Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΡΕ μεγαλε για τα σερνουμενα amd εγω μαλωνω τοσην ωρα και εσυ μου βγαζεις την mercedes των Cpu ;

Πολυ καλος !

Εδω ειμαι πες μου λεπτομεριες

Θα έλεγα τίποτα για τη Mercedes... αλλά έχεις χάρη που μου αρέσουν οι ....Ισπανίδες!!!

Mercédès Jellinek, για όσους θέλουν να ψάξουν

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού το πρόβλημα σου είναι ότι σου κολάει όταν έχεις πολλά προγράμματα ανοικτά πάρε το AMD που είναι εξαπύρηνο, να έχει το Flash Player να τρώει πυρήνες(και μνήμη)...

Αν και το βασικό είναι το λειτουργικό, αφού μια χαρά είναι η CPU σου, δεν είναι λογικό να θες καθε 5 μήνες format. Πιστέυω ότι αν το ψάξεις λίγο ώστε να προσέξεις τα windows σου θα είσαι μια χαρά. Και αν σου περισευουν και τα φράγκα πάρε μνήμη και πιο γρήγορο σκληρό, η CPU ποτέ δεν είναι το bottleneck...

Δημοσ.
Κοιτα αυτος για να αντεξει την ταλαιπωρια θελει καθε 4-5 μηνες φορματ αλλιως τρωει τα κολληματα του.

Σημερα του εκανα φορματ ας πουμε και πεταει.

Εκτος απο αυτο, οταν κανεις 2-3 πραγματα μαζι φαινεται οτι δεν μπορει-δεν την παλευει.

Απο την αλλη ακομα ειναι ακριβως 180Ε αρα αξιζει ακομα.

Το 1156 θα "πεθανει " συντομα η θα κρατησει οσο το 775 ;

Γνωριζει καποιος κατι ;

Πιστεύω ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη CPU. Έλεγξε τις εγκαταστάσεις των λειτουργικών που κάνεις και επίσης αν θες πες μας το υπόλοιπο σύστημά σου.

Ποια είναι τα 2-3 πράγματα αυτά που λες; Επίσης από την τιμή δεν φαίνονται και πολλά για το αν αξίζει κάτι ή όχι.:-)

Το socket 1156 πάει για απόσυρση απ' οτι έχω διαβάσει , και έρχεται στη θέση του το 1155.

Κάνε του λίγο overclocking, θα βοηθήσει αν υπάρχει πρόβλημα υπολογιστικής ισχύς.Υπάρχει και οδηγός εδώ σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις :

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171

Πάντως μην υποτιμάς τον E8400.Εγώ ας πούμε είμαι με τον pentium dual core E6300 ,και δεν έχω προβλήματα από απλές χρήσεις internet, ταινίες αλλά και σε games.:-)

Δημοσ.
Αφού το πρόβλημα σου είναι ότι σου κολάει όταν έχεις πολλά προγράμματα ανοικτά πάρε το AMD που είναι εξαπύρηνο, να έχει το Flash Player να τρώει πυρήνες(και μνήμη)...

Αν και το βασικό είναι το λειτουργικό, αφού μια χαρά είναι η CPU σου, δεν είναι λογικό να θες καθε 5 μήνες format. Πιστέυω ότι αν το ψάξεις λίγο ώστε να προσέξεις τα windows σου θα είσαι μια χαρά. Και αν σου περισευουν και τα φράγκα πάρε μνήμη και πιο γρήγορο σκληρό, η CPU ποτέ δεν είναι το bottleneck...

Κοιτα μια χαρα ειπα παιζει αλλα..

Εαν γραφω dvd,κατεβαζω ταινιες κτλ,Εχω ανοιχτες σελιδες και παιζω παιχνιδι

εκει κολλαει.

Οποτε θελω 4 core και πανω.

Για τον 1055Τ εαν τον πετυχω σε καποιο καταστημα και του κανω καποια τεστ τοτε θα τον επιλεξω. Διοτι ειπαμε amd is...

Δημοσ.

κανας αδερφος του Νικ πρεπει να ναι,δεν εξηγειται αλλιως..

παιζει να ειναι grand ασχετος ομως,εκτος και αν ειναι 10 χρονων οποτε δικαιολογειται

Δημοσ.
Πιστεύω ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη CPU. Έλεγξε τις εγκαταστάσεις των λειτουργικών που κάνεις και επίσης αν θες πες μας το υπόλοιπο σύστημά σου.

Ποια είναι τα 2-3 πράγματα αυτά που λες; Επίσης από την τιμή δεν φαίνονται και πολλά για το αν αξίζει κάτι ή όχι.:-)

Το socket 1156 πάει για απόσυρση απ' οτι έχω διαβάσει , και έρχεται στη θέση του το 1155.

Κάνε του λίγο overclocking, θα βοηθήσει αν υπάρχει πρόβλημα υπολογιστικής ισχύς.Υπάρχει και οδηγός εδώ σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις :

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171

Πάντως μην υποτιμάς τον E8400.Εγώ ας πούμε είμαι με τον pentium dual core E6300 ,και δεν έχω προβλήματα από απλές χρήσεις internet, ταινίες αλλά και σε games.:-)

Επιτελους και ενας που βγαζω ακρη. ΔΕΝ εχω προβλημα σοβαρο απλα παρακατω εγραψα τι κανω στο pc. ΚΑνω πολλα μαζι διοτι δεν εχω ελευθερο χρονο εκτος κυριακης.

θα του κανω τωρα o/c εαν τα καταφερω.

Mobo φοραω το Gigabyte http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/bios/ga-ep35-ds3_21.html

Γνωριζεις κατι απο αυτο το mobo ;

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:58 ----------

κανας αδερφος του Νικ πρεπει να ναι,δεν εξηγειται αλλιως..

παιζει να ειναι grand ασχετος ομως,εκτος και αν ειναι 10 χρονων οποτε δικαιολογειται

Σχετικεεεε δειξε μας θερμοκρασιες να γουσταρουμε !

Δημοσ.
πριν το τελευταιο bios update ημουν κατω απο τους 52 στα ζορια(4 ωρες linpack)τωρα εχω δει μεχρι και 65 @@

Το χειροτερο Cpu της intel φιλε.

Μονο για facebook κανει ! :-):-):-)

Δημοσ.

Εγω εναν AMD 940 εχω στα 3.6ghz και εκει που παιζω τα ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ πετάω και μια μπριζολα πανω γιατι οταν παιζω μετα πειναω...

Αμα θελω κρυο αγοραζω Air Condition δεν ψαχνω για επεξεργαστη...

Δημοσ.
Εγω εναν AMD 940 εχω στα 3.6ghz και εκει που παιζω τα ΠΑΝΤΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ πετάω και μια μπριζολα πανω γιατι οταν παιζω μετα πειναω...

Αμα θελω κρυο αγοραζω Air Condition δεν ψαχνω για επεξεργαστη...

Ενταξει στους 80 που θα σερνεται το καλοκαιρι τα 3,6 θα γινονται 2,6 !! :-):-)

Δημοσ.

Εγω παντος που εχω τον AMD 955 με stock ψυχτρα αυτη τη στιγη ειναι στους 36 C ( με firefox και torrent..).Απο ισχυ ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος...Οτιδηποτε και αν τρεξω , δεν εχει κανενα προβλημα.Ασε που (σχεδον) παντα καθεται και δεν κανει τιποτα.Πανω απο 10 % load δεν ανεβαινει , αν δεν τρεξω κανενα παιχνιδακι...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...