα παλιότερα chips που τους είχε βγει το όνομα.Πάνω κάτω δεν υπάρχουν τραγικές διαφορές θερμοκρασιών μεταξύ των δυο εταιριών.Αν και μιλάμε κάπως γενικά αφού δεν αναφέρουμε ακριβές μοντέλο, αλλά χονδρικά έτσι είναι πλέον.:-)

Υπ 'όψιν ότι σε πολλές συνθέσεις ,έχω παρατηρήσει να προτείνουν τα παιδιά aftermarket ψύκτρες σε i5 750 ,αλλά και σε AMD 955/965.Οπότε γενικά τα chip αυτά πρέπει να είναι λίγο πιο θερμά, ή ακόμα να μη είναι και πολύ καλά τα εργοστασιακά stock cooler.

Δημοσ.

Τελικα σας έβαλε στο τριπακι για AMD vs INTEL παλι...μαλλον αυτος ηταν και ο σκοπος του...

Αφου ειναι αρκετα καθετος προς την αποψη του περι AMD δεν θα ειχε αρχικα το ΤΑΧΑ ΔΙΛΗΜΜΑ τι να αγορασει...

Απλα και ομορφα

Δημοσ.
ΟΧΙ!!! i7 δε λεω για κανενα λογο :lol:

εκει θεωρω οτι απλα μας κοροιδευουν :P και οι δυνατοτητες τους δεν αφορουν το μεσο χρηστη.. πολλα λεφτα για το τιποτα..

αμα ειναι να πας σε ιντελ (μιας και φαινεσαι αποφασισμενος) παρε 760, ολοι οι υπολοιποι για μενα δεν αξιζουν με τη καμια

Ετσι !!

Να αφησω την merceda και να παω σε Daewoo ΔΕΝ λεει..

ΠΕΣ ΤΑ φιλε μου !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...