Προς το περιεχόμενο

Από τόν Ε8400 ΣΕ i5 H ΣE Amd Phenom II X6 1055T ;;

GE8400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

off-topic

Έχουν σκεφτεί οι mods να φτιάξουν μία ενότητα που θα απευθύνεται μόνο για flame/trolling??

Πλάκα θα είχε

---------- Προσθήκη στις 18:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ----------

Τωρα τα λες σωστα !

- "Για σου Γιάννη! Τι κάνεις?"

- "Κουκιά σπέρνω..."

Δημοσ.
Θα σας δειξω με τον Ε8400 θερμοκρασιες τον χειμωνα !!

ΕΤσι να κλαψετε λιγο στα LADAKIA !! :-D:-D:-D:-D

κοιτα κ εγω δεν ανεβαινω πανω απο 50-53 το χειμωνα και το κουτι μου εχει μηδενικο air flow.Τι θερμοκρασια εχει ο καθενας ειναι καθαρα ψυχολογικος τομεας

Δημοσ.
off-topic

Έχουν σκεφτεί οι mods να φτιάξουν μία ενότητα που θα απευθύνεται μόνο για flame/trolling??

Πλάκα θα είχε

---------- Προσθήκη στις 18:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ----------

- "Για σου Γιάννη! Τι κάνεις?"

- "Κουκιά σπέρνω..."

να τα ψησεις κιολας στο LADA που καιγεται !! :-D:-D:-D

---------- Προσθήκη στις 18:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:55 ----------

κοιτα κ εγω δεν ανεβαινω πανω απο 50-53 το χειμωνα και το κουτι μου εχει μηδενικο air flow.Τι θερμοκρασια εχει ο καθενας ειναι καθαρα ψυχολογικος τομεας

καλα ας ειχαν μερικοι εδω μεσα με καυσωνα σε Full load με ΑΕΡΑ 45-50 και θα εκαναν παρτυ φιλε !!! ξερω τι σου λεω-χρονια στο κουρμπετι !!

Χειμωνα παιζω Full load 40-43

---------- Προσθήκη στις 18:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ----------

fixed. :-D

Η ΔΕΗ με το lada σου φιλε κανει παρτυ :-):-):-)

Δημοσ.

ρε γμτ συνεχιζεις το ιδιο.Συμαντικο ειναι τι ειναι πιο κρυο η πιο εχει παραπανω Gflops;;;

Αν ειναι ετσι,βαζε ξηρο παγο η υγρο αζωτο να εισαι κομπλε!

Δημοσ.

Eιπα και εγω να διαβασω ενα thread με καποιο σχετικο συγκριτικο και βλεπω εναν τυπα με υφακι τρελο..θελει τη βοηθεια του φορουμ αλλα δυστυχως εδω περα δεν υπαρχει καποιος που να γνωριζει καλυτερα απο αυτον..

Μπλεξαμε !!!

Φιλε είσαι ατυχος... δεν ξερουμε τπτ εδω περα :(

BTW εγω προτεινω I5 φυσικα... ειναι πολυ καλυτερος ... πιο δροσερος ... clockarei καλυτερα... ειναι πιο φτηνος πιο αξιοπιστος το καπακι του λαμπει πιο πολυ ...και το ΙΝΤΕΛ ειναι πιο ΜΕΓΑΛΟ απο το AMD ..

Υγ..φυσικα και δεν ισχιει τπτ απο τα παραπανω ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ...

Δημοσ.
Eιπα και εγω να διαβασω ενα thread με καποιο σχετικο συγκριτικο και βλεπω εναν τυπα με υφακι τρελο..θελει τη βοηθεια του φορουμ αλλα δυστυχως εδω περα δεν υπαρχει καποιος που να γνωριζει καλυτερα απο αυτον..

Μπλεξαμε !!!

Φιλε είσαι ατυχος... δεν ξερουμε τπτ εδω περα :(

BTW εγω προτεινω I5 φυσικα... ειναι πολυ καλυτερος ... πιο δροσερος ... clockarei καλυτερα... ειναι πιο φτηνος πιο αξιοπιστος το καπακι του λαμπει πιο πολυ ...και το ΙΝΤΕΛ ειναι πιο ΜΕΓΑΛΟ απο το AMD ..

Υγ..φυσικα και δεν ισχιει τπτ απο τα παραπανω ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ...

Εσυ τελικα τι εχεις δε μας ειπες ομως

Δημοσ.
γέλα ελεύθερα !!! :-D

Capture_019.jpg

ΡΕ μεγαλε για τα σερνουμενα amd εγω μαλωνω τοσην ωρα και εσυ μου βγαζεις την mercedes των Cpu ;

Πολυ καλος !

Εδω ειμαι πες μου λεπτομεριες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...